Samsung Galaxy Note10 i Note10+ predstavljeni u Zagrebu, objavljene su i cijene

Nakon službenog predstavljanja u New Yorku, Samsung Galaxy Note10 i Note10+ predstavljeni su premijerno i u Hrvatskoj. U prodaju kreću od danas, a saznali smo i cijene za naše tržište

Miro Rosandić petak, 23. kolovoza 2019. u 06:00

Nakon New Yorka početkom kolovoza, vrlo brzo smo i mi došli na red. Naša domaća prezentacija najnaprednijeg mobitela u Samsungovoj ponudi održana je jučer u zagrebačkom Cafeu Gymnasium.

Najveća je novost što se Galaxy Note prvi put proizvodi u dvije veličine pa korisnici mogu odabrati onu koja im bolje odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note10+ ima najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni također Cinematic Infinity Display.

„Novo Samsungovo tehnološko čudo – Note10 i Note10+, rezultat su dugogodišnjeg razvoja i usavršavanja svih segmenata Note linije. Ovi uređaji dizajnirani su za vrhunsko korisničko iskustvo uz nevjerojatnu snagu te pomažu korisnicima da iskažu svoju kreativnost i obavljaju svakodnevne zadatke – bilo gdje i bilo kada.“, rekao je Krešimir Dražetić, Voditelj prodaje za Hrvatsku i BiH u Odjelu telekomunikacija, Samsung Electronics Adriatic, prilikom predstavljanja.

Galaxy Note10 uređaj dolazi s unaprijeđenom S Pen olovkom. Za razliku od Galaxy Note9 uređaja, redizajnirana S Pen olovka s funkcijom pokreta S Pen Air korisnicima daje mogućnost prilagodbe, tako da mogu igrati videoigre ili koristiti omiljene aplikacije pomoću gesta, odnosno na način koji im je najprirodniji.

Također, ovi pametni uređaji sadrže razne alate za snimanje videozapisa i fotografija te za obradu slika i softvera. Primjerice, uz Video Live Focus, korisnici će se lako usredotočiti na objekt koji fotografiraju, dok Zoom-in Mic pojačava i izolira (ne)željene zvukove.

Galaxy Note 10 i Galaxy Note10+ na hrvatskom su tržištu dostupni od danas. Galaxy Note10 uređaj nude se u Aura sjajnoj, Aura rozoj i Aura crnoj boji, a Galaxy Note10+ u Aura sjajnoj, Aura bijeloj i Aura crnoj boji.

Preporučena maloprodajna cijena za Note10 od 256 GB je 7.399 kuna, za Note10+ od 256 GB 8.499 kuna, a Note10+ od 512 GB 9.299 kuna.

Više informacija o Galaxy Note10 uređajima možete potražiti na službenim stranicama.