TENAA: Vivo iQOO Neo smartphone sa Snapdragon 845 SoC-om

Na stranicama agencije TENAA pojavio se iQOO Neo, financijski prihvatljivija inačica Vivo iQOO smartphonea koja umjesto Snapdragon 855 čipa donosi prošlogodišnji Snapdragon 845

Matija Pavlić četvrtak, 20. lipnja 2019. u 14:29

Kineska tvrtka Vivo u ožujku ove godine predstavila je pametni telefon iQOO koji je postao dijelom novog istoimenog podbranda.

Tri mjeseca kasnije tvrtka je na svom Weibo profilu objavila informacije o novom članu iQOO serije uređaja, pametnom telefonu iQOO Neo. U međuvremenu taj pametni telefon pojavio se i na stranicama kineske agencije TENAA.

Spomenuta agencija otkriva kako će iQOO Neo na tržište doći s Qualcommovim Snapdragon 845 čipom, dakle radi o financijskih prihvatljivijoj inačici aktualnog iQOO pametnog telefona koji sadrži Snapdragon 855 čip.

Od ostalih informacija poznato je kako će iQOO Neo na tržište s 6,38-inčnim zaslonom (najvjerojatnije OLED zaslon), 3,5-milimetarskim priključkom za slušalice, baterijom od 4420 mAh te USB Type-C priključkom.

Sa stražnje strane nalazi se trostruka kamera, a s prednje strane selfie kamera u malom notchu. S lijeve strane uređaja nalazi se narančasta tipka koja će vjerojatno poslužiti za aktiviranje digitalnog asistenta.