Soundbar-preporuka

poruka: 840
|
čitano: 511.528
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
offline
Soundbar-preporuka

Ekipa,

 

Imam jedno pitanje,

 

Npr. kada bi uparili Samsung q700 soundbar sa nekim novijim Samsungovim tv-om, recimo Q60.. kako bi se manifestirala soundbarova podrška za DTS:X i Dolby Atmos, kada ti noviji Samsunzi (televizori) ne podržavaju te formate?

 

Da li to znači da bi trebalo koristiti neki drugi vanjski player koji podržava te formate (android box ili sl.) i onda njega spojiti na soundbar? kako onda spajamo tv?

 

I drugo pitanje, da li bi npr. Netflix i sl. aplikacije na TV-u uopće puštale te napredne audio formate na soundbar?? tj. negjde sam pročitao da čak niti taj audio passthrough ne radi na novim samsung tv-ima.

 

 

 

 

 

 

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
Bok ekipa, stari bi kupio soundbar do 2k kuna, može neka preporuka? Ima neki Philips mislim da 7k serija.
Ty
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Soundbar-preporuka

Da kopiram post. Nabavio soundbar, Yamaha Musiccast 400 (YAS408) snage 200w.

Prvo da riješimo dilemu, soundbar teško da može zamijenit stereo zvučnike, ukoliko je muzika prioritet..

Ali, soundbar kao all in one je dobar kombo izbalansiran za mjuzu i filmove, doduše, ipak je naglasak stavljen na filmove i tu je odličan, to mu je primarna namjena..

Bas, srednji i visoki, onak, fino izbalansirano, nije zamorno slušat na duge staze..
Sam sub ne vrišti od snage i ne padaju kvake od vratiju, nit se ne čuje grmljavinska tutnjava kao da je potres od 7.0.. Sub je 100w, na prvu, čini se slab, ak uspoređujemo s konkurencijom, gdje nude znatno jače snage odnosno veće subwoofere (300-400w, 8"-10").

Sub je jako dobro izbalansiran te se uklapa odlično u zvučnu sliku, bas je precizan i ima jako dobar udarac, nije nametljiv, neg onak, fino je podešen. Uz sub dolazi do izražaja i sam soundbar koji na kraju ostavlja dojam gledanja filma u kinu, bar meni, pogotovo ak nafrljim, a i malo smanjim bas, tak da se onda čuje cijeli spektar zvukova a ne samo tutnjava

Baš gledal Aquaman, to je film baš za subwoofer i tu fakat dolazi do izražaja sub koji se pokazao iznenađujuće jako dobar, baš ono, wooow, tutnjava samo takva.. Uglavnom malo čudo iz kompaktne kutije, nevelike snage, al bome velikog iznenađenja..

Pošto soundbar ne frca od snage, malo se treba jače pojačat da dođe to izražaja, naravno, glavnu riječ vodi i film tj koje je audio kvalitete, gledam da je bar DTS (audio 1500Kps).

Povezivanje je perolako, a uparivanje (wifi) soundbara sa wooferom je praktički instantno.. Imam aplikaciju music cast, pa tam sve podešavam, fora uglavnom, mada zna imat svojih mušica, grrrr...

Ono što je prednost ovog soundbara, a imam u planu bubnut još dva zvučnika, te ih bežično povezat u surround..

Yamaha musiccast 20 i 50 se mogu s ovim soundbarom bežično spojiti.
Musiccast 20 me više interesira..

Soundbar mi je već dugo vrijeme u fokusu, al eto, ja se i dalje vraćal na stereo zvučnike.. Prednost soundbara je, bežično povezivanje i ne zauzima puno mjesta, zapravo, teško i da se uoči da je nekaj od zvučnika u sobi


Ali, možda se nekima ne bi ni dopao taj model, pošto ne vrišti od snage nit ne pucaju stakla od woofera.. Ovdje je ipak stavljen naglasak na kvalitetu zvuka kao i odlično izbalansirana sinergija woofera i soundbara, osobno, ipak mi je to bitnije neg da imam u sobi neki soundbar od 400-500w i da svira svakak, samo ne onak kak bi trebalo...

