prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Autobeat Player 1.0.5

Sviranje iz oblaka

Riječ je o modernom reproduktoru glazbe koji omogućava stvaranje <i>playlista</i> kombinirajući glazbu koja se čuva na lokalnim diskovima, s glazbom koja je dostupna na servisima YouTube i SoundCoud…
Riječ je o modernom reproduktoru glazbe koji omogućava stvaranje playlista kombinirajući glazbu koja se čuva na lokalnim diskovima, s glazbom koja je dostupna na servisima YouTube i SoundCoud…

Autobeat Player novo je ime u svijetu glazbenih reproduktora koji se već na prvi pogled izdvaja od gomile drugih slično osmišljenih audioreproduktora. Naime, kao i većina drugih softvera toga tipa, omogućava relativno jednostavno snalaženje u vlastitoj glazbenoj kolekciji koja se čuva na lokalnim diskovima, ali Autobeat Player istodobno omogućava i da se za neiscrpan izvor glazbe posluži s dva iznimno popularna servisa: YouTube i SoundCloud. Sve je to, da bi stvar bila još bolja, objedinjeno u lijepo i moderno osmišljenom sučelju (ono se može razvući i preko cijelog zaslona).

 

Sve počinje njegovom instalacijom (dostupan je na Windowsima i MacOS-u), a kada ga se prvi put pokrene, na brzinu će detektirati postoji li glazba pohranjena na lokalnim diskovima koju je onda odmah moguće slušati. Ne može se reći da nudi posebno rafiniran način za pronalaženje omiljene glazbe, no katalog koji je dostupan unutar sučelja moguće je filtrirati prema individualnim pjesmama, zatim prema albumima ili prema izvođačima. To bi većini trebalo biti dovoljno da pronađu glazbu koju žele slušati, a zgodno je i to što je omogućeno pretraživanje na temelju ključnih riječi (polje za pretraživanje nalazi se u gornjem desnom dijelu glavnog prozora, a pretraživanje se može početi i pritiskom kombinacije tipki Ctrl+F).

 

Autobeat Player podržava i uvoz glazbe iz iTunesa kao i uvoz playlista (njih je moguće uvoziti i s YouTubea i sa SoundClouda), a posebno je zgodno i to što je prisutan na mobilnim platformama (za sada samo na Androidu) pa je tako pjesme lako moguće prebaciti na pametni telefon i sve uvijek imati sinkronizirano. Treba, doduše, imati na umu da je aplikacija za Android još uvijek i eksperimentalnoj fazi i problema svakako može biti, no sama činjenica da već sada nudi mogućnost sinkronizacije sa smartfonom, mnogo govori.

 

Iako je dio upravljanja glazbe na lokalnim diskovima važan za Autobeat Player, daleko je važnija podrška za dva već spomenuta internetska servisa koji se i inače nerijetko koriste za slušanje glazbe. Dapače, to je i prilično naglašeno budući da će se pri svakom pokretanju reproduktora biti uvijek automatski prikazana prva stavka u Autobeatovoj biblioteci koja je prikladno nazvana Discover. Riječ je o modulu u kojem će sličicama biti prikazana preporučena glazba dostupna ponajprije na Youtubeu, a tu je i popis žanrova (uvelike se oslanja na Vevo) kao i pregled najnovije glazbe.

 

Reprodukciju je otpočeti lako: samo se klikne na neku od sličica i bit će stvorena playlista s pjesmama spremnim za reprodukciju. Klikom na tipku play na neku od pjesama aktivirat će samu reprodukciju, a u slučaju da je kao izvor naveden YouTube, u donjem lijevom dijelu će se prikazati i videozapis. Njega je moguće po želji razvući i preko cijeloga zaslona, ali i sakriti i to tek tako da se pritisne kombinacija tipki Ctrl+Y. Pjesme je moguće dodavati u playliste koje će se tek izraditi (u playlistama se mogu miješati glazba koje se nalazi na lokalnim diskovima i koja se nalazi na YouTubeu ili na SoundCloudu), a moguće ih je i dodavati u popis za reprodukciju kao iduću pjesmu koja će biti reproducirana te poslati na pametni telefon na kojem se nalazi instaliran Autobeat Player (mora se proći kroz proces uparivanja).

