prodaja@kockaikugla.com hr@kockaikugla.com vjeko.kovacicek@kockaikugla.com info@kockaikugla.com mail@kockaikugla.com webmaster@kockaikugla.com admin@kockaikugla.com kockaikugla.com web.kockaikugla.com www.kockaikugla.com

Bug Online

Web-shop Knjige

Točka čovjek zbirka je kolumni legendarnog kolumniste Buga i Mreže – Olega Maštruka, jednog od najaktivnijih promatrača, komentatora, novinara, urednika i publicista na hrvatskoj informatičkoj sceni. Olegovi članci rado su čitani i od računalnih fanatika i od običnih korisnika te čest motiv ljutitih ili odobravajućih pisama čitatelja u njegovoj matičnoj redakciji.

  • Redovna cijena 79kn, web popust 10% Hrvatska

    71 kn 9,57 € u košaruOleg Maštruko jedan od najaktivnijih promatrača, komentatora, novinara, urednika i publicista na hrvatskoj informatičkoj sceni, napisao je nekoliko knjiga s računalnom tematikom, i hrpetinu (više od 1.200) članaka, od kojih nisu svi o kompjuterima, za Bug, naš najtiražniji informatički časopis, Mrežu, te niz drugih izdanja s kojima je surađivao – Banku, Playboy, Globus, Hrvatski vojnik... U sada već dosta davna vremena održavao je desetak više ili manje uspješnih hrvatskih i međunarodnih webova, uključujući i Bug On Line u njegovih prvih pet godina, te u kratkom periodu redizajna krajem devedesetih i web Vlade RH. Radi kao izvršni urednik Mreže i urednik u časopisu Bug.

Olegovi članci rado su čitani i od računalnih fanatika i od običnih korisnika te čest motiv ljutitih ili odobravajućih pisama čitatelja u njegovoj matičnoj redakciji. Ova knjiga je zbirka kolumni objavljenih u zadnjih pet godina uglavnom u Bugu i Mreži, uz nekoliko kolumni iz drugih medija. Svojevrstan je nastavak na autorovu prvu zbirku kolumni: Zameo ih Internet, crtice iz rovova digitalne revolucije, objavljenu 2003.