Neki rivjueri vele da ipak wooferu fali malo snage, možda, rekao bih.. Ali, da se to fino glasno slušat-tj gledat i lagano ostavlja dojam gledanja filma u kinu.. Naravno, najveći aspekt kvalitete zvuka je medij koji se pušta kroz soundbar, tu dolazi do značajnih razlika za koje sam se iznenadio skroz, al eto, sad ipak gledam koji je audio format
Moj PC  
3 0 hvala 3
13 godina
offline
Soundbar-preporuka

jel ima netko Sony HT-G700 soundbar? kakvi su dojmovi?

vidim sad je na akciji za 2799kn

 

podrzava Dolby Atmos i DTS X e sad kak to funkcionira sa 3.1 sustavom? vidim da on simulira dolby atmos sa nekim Vertical Surround Engine funkcijama, jel to valja šta?

jel ima neki soundbar koji ima u sebi zvucnike koji pucaju prema gore a da je pravi atmos a da je samo štanga i SW? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Re: Soundbar-preporuka

Nedavno sam odlučio kupiti soundbar za novi televizor no na kraju sam odustao. Taj sony mi je bio u užem izboru ali sam se na kraju ipak odlučio složit subwoofer od z 2300 i staru sony liniju (pojačalo i dva zvučnika). To sam napravio jer sam išao poslušat soundbarove do nekih 3000 kuna i nisam bio oduševljen ni blizu. Jednostavno mi se čine precijenjenim i to ne ovaj nego svi soundbarovi. Sad je malo snižen i cijena mu je 2.600, kolko vidim, u harvey normanu. Što se tiče ATMOSA to nema šanse da dobiješ u ovom cjenovnom rangu da radi kak se spada. Jednostavno zvučnici prema gore su preslabi da bi uopće čuo razliku. Ne kažem da je ovaj sony loš, dapače sad i se i čini isplativim ali mi se čini da su 2.1. sustavi ipak bolje riješenje ako imaš mjesta za dva zvučnika pored telke. Prije koji mjesec bio je edifier 2.1. sustav za 1500 kuna na akciji ali ga sad više nema. Ova stranica mi je čisto ok što se tiče recenzija soundbarova. Sony HT-G700 Review - RTINGS.com. Inače u harvey normanu su svi modeli soundbarova izloženi pa ih tamo možeš ići pogledati i poslušati ako ih zamoliš da ti ga upale. Odmah možeš i usporediti s drugim sustavima. Uglavnom soudnbarovi su ok ali nemoj očekivati čuda od njih. Bolje mi se čine 2.1. rješenja ako ih možeš naći po odgovarajućoj cjeni.

 

15 godina
neaktivan
offline
Re: Soundbar-preporuka
Spike1983 kaže...

jel ima netko Sony HT-G700 soundbar? kakvi su dojmovi?

vidim sad je na akciji za 2799kn

 

podrzava Dolby Atmos i DTS X e sad kak to funkcionira sa 3.1 sustavom? vidim da on simulira dolby atmos sa nekim Vertical Surround Engine funkcijama, jel to valja šta?

jel ima neki soundbar koji ima u sebi zvucnike koji pucaju prema gore a da je pravi atmos a da je samo štanga i SW? 

 Ima Sony ht-a7000, samo košta 2000 eura sa SW.

13 godina
offline
Soundbar-preporuka

ma da..., ja sam isto malo gledao razne recenzije tih 3.1 soundbarova, sve je to nekakav meh u praksi sa tim raznim fejk virtualnim dolby atmos surround procesiranjem...

a i procitao sam dosta negativnih komentara sa av forumsa da ga je ekipa vracala odma drugi dan, da to nema veze nikakve sa atmosom, surround efekti nepostojeći itd...

neznam..., posteni dolby atmos soundbar valjda nema sanse dobit za cca 3000+kn a davat 10k+ za soundbar (sony HT-A7000) mi je LOL, tak da cini mi se nista od toga 

 

 

imam vec odavno dobro kucno kino al jbg stari reciver ne podrzava nove standarde (atmos i dts X)

a dolby atmos reciver je cca 5kkn pa onda jos ove zvucnike koji pucaju u strop, ma joj...  

