Panasonicove slušalice i audio proizvodi generacije Music without Limits

Panasonic pokreće kampanju tijekom koje predstavlja nove slušalice i party zvučnike tzv. generacije Music without Limits

Bug.hr petak, 29. studenog 2019. u 23:16

Na naše tržište su stigle Panasonicove slušalice s Bluetoothom čija baterija izdrži čak 24 sata slušanja sa samo jednim punjenjem, a već nakon 15 minuta mogu se skinuti s punjača i koristiti do tri sata.

Serija HTX retro dizajna
Serija HTX retro dizajna

Korisnici mogu birati između zanimljivog retro dizajna iz serije HTX (modeli HTX20, HTX80 i HTX90), klasičnih slušalica iz serije HF poput HF410, sportskih modela iz serije BTS za uživanje u glazbi dok vježbaju ili trče ili pak praktičnih, malih slušalica NJ310. Svi ovi modeli dostupni su u različitim bojama – serija HTX između ostalog u nijansama srebrne, žute, crvene i bijele, a serija HF u plavoj, bijeloj, crnoj i crvenoj.

Panasonicov veliki party zvučnik TMAX10 lako se prenosi i nudi snažan zvuk, a moguće ga je napajati preko vanjske baterije (powerbanka) što omogućuje korištenje i na lokacijama bez električne energije.

TMAX 10
TMAX 10

Na TMAX 10 može se spojiti putem mobitela i streamati omiljenu glazbu, a za tulume i zabavna druženja, ima i mogućnost spajanja mikrofona za karaoke. Naravno, podržava i glazbu spremljenu na USB stickovima.

Svi proizvodi predstavljeni su na novom webu www.musicwithoutlimits.net gdje se može saznati sve o njima i izravno ih i kupiti, slijedeći linkove na web dućane.

Do 21. prosinca u tijeku je i nagradni natječaj na Facebook stranici Panasonic Hrvatska na kojemu se uz malo kreativnosti može osvojiti neki od ovih proizvoda.