Novi detalji o kamerama Xiaomijeva Mi CC9 smartphonea

Stižu detalji o budućem Xiaomi CC9 pametnom telefonu koji bi trebao biti opremljen 32-megapikselnom selfie kamerom, dok je sa stražnje strane dvostruka kamera s glavnim 48-megapikselnim senzorom

Matija Pavlić utorak, 25. lipnja 2019. u 19:37

Već smo spominjali kako Xiaomi pokreće potpuno novu seriju CC pametnih telefona, brandirani kao uređaji za znatiželjne i kreativne osobe (Curious & Creative). Jedan od predstavljenih modela 2. srpnja bit će i Xiaomi CC9.

Prije predstavljanja samog uređaju stižu i određene dodatne informacije što se tiče fotografske komponente na koju će biti stavljen veliki naglasak.

S prednje strane korisnike očekuje selfie kamera s 32-megapikselnim senzorom s "naprednim" načinom uljepšavanja lica (napredni Beauty mod). Sa stražnje strane korisnike očekuje trostruka kamera pri čemu se ističe primarni 48-megapikselni Sonyjev IMX586 senzor.

Od ostalih značajki već je od ranije poznato da se radi o uređaju sa Snapdragon 730 čipom, 6,39-inčnim FHD+ AMOLED zaslonom, baterijom s kapacitetom od 4000 mAh, USB Type-C priključkom, a tu je  i MIUI 10 koji za bazira na Android 9.0 Pie sustavu.