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2021 16:45 (Spike1983).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Soundbar-preporuka

Za velke momke....

 

Creative X-Fi Sonic Carrier

 

 

To Each His Own.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2021 19:09 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Soundbar-preporuka

Pozz

Uzeo bi soundbar Samsung Q800T 3400kn,pa bi me zanimalo vaše mišljenje

Da li se isplati ili bolje tražiti nešto drugo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
Ja imam Q800A. zavisi što tražiš.
Za glazbu i eksplozije pune basa je super.
Daleko je to od atmosa. Zvučna slika dolazi samo od naprijed.

Zato ja planiram uzeti još zadnje zvučnike da imam real surround.
Što se tiče govora i talk showa, bolja mi je razumljivost sa zvučnicima iz TV q80T, na manjoj glasnoći mora bit u usporedbi sa soundbarom. Ipak bass zamuti sound .
Moj PC  
2 0 hvala 1
5 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
Nick to je dobar info da bass zamuti govor. Negdje sam pročitao da za govor služi centralni zvučnik. To je problem posebno meni kod filmova bez titla jer moram baš dobro čuti što govore glumci da razumijem.
 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
Preko aplikacije na mobitelu možeš upaliti dodatne mogućnosti tipa poboljšanje govora, noćni mod...
Na samom daljinskom imaš dodatno za pojačati stišati woofer, pojačati stišati sve ili promjeniti mod (standard stereo, fake virutal surround, game mode, i najbolji adaptivni )
Ako je i TV samsung noviji onda može koristiti i gornje zvučnike od tv + soundbar.
Ja osobno ne osjećam neku veliku razliku s tim jer je surround i atmos slab kad sve dolazi od naprijed.
Ali glazba je isto druga dimenzija sa ovim jakim wooferom i zato sam i kupil.
Moj Tv q80T već ima po defaultu jako dobre zvučnike tako da nisam imao problema sa govorom preko tv-a. Više mi je falilo mesa / basa u glazbi i filmovima.
Ali iako je sound samo iz TV lišen dubokog basa, baš zato jer je sve kompresirano konzervirano u srednjim i visokim frekvama, govor samo preko tv-a mi je recimo na 8 ili 12, dok preko soundbara sve mi je na 14 da bude ista glasnoća ko na TV-u na 12.
Meni je woofer pokraj kauča a ne pokraj TV-a po možda je i to jedan od razloga.
9 godina
offline
Soundbar-preporuka

Evo da se i ja pridružim komentarom na soundbarove, naime frend je kupio Q70T... isto sam malo razočaran ukupnim dojmom.

 

Na max. glasnoći je to nekako nedovoljno glasno... za glazbu definitivno kako svi govore bolje uzet par stereo zvučnika i pojačalo...

 

A kad malo bolje pogledaš veličinu tih zvučnika u soundbaru jasno mi je da se nemože protiv fizike.. nemaju jednostavno dovoljno velike membrane da guraju zrak i hebiga..

 

Čak si nekako mislim da bi mi i u filmovima sasvim dovoljan zvučni doživljal davala dva kvalitetna stereo zvučnika + eventualno centralni na nekom budget receiveru...

 

 

 

 

 

 

 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Soundbar-preporuka

Ak hocete ugodjaj gledanja filmova ko u kinu, onda se uzima 5.1 zvucnici, odvojeni, onda bi to bilo kak spada..

 

Imam Yamahu music cast 400, ne puca od snage, ali, daje fini zvuk u filmovima, kao i bas, koji izgleda naoko "slab" al sa svojih 100w, lijepo protrese odnosno napuni sobu zvukom a i upotpuni zvucnu sliku da to na kraju izgleda jako dobro ukomponirano..

 

Bas dok sam bio u potrazi za soundbarovima isao u ducan gledat soundbarove, slusao sam yamahu yas 207 i bome se fino culo, sub je radio svoj posao al nije bio prenaglasen, onak, taman..

 

Za muziku soundbar nije bas za neko slusanje, ipak je tu stereo sistem puno bolji, probao sam slusat muziku prek soundbara, nije to to.. Overall, ukoliko se nema love, mjesta za 5.1 sistem, soundbar ce isto jako dobro odradjivat posao.. Soundbar za tv (tv kanali) mi je opcenito bezveze koristit, primarna namjena je fhd/4k dts filmovi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Soundbar-preporuka

Jel se može do 1000kn uzet budget friendly soundbar koji bi malo nadodao na zvuk od sammya q55r70.

