Eissound KBSOUND STAR – nova generacija jedinstvenih aktivnih ugradbenih audio sustava

KBSOUND STAR je sustav zvučnika namijenjen prvenstveno ozvučavanju kuhinje ili kupaonice (Kitchen Bathroom Sound), ali zbog jednostavne ugradnje mnogi ih glazboljupci koriste u svim prostorijama.

native.bug srijeda, 26. lipnja 2019. u 15:15

KBSOUND STAR jedinstveni je novi komplet aktivnih ugradbenih bežičnih zvučnika za ozvučavanje prostora. Ugradnja je vrlo jednostavne i brza, a cijene su više nego prihvatljive. Španjolska tvrtka EISSOUND namijenila je STAR kolekciju za reprodukciju glazbe u kuhinjama i kupaonicama (Kitchen Bathroom Sound), ali zbog jednostavne ugradnje mnogi ih glazboljupci koriste u svim prostorijama. 

Kolekcija STAR se sastoji od elektronskog modula (FM+BT ili DAB+BT), para gotovo nevidljivih ugradbenih zvučnika (Model 2,5 - promjera 63,5 ili Model 5 - promjera 127 mm) od kojih jedan ima ugrađen IR prijamnik/FM antenu za komunikaciju s daljinskim upravljačem, kabela za antenu i paralelnog zvučničkog kabela.

To je sve što vam treba i nakon ugradnje koja traje oko pola sata uživanje može početi. Aplikacija za kontrolu je Star App i mogu je koristiti uređaji s iOS i Android operativnim sustavima.

> KB Sound Star App upute

Novi daljinski upravljač, koji će se prodavati kao dodatni pribor, ima intuitivnu navigaciju sličnu aplikaciji. Korisnik može odlučiti želi li kontrolirati KBSOUND STAR aplikacijom (iOS, Android) ili daljinskim upravljačem.

> KBSOUND STAR detaljnije instalacijske sheme

> KBSOUND STAR korisnički priručnik

U ponudi je FM+BT inačica kao i DAB+BT verzija. Korisnik može proširiti sustav na druge prostore korištenjem linijskog izlaza (aux) Master Modula na koji se može priključiti do 4 pojačala za ozvučavanje četiriju prostorija. Jednostavno je upravljanje bilo kojom od navedenih opcija, uz mogućnost podešavanja tonskih kontrola čini reprodukciju zvuka kvalitetnom i ugodnom.

Cijena KBSOUND STAR audio sustava je između 1290 kn i 1999 kn - ovisno o odabranoj opciji, a za dodatne informacije obratite se izravno ovlaštenom zastupniku - Audio Cinema Art.