Huawei će na Bug Future Showu prikazati mogućnosti svojih mobilnih kamera

"Može li se mobitelom snimiti video visoke kvalitete?" i "Što nam omogućuje trostruka mobilna kamera?" pitanja su na koja ćemo dobiti odgovore na Huaweijevim predavanjima

Sandro Vrbanus četvrtak, 31. siječnja 2019. u 15:58

Pored brojnih govornika na ovogodišnjem Bug Future Showu, koji se održava 7. veljače u Kinu Europa u Zagrebu, predavanja će održati i direktor fotografije Filip Tot te nagrađivani fotograf i vlasnik digitalne marketinške agencije Domagoj Sever. Obojica će kroz svoje dosadašnje iskustvo i rad objasniti glavne razlike između klasične opreme za snimanje i fotografiju te pametnih telefona kada je u pitanju stvaranje vizualnog sadržaja.

Filip Tot
Filip Tot

Učinit će to kroz predavanja pod imenima "Može li se mobitelom snimiti video visoke kvalitete?" i "Što nam omogućuje trostruka mobilna kamera?" koristeći Huawei pametne telefone.

Tot će kroz svoje predavanje demonstrirati kako svoj Huawei Mate 20 Pro koristi prilikom stvaranja filma, od samog početka kada je u pitanju mapping snimateljskog scenarija, korištenje aplikacija za izračunavanje najboljeg osvjetljenja tijekom snimanja, do korištenja AI cinema modea prilikom snimanja, a ujedno će pričati i o sve brže rastućoj važnosti mobitela u filmskoj i video industriji.

Sever će uz pomoć svog Huawei P20 Pro pametnog telefona s trostrukom Leica kamerom prikazati sve trikove koje skriva mobilna fotografija današnjice.

Domagoj Sever
Domagoj Sever

Filip Tot renomirani je snimatelj i autor mnogih igranih filmova, a najponosniji je na film Aleksi  koji je izašao prošle godine u režiji Barbare Vrkić, dok je Domagoj Sever pobjeđivao na brojnim međunarodnim foto natječajima. Njegova fotografija Zlatni rat izabrana je među 52 najljepša pejzaža na svijetu u 2018. godine po izboru urednika National Geographica.

Ulaz na Bug Future Show 2019 je besplatan, ali moguć isključivo s pozivnicom i promotivnim kôdom koji se šalje putem maila. Više informacija možete saznati na službenim stranicama ili upitom na mail info@bfs.bug.hr.