 

Ciljano je da bass dobije malo onog kicka, a zvuk je ionako sad dovoljan, a da je jači još bolje.

 

Ako imate šta preporučit, zahvalan.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
offline
Re: Soundbar-preporuka
fila2208 kaže...

Jel se može do 1000kn uzet budget friendly soundbar koji bi malo nadodao na zvuk od sammya q55r70.

 

Ciljano je da bass dobije malo onog kicka, a zvuk je ionako sad dovoljan, a da je jači još bolje.

 

Ako imate šta preporučit, zahvalan.

 kupi si ovako nešto, bit ćeš zadovoljan (za te novce) https://www.harveynorman.hr/soundbar-sony-htsf150-cel

 

imam ga kući i taman popuni nedostatak bass-a i širine koji tv nema, a jeftino je.

 

prvo sam priključio Panasonic liniju 2x 400 w ali kod tišeg slušanja razgovor je nerazgovjetan kod filmova, a da bi sve čuo kako treba (zvukove okoline) moram pojačati zvuk, super je, ali onda ukućanima bude preglasno.

Najteže je u životu sirovini dokazati da je sekundarna !
13 godina
offline
Soundbar-preporuka

https://www.mall.hr/kucna-kina/samsung-hw-a550-en-2-1-kanalni-soundbar-zvucnik-crni

 

uletio s ovime, skinio još 111kn na tu cijenu, pa kakav bude.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
I kakav je za filmove?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
mariclius kaže...
I kakav je za filmove?

 nije mi stigao, čim stigne javljam dojmove

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
12 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
Ja na kraju uzeo sony ht-sf150 za 500 kn sa garancijom. Shvatio sam da mi jače uopće ne treba. Neki tip to nije želio koristiti,a
dobio na poklon i eto soundbar kod mene. Spojio na lg tv i radi sve odlično. Probao dosta toga i daleko bolje nego zvučnici na tv. Uživam u filmovima. Evo klinci gledaju crtiće i stvarno dobiješ taj osjećaj kao da si u kinu. Vidim da se neki skinuti filmovi bolje čuju pa moram vidjeti koje formate je najbolje skidati. Dolby digital. Ne kužim šta se gleda za taj format. Uglavnom, za moje potrebe trenutno odličan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Soundbar-preporuka

Ekipa što mislite isplati li se ovo kupiti, čini mi se jeftino, a po komentarima vidim da su kupci zadovoljni. Uzeo bi nešto starcima da im malo poboljšam TV zvuk.

Ili ima nešto pametnije za oko 1000kn?

 

Ovaj je sad na akciji 750kn.

 

https://www.banggood.com/BlitzWolf-AirAux-AA-SAR3-120W-bluetooth-V5_0-Soundbar-TV-Bar-2_1-Channel-Stereo-Powerful-Bass-Subwoofer-HDMI-OPT-AUX-USB-Speaker-Home-Theater-p-1881716.html?cur_warehouse=CZ&ID=47184&rmmds=search

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Soundbar-preporuka

https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/home-theater/sound-bars/hw-a550-2-1ch-soundbar-w-dolby-5-1-dts-virtual-x-2021-hw-a550-za/

 

Meni osobno sjajan. Kick bassa je odličan, na nekim scenama trese cijeli boravak.

Malo spojio preko BT audio, nema kašnejnja radi odlično, kad uzmem arc pa ću preko njega.

Na prvu zadovoljan, žena napustila boravak iz protesta jer sam to kao samo sebi kupio 

da sam znao i prije bi uzeo. Prezadovoljan!

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
offline
Re: Soundbar-preporuka
fila2208 kaže...

https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/home-theater/sound-bars/hw-a550-2-1ch-soundbar-w-dolby-5-1-dts-virtual-x-2021-hw-a550-za/

 

Meni osobno sjajan. Kick bassa je odličan, na nekim scenama trese cijeli boravak.

