prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Hrvatska

WhoisHR

WhoisHR je novi internetski projekt za napredno pretraživanje hrvatskih internetskih adresa.

Projekt je razvijen od strane tvrtke Grejp.d.o.o., specijalizirane za razvoj malih internetskih projekata, u čijem se vlasništvu nalaze i projekti Skarabej i WriteSomething. WhoisHR prvi je projekt takve vrste u Hrvatskoj i namijenjen je tvrtkama čije su glavne djelatnosti smještaj internetskih stranica, preprodaja domena, dizajn i razvoj internetskih stranica, te svim ostalim korisnicima koji imaju potrebu za detaljnim informacijama o hrvatskim domenama.

Uz pomoć novog servisa zainteresirani posjetitelji mogu besplatno pretraživati detaljne informacije o .hr, .com.hr, .iz.hr, .name.hr i .from.hr domenama. Jednostavnim upisivanjem imena domene u polje za pretragu moguće je doznati informacije o vlasniku domene, datumu registracije, statusu domene, imenu tvrtke koja pruža uslugu smještaja domene i druge tehničke podatke.

Na WhoisHR-u je moguće pretraživati i po imenu vlasnika i imenima tvrtki, a usluga praćenja registracije novih domena omogućuje korisnicima informiranje o kreiranju novih com.hr domena najviše 24 sata nakon njihove registracije. Obavijesti o kreiranju novih domena se mogu pratiti na WhoisHR-u ili primati putem elektroničke pošte.

Dostupna je i usluga praćenja isteklih domena koje više nisu zanimljive njihovim nekadašnjim vlasnicima. Na taj način korisnici mogu steći uvid i u projekte koji nisu nikad zaživjeli.
dodaj komentar

zadnji komentari na forumu (5)

Karabaja sri 9.4.2008 12:28

WhoisHR

To je Carnetova baza. Kako su oni mogli dobiti joj pristup?...

Tvrtka Grejp predstavila je projekt WhoisHR putem kojeg korisnici mogu besplatno pretraživati detaljne informacije o .hr, .com.hr, .iz.hr, .name.hr i .from.hr domenama

sri 9.4.2008

najkomentiranije na forumu