prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Hardver

Canon EOS 400D

Svoju obitelj digitalnih SLR fotoaparata Canon je proširio modelom EOS 400D. U odnosu na prethodnika, model EOS 350D, povećana je razlučivost na 10,1 megapiksel, integriran je sustav za uklanjanje prašine, ugrađen je veći i svjetliji LCD dijagonale 2,5 inča, te je unaprijeđen sustav za automatsko izoštravanje koji radi u 9 mjernih točaka.

Ostale karakteristike uključuju ugrađeni procesor za obradu slike DIGIC II koji omogućuje pokretanje fotoaparata za samo 0,2 sekunde, mogućnost uzastopnog (frame burst) snimanja 27 snimaka u formatu JPEG, odnosno 10 snimaka u formatu RAW, kompatibilnost s dodacima za starije modele iz serije EOS, uključujući sve objektive EF i ES, bljeskalice EX, te baterije prilagođene za proširenje BG-E3.

Canon EOS 400D u prodaji bi trebao biti tokom rujna uz preporučenu cijenu na europskom tržištu od 799 eura za tijelo aparata (bez objektiva).
dodaj komentar
Novi model u Canonovoj liniji digitalnih SLR fotoaparata za najzahtjevnije neprofesionalne korisnike odlikuje se razlučivošću od 10 megapiksela, sustavom za uklanjanje prašine i automatskim izoštravanjem u 9 točaka

sri 6.9.2006

najkomentiranije na forumu