Malo spojio preko BT audio, nema kašnejnja radi odlično, kad uzmem arc pa ću preko njega.

Na prvu zadovoljan, žena napustila boravak iz protesta jer sam to kao samo sebi kupio 

da sam znao i prije bi uzeo. Prezadovoljan!

Kažeš dobar. :)

Sad si mi dao misliti, nije mi problem dodati još razliku do 1300kn.

Vidio sam jučer i jedan Denon model, dosta zanimljiv, oko 1500kn. Recenzije su dosta podijeljene, jedni su oduševljeni, a drugi razočarani. A ja nemam volje obilaziti trgovine i slušati kako koji zvuči.

 

Doma imam 5.1 kućno kino koje više skuplja prašinu nego što se koristi jer moja draga ne voli kad "bruji". 

Tako da znam kako ti je. Da barem moja hoće napustiti prostoriju iz protesta. 

13 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
mzopg kaže...

Kažeš dobar. :)

Sad si mi dao misliti, nije mi problem dodati još razliku do 1300kn.

Vidio sam jučer i jedan Denon model, dosta zanimljiv, oko 1500kn. Recenzije su dosta podijeljene, jedni su oduševljeni, a drugi razočarani. A ja nemam volje obilaziti trgovine i slušati kako koji zvuči.

 

Doma imam 5.1 kućno kino koje više skuplja prašinu nego što se koristi jer moja draga ne voli kad "bruji". 

Tako da znam kako ti je. Da barem moja hoće napustiti prostoriju iz protesta. 

 eto meni jako dobar, htio sam više kicka i glasniji zvuk to sam dobio.
Glazbu slušati sad je milina, zvuk je općenito bogatiji.

 

Ovo ti je taman kad pojačaš može rasturati doma po borvaku, na 30 je već glasno za imerziju dok gledaš, sve preko je već iznimno glasno.

Pali se uz TV a spojen je sa bluetoothom, tak da njegov daljinac je tak tu čisto za štelanje, ali tv ga pali sa sobom

 

Ako ti je puno 1300, idi na 450 model

 

Nešto slabiji, ali msilim da će itetako doć kvalitetu zvuka starcima, ako si njima to mislo uzet.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2021 22:10 (fila2208).
12 godina
neaktivan
offline
Re: Soundbar-preporuka
fila2208 kaže...
mzopg kaže...

Kažeš dobar. :)

Sad si mi dao misliti, nije mi problem dodati još razliku do 1300kn.

Vidio sam jučer i jedan Denon model, dosta zanimljiv, oko 1500kn. Recenzije su dosta podijeljene, jedni su oduševljeni, a drugi razočarani. A ja nemam volje obilaziti trgovine i slušati kako koji zvuči.

 

Doma imam 5.1 kućno kino koje više skuplja prašinu nego što se koristi jer moja draga ne voli kad "bruji". 

Tako da znam kako ti je. Da barem moja hoće napustiti prostoriju iz protesta. 

 eto meni jako dobar, htio sam više kicka i glasniji zvuk to sam dobio.
Glazbu slušati sad je milina, zvuk je općenito bogatiji.

 

Ovo ti je taman kad pojačaš može rasturati doma po borvaku, na 30 je već glasno za imerziju dok gledaš, sve preko je već iznimno glasno.

Pali se uz TV a spojen je sa bluetoothom, tak da njegov daljinac je tak tu čisto za štelanje, ali tv ga pali sa sobom

 

Ako ti je puno 1300, idi na 450 model

 

Nešto slabiji, ali msilim da će itetako doć kvalitetu zvuka starcima, ako si njima to mislo uzet.

Ma ok mi je i 1300.

Kakav je kod gledanja filmova? Ima li onaj surround efekt, navikao sam kod ovih 5.1 da mi zvukovi stižu sa svih strana.

 

Starcima bi vjerojatno bio ok i onaj Kinez za 750kn, ali ako je ovaj bolji onda radije uzmem kod nas i doplatim 550kn.

13 godina
offline
Re: Soundbar-preporuka
mzopg kaže...

Ma ok mi je i 1300.

Kakav je kod gledanja filmova? Ima li onaj surround efekt, navikao sam kod ovih 5.1 da mi zvukovi stižu sa svih strana.

