Vruće ljetne uštede - Windows 10 Pro za 9,62 €, Office 2016 Pro za 23,84 €, i još više

GoodOffer24 predstavlja svoju ljetnu ponudu softverskih licenci koja uključuje vrlo povoljne Windows licence, Office i još puno toga

GoodOffer24.com srijeda, 24. srpnja 2019. u 11:00

Ljeto! Vrijeme za odmor uz obalu, sunčanje i opuštanje… U ovoj točki to je vjerojatno vaša jedina matematika, ali ipak, razmislite i o ostatku godine i načinu kako biste mogli uštedjeti više novaca. Trebate li nadograditi računalo novim softverom, nudi vam se izvrsna prilika.

GoodOffer24 je online platforma specijalizirana za prodaju softvera, poput Windowsa 10, Officea 2019, a od sada i antivirusnih te drugih sigurnosnih alata. Mogućnosti koje se nude su beskonačne i vrlo privlačne. Prije svega tu je mogućnost kupnje aktivacijskih ključeva po izuzetno niskim cijenama, što pomaže izbjegavanju ostalih opasnih i sumnjivih metoda.

Želite znati više? Prođimo malo kroz ponudu…

 

LJETNA PONUDA: Uštedite do 25% na Microsoftove licence

Postoji više različitih načina za ostvariti popust na GoodOffer24, a ovog puta nema iznimaka – uz korištenje promo koda „JGM25“, dobit ćete ekstra 25% popusta na vrhunski ponudu koja već ionako ima dobre cijene.

Kako ne biste ništa propustili, ovdje smo probrali najvažnije stavke iz ponude:

30% popusta uz kod „JGO24OFFICE2019“:

 

Zašto odabrati GoodOffer24?

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Jednostavan proces kupovine

Proces kupovine na GoodOffer24.com vrlo je jednostavan. Ubrzo nakon narudžbe primit ćete e-mail s aktivacijskim ključem, bez potrebe za čekanjem od nekoliko dana da vam se netko javi. Osim toga, u slučaju bilo kakvog problema, tu je korisnička podrška koja će vam pomoći u vrlo kratkom roku.

GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com
Facebook stranica: www.facebook.com/GoodOffer24

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.