prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Hrvatska

Do domene iz preglednika

Servis za pretraživanje hrvatskih domena WhoisHR predstavio je uslugu pregleda i kupnje domena izravno iz sučelja internetskog preglednika. Da bi se omogućila ova funkcija, potrebno je skinuti i instalirati plug-in za internetski preglednik, bilo Firefox ili Internet Explorer. Pomoću ovog dodatka, nakon instalacije korisnik može dobiti informacije o domenama utipkavajući upit u polje za traženje u svom pregledniku neovisno o tome na kojoj stranici se u tom trenutku nalazi.

Pored informacija, dostupne domene korisnici će moći i registrirati klikom na link ili telefonskim pozivom, zbog čega je cijeli proces registracije od sad moguće obaviti za samo nekoliko minuta.

Dodatak se može preuzeti na adresi whois.com.hr/plugin-za-pretrazivanje i s njim se mogu pretraživati informacije o .com, .biz, .org, .eu, .net, .name, .hr, .de, .co.uk, .at i mnogim drugih domenama.

Projekt je rezultat zajedničke inicijative Plus Hostinga i servisa za pretraživanje HR domena - WhoisHR.
dodaj komentar
Od sada se komercijalne domene u Hrvatskoj mogu pretraživati i kupovati iz internetskih preglednika - Firefoxa i Internet Explorera

pon 6.10.2008

najkomentiranije na forumu