Dođite na Brave New World 2018 - besplatan tehnološki festival za cijelu obitelj

Treći po redu festival novih tehnologija Brave New World održat će se od 18. do 20. listopada (četvrtak-subota) uz besplatan ulaz za sve posjetitelje u prostoru HUB385...

Dragan Petric petak, 12. listopada 2018. u 18:03

Treće izdanje Brave New Worlda, fantastičnog testivala novih tehnologija kojeg stvara ekipa iz zagrebačkog tehnološkog epicentra poznatog kao HUB385 održat će se za samo nekoliko dana, od 18. do 20. listopada 2018. Ulaz za svih je besplatan, a mjesto radnje je - dakako - HUB385

Brave New World je - kako kažu sami - najveći regionalni festival takve vrste, koji okuplja inovatore, programere, dizajnere, regionalnu i inozemnu startup zajednicu kao i poslovnu zajednicu uključenu u razvoj tehnologija novog doba.

Ovogodišnji program podijeljen je u šest događaja: Zagreb Tech Show, izbor Naj Robota Hrvatske, meetup Everything Blockchain, Artificial Intelligence Breakfast, interaktivni razgovor Startup Veterans Experience te smart talk-show Think Tank Talk. Tu je, dakako, kao i svake godine, još i čitav niz radionica za djecu koje BNW, zapravo, čine jedinim obiteljskim tech showom u nas.

Prijave za sječje radionice i detaljni raspored programa proučite na web-stranici Brave New Worlda 2018 i - uz naše tople preporuke - dođite!