 

Omiljene pjesme je moguće takvima i označiti, dok će Autobeat Player automatski generirati playlistu s najčešće slušanim pjesama. Kontrole za upravljanje reprodukcijom glazbe se, gotovo je to tradicionalno, nalazi na dnu glavnoga prozora i tu nema iznenađenja niti kakvih naprednijih mogućnosti. Izostao je i ekvalizator što bi mu neki sigurno mogli zamjeriti. Konfiguracije praktički niti nema, a jedino što se može klikom na jedva primjetan kotačić na samom desnom rubu prozora jest promijeniti temu sučelja (tamna ili svijetla), sakriti navigacijski panel (isto se može i kombinacijom tipki Ctrl+Shift+N) i kliknuti na poveznicu do aplikacije u trgovini Google Play.

 

Ipak, unatoč rudimentarnim mogućnostima, konceptualno je Autobeat Player dobro zamišljen i jednako tako dobro radi. Dapače, poslužit će kao odličan medij za otkrivanje nove i nikada poslušane glazbe, ali jednako tako i za pronalazak omiljenih hitova sve dokle god je dostupna internetska veza. U svakom slučaju, svi oni koji su oduvijek željeli stvarati vlastite playliste kombinirajući glazbu koju čuvaju na lokalnim diskovima s glazbom na YouTubeu i SoundCloudu, s ovim će reproduktorom to moći učiniti na elegantan način.

dodaj komentar
Napomena: Bug Online donosi recenzije i osvrte na programe u najboljoj namjeri, no nije odgovoran za posljedice korištenja opisanih programa niti za njih pruža tehničku ili bilo kakvu drugu podršku. Hvala na razumijevanju.
Autobeat Player je moderan i vrlo zanimljiv reproduktor glazbe koji kao izvor glazbe ne koristi samo glazbene datoteke koje se čuvaju na lokalnim diskovima nego nudi mogućnost slušanja glazbe koja je dostupna na servisima YouTube i SoundCloud te nudi sinkronizaciju sa smartfonom…

Autobeat Player 1.0.5

Opis

Lijepo napravljen glazbeni reproduktor koji za izvor glazbe koristi SoundCloud i Youtube

Platforma

Windows 7/8/10/MacOS

Veličina

32,4 MB

Download

www.autobeatplayer.com/

URL

www.autobeatplayer.com/

Besplatan

prethodni tekstovi

QuickViewer 1.0.2

Brzina prije svega ned 22.10.2017

Autobeat Player 1.0.5

Sviranje iz oblaka ned 15.10.2017

B1 Free Archiver 1.7.120

Mali od arhiva ned 8.10.2017

MiniTool Power Data Recovery 7.5

Spašavanje datoteka ned 1.10.2017

Captura 5.0.1

Snimanje zaslona ned 24.9.2017

ALLPlayer 7.4

Neobičan reproduktor ned 17.9.2017

Pivot Animator 4.2.6

Animirani čovječuljci ned 10.9.2017

Nasa's Eyes 5.4

Pogled u svemir ned 3.9.2017

360 Document Protector 1.0

Zaštitnik dokumenata ned 27.8.2017

Advanced IP Scanner 2.5

Skeniranje mreže ned 20.8.2017

Perfect IP Camera Viewer 3.9

Nadzornik mrežnih kamera ned 13.8.2017

Wise Driver Care 2.1.731

Upravljanje upravljačima ned 6.8.2017

Kaspersky Free 18.0.0.405

Iz Rusije s ljubavlju ned 30.7.2017

RSS Guard 3.4.1

Čitanje RSS sadržaja ned 23.7.2017

ImageGlass 4.0.4.15

Estetski asketizam ned 16.7.2017

svi tekstovi

vezani sadržaji