 

Starcima bi vjerojatno bio ok i onaj Kinez za 750kn, ali ako je ovaj bolji onda radije uzmem kod nas i doplatim 550kn.

 A ne može ovaj sad odradit čuda, ali malo dobiješ dubinu zvuka i to, ima te neke modove ti pokušava stvorit malo ambijent ali nije to sad da si baš u kinu :)

 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
12 godina
neaktivan
offline
Soundbar-preporuka

Gledam zadnjih par dana Soundbarove, sada bi i sebi uzeo jedan.

Pregledao sam na desetke modela, meni treba prvenstveno za filmove i serije, znači dobar Surround i/ili Dolby Atmos, a tu nastupaju problemi. 

Koliko vidim za dobar Surround treba imati zadnja dva satelita, dok za dobar Atmos treba iskeširati malo veći iznos.

 

Trenutno su mi od dostupnih u užem izboru:

Samsung HW-Q800A

SONY HT-G700 3.1 Bluetooth

 

Prema recenzijama Vizio ima odlične soundbar uređaje i cijenom jako povoljne, ali ta firma kao da je nestala, web im vodi na nekakvu desetu firmu, a pronaći njihove proizvode van SAD-a je nemoguća misija.

Zna li netko kako doći do njihovih uređaja?

 

Ovako nešto je navodno jako dobro:

https://www.bestbuy.com/site/vizio-5-1-2-channel-m-series-premium-sound-bar-with-wireless-subwoofer-dolby-atmos-and-dtsx-dark-charcoal/6446231.p?skuId=6446231&intl=nosplash

Jučer ih je bilo nekoliko komada, sada su rasprodani.

 

https://www.rtings.com/soundbar/reviews/vizio/sb46514-f6

https://www.rtings.com/soundbar/reviews/vizio/m-series-m512a-h6

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Soundbar-preporuka

ima kakav soudbar za cca 100€ trenutno na BF akciji? 

tek da nadogradim malo samsung tv (serije 8) ..

ili neka preporuka za isti.. da ima bluetooth povetivanje..

 

gledam ovo al ne kuzin vrijedi li išta:

https://www.mall.hr/kucna-kina/jbl-cinema-sb120-soundbar

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2021 17:48 (rapajic_st).
 
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Soundbar-preporuka

Pozdrav, također bih molio nekakvu preporuku za zvučnike/soundbar za TV i PC, u istoj su prostoriji pa ak je moguće da bude povezano oboje na isto.

TV je Samsung Q70T65.

Trenutno mi je zapelo za oko ovo:

https://www.elipso.hr/audio__video/soundbarovi/SAMSUNG-HW_Q60T-EN/

Jel bi to funkcioniralo na tom soundbaru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
offline
Re: Soundbar-preporuka
rapajic_st kaže...

ima kakav soudbar za cca 100€ trenutno na BF akciji? 

tek da nadogradim malo samsung tv (serije 8) ..

ili neka preporuka za isti.. da ima bluetooth povetivanje..

 

gledam ovo al ne kuzin vrijedi li išta:

https://www.mall.hr/kucna-kina/jbl-cinema-sb120-soundbar

JBL je provjereno dobra marka, a za te novce ne vidim da ćeš pronaći nešto puno bolje, ako uopće i ima nešto bolje.

 

becks_23 kaže...

Pozdrav, također bih molio nekakvu preporuku za zvučnike/soundbar za TV i PC, u istoj su prostoriji pa ak je moguće da bude povezano oboje na isto.

TV je Samsung Q70T65.

Trenutno mi je zapelo za oko ovo:

https://www.elipso.hr/audio__video/soundbarovi/SAMSUNG-HW_Q60T-EN/

Jel bi to funkcioniralo na tom soundbaru?

 Imaš ovdje recenziju:

https://www.rtings.com/soundbar/reviews/samsung/hw-q60t

 

Ja sam se mislio između Samsung HW-Q800A i Sony HT-G700, na kraju se odlučio za Sony jer će mu glavna namjena biti gledanje filmova i serija, a on je tu nešto bolji od Samsunga koji ti gledaš i ovog Q800A uz to je jeftiniji par stotina kuna.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice