U subotu se održava sedamnaesti zagrebački Fotosajam

Sedamnaesti po redu Fotosajam održat će se, desetu godinu za redom (ne pitajte kako), u Plaza Event Centru (bivši Hypo Expo Centar) u Zagrebu, u subotu, 21. listopada od 10 do 16 sati

Bug.hr četvrtak, 19. listopada 2017. u 23:38

Devetnaest izlagača te više od 50 svjetski poznatih brendova, uključujući renomirane tržišne lidere poput Nikona, Sonyja, Canona, Panasonica i Fujifilma prikazat će najnovije i najatraktivnije fotoaparate danas dostupne na tržištu. Sve proizvode posjetitelji će moći isprobati na licu mjesta, u čemu će im pomoći i neki od najpoznatijih domaćih fotografa koji će biti prisutni na štandovima izlagača.

Osim fotoaparata, na sajmu ćete moći pogledati i najnoviju ponudu objektiva, bljeskalica i dodataka poput torbica ili sredstava za čišćenje, velik izbor stativa i studijske opreme, a ove godine posebna pažnja posvećena je sve atraktivnijem segmentu tržišta – fotografiranju iz zraka uz pomoć posebno prilagođenih dronova. Dronove za snimanje i opremu također ćete moći razgledati na štandovima izlagača.

Posjetitelje na sajmu očekuje besplatan primjerak kataloga sajma na 64 stranice u kojemu mogu pronaći i kôd za 100 USD popusta na Pixellu SmartAlbums (pixellu.com/smartalbums), profesionalni softver za dizajniranje fotoalbuma. Za sve posjetitelje pripremljena je nagradna igra u kojoj mogu osvojiti jedan Pixellu SmartAlbums u vrijednosti od 299 USD te godišnju pretplatu na alat za izradu fotoprezentacija Pixellu SmartSlides u vrijednosti od 192 USD.

Tijekom sajma održat će se i nekoliko predavanja, među kojima i „Profesionalne foto knjige za profesionalne fotografe“, „Fotografiranje ptica“ i „Oprema umjetničkih djela“.

Raspored predavanja i više informacija možete potražiti na web-mjestu www.fotosajam.info ili na Facebooku: www.facebook.com/zgfotosajam.

Cijena ulaznice iznosi 15 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike 10 kuna. Fotosajam otvara svoja vrata u subotu 21.10.2017. u 10 sati, u dvorani Kornati, u prizemlju Plaza Event Centra.