APEX 150 - gamerska tipkovnica otporna na proljevanje vode

SteelSeries predstavio je novi model tipkovnice za gamere – Apex 150 koji osim što ima sve popularnije RGB osvjetljenje, otporan je i na prolijevanje vode

Stjepan Bilić ponedjeljak, 2. listopada 2017. u 16:19

SteelSeries ima novu tipkovnicu za gemere. Riječ je o modelu naziva APEX 150 koji će se ponajviše svidjeti ljubiteljima RGB osvjetljenja i manje spretnim gamerima kojima prolijevanje vode ili sokova po tipkovnici nije strano.

Naime, APEX 150 s unutarnje strane ima membransku ploču koja štiti elektroniku od oštećenja tekućinom, kao i dva odvodna kanala koji će prolivenu tekućinu proslijediti izvan tipkovnice. Kad smo kod membrana napomenimo kako ova tipkovnica ima i membranske prekidače s taktilnim odzivom koji su istovremeno i brzi i tihi. Također proizvođač jamči kako će svaki prekidač na tipkovnici izdržati do 20 milijuna pritisaka.

SteelSeries Apex 150 opremljen je anti-ghosting tehnologijom (24-key rollover) i Prism RGB osvjetljenjem (pet zona). Tipke su u potpunosti programibilne pomoću softvera SteelSeries Engine. Također tipkovnica podržava aplikacije poput Discorda, PrismSyncy i Audio Visualizera.

Detaljne specifikacije dostupne su na službenim internetskim stranicama proizvođača. Preporučena cijena je 69,99 eura.