Acer za četvrtak najavljuje velike stvari

U četvrtak se u New Yorku održava događaj na kojem se Acer sprema predstaviti sve svoje udarne ovogodišnje uređaje, kao i posve novu kategoriju proizvoda. Bug će izvještavati s lica mjesta

Davor Šuštić utorak, 9. travnja 2019. u 15:33

U četvrtak u 17h u New Yorku započinje next@Acer, Acerov najveći ovogodišnji događaj. Tvrtka će predstaviti čitav niz novih uređaja - kako stolnih i prijenosnih računala za igranje, tako i računala temeljenih na Chrome OS-u, namijenjenih poslovnjacima i školarcima. Šuška se i da će biti predstavljena potpuno nova kategorija proizvoda u Acerovoj ponudi, a o čemu se točno radi - zasad ne znamo.

Znat ćemo, međutim, u četvrtak, te vas o tome informirati s lica mjesta. Bug je jedini medij iz ovog dijela Europe koji će imati čovjeka na terenu, stoga očekujte detaljne izvještaje o svemu što će Acer pokazati u New Yorku. Javljat ćemo se putem weba, ali vrijedi držati na oku i naš Instagram i Facebook, gdje ćemo također slikom i videima izvještavati s Acerovog događaja. Službeni hashtag događaja je #nextatacer, a sve zajedno moći će se pratiti i na YouTubeu, putem streama uživo.