prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Hrvatska

Generali e-polica

Osiguravateljno društvo Generali osiguranje predstavilo je novu uslugu ugovaranja police obveznog auto osiguranja putem Interneta na jučerašnjoj konferenciji za medije u zagrebačkom Karting centru Špansko.

Posjetom na adresu www.generali.hr i popunjavanjem jednostavnog web-formulara moguće je za svega nekoliko minuta izračunati, ugovoriti i on-line uplatiti policu obveznog auto-osiguranja. Korisnik kao rezultat dobiva PDF dokument, a plaćena polica osiguranja vec se sutradan šalje na njegovu kućnu adresu.

Ugovaranjem Generali e-police preko Interneta građani mogu isključivo obnoviti, odnosno produljiti policu auto-odgovornosti i to po najpovoljnijoj cijeni, bez obzira u kojem osigurateljnom društvu su prethodno imali ugovorenu policu. Generali e-policu čine Partnerska i tzv. EVP-light Internet aplikacija.

Prva je zaštićena korisničkim imenom/ lozinkom, a druga je javno dostupna aplikacija koja korisnicima omogućava sklapanje police auto osiguranja bez posrednika.

Posebnost ovog proizvoda automobilskog osiguranja je korištenje novog HUO web servisa kojim se vrši pretraživanje baze izdanih polica automobilskog osiguranja u Republici Hrvatskoj i prijavljenih šteta. Na osnovu imena i prezimena te broja registracije vozila, web servis kao povratnu informaciju daje premijsku skupinu osiguranika, a temelj za izračun premije osiguranja je Eurotax baza podataka tvrtke Eurotax Glass's.

Ovo rješenje razvijeno je za svega šest mjeseci po uzoru na autrijski model iste osigurateljne kuće, a rezultat je rada informatičkih stručnjaka Generali osiguranja i Hrvatskog ureda za osiguranje Informacijskog centra Hrvatskog ureda za osiguranje.
dodaj komentar
Generali osiguranje predstavilo je novu uslugu ugovaranja police obveznog auto osiguranja putem Interneta

pet 30.6.2006

najkomentiranije na forumu