Sljedeći Tinel Meetup s temom proširene stvarnosti

17. po redu okupljanje programera u Splitu sljedećeg će tjedna ugostiti jednog od pionira modernog weba

Sandro Vrbanus četvrtak, 11. listopada 2018. u 14:02

"Ako ste već isprobali neke od filtera za lica na Instagramu, već znate što je proširena stvarnost, ali njene primjene u svijetu weba su još uvijek u samim počecima. Svrha proširene stvarnosti je integracija s okolinom i dodavanje nove dimenzije, a ovaj trend bi mogao zauvijek promijeniti našu percepciju interakcije digitalnog i stvarnog svijeta".

Upravo na taj način razmišljaju i velike kompanije kao što su Apple, Facebook i Samsung – njihov interes je predvoditi trendove u području proširene i virtualne stvarnosti, a u narednim godinama ćemo vidjeti još širu primjenu ova dva digitalna fenomena.

Upravo stoga na novom Tinel Meetupuu, koji se održava sljedeći utorak u prostorijama tvrtke Locastic, gostuje jedan od pionira modernog weba – Maximiliano Firtman.

Ovaj argentinski stručnjak pričat će upravo o proširenoj stvarnosti i njenoj primjeni u digitalnom svijetu. O renomeu novog predavača dovoljno govori činjenica da je radio kao konzultant za globalne tvrtke poput Applea, Googlea, LinkedIna, Yahoo!-a, PayPala, Intela, Cisca, HP-a, Turnera i eBaya. Impresivna lista, zar ne?

Sedamnaesti po redu Tinel Meetup će se održati u utorak (16.10) s početkom u 19h, a ulaz je potpuno besplatan uz obaveznu potvrdu dolaska na stranici događaja, poručuju organizatori.