BMW rasprave

poruka: 7
|
čitano: 4.284
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
BMW rasprave

Rasprave o jednom od najvećih, najpoznatijih automobilskih divova, bavarskom BMW-u!

Oduvijek imam simpatije prema njihovim autima (o F1 da i ne govorim) i san mi je jednog dana voziti upravo Bemburu...

 

Evo i poprilično friških fotki sa BMW Welt izložbe, koju su naš i slovenski ESL posjetili vraćajući se sa Gamescom sajma u Kolnu:

 

LINK: BMW Welt izložba - galerija slika

 

Kakvo je vaše stajalište o BMW-u, volite, hoćete, imate?

Sto mi Darkwoodskih bubnjeva! |CroSimRacing|
13 godina
neaktivan
offline
Re: BMW rasprave

za mene su bmw najljepsi auti.prvi auto koji sam imao je bila bmw "kockica" 323i.imao sam 19 godina i mislio sam da imam najbrzi auto na cesti(dok ga nisam razbio:)

onda sam kupio e39 523 sa 170hp od prvog vlasnika(sve od svoga novca).auto je bio kao iz tvornice.e i onda te sjebe zivot i natjera te da prodas auto i sad sanjam o bilo kakvom autu sa registracijom:)

12 godina
neaktivan
offline
BMW rasprave
Meni je Bmw san i naravno da bih ga želio imati, predobar osjećaj u vožnji. Ima mi frend 528i E39, auto je zvijer, i prekrasno izgleda.
Ivan
13 godina
neaktivan
offline
BMW rasprave

bmw su jako dobri auti,ali brate ako nemas para za gume i servis nepomisljaj na to vozilo,jer ce te prije ili kasnije kada dodje racun sok strefit,kada izracunas da na malo novijem jacem bmwu izadju 4 gume oko 10soma ;) nije ti bas najljepse,i onda kada usporedis neki stariji auto tipa (opel astra f) sorry na ot. pa platis gumu 500kuna ;) , al sve u svemu to su auti koji su mi se uvijek svidjali,tocno ima nekakvu sportsku liniju u sebi koja me izaziva svakog treba da ga kupim! A sad nepreporucujem nikom da uzima bembaru bez barem 150konja,jer sta ce ti bembara ako te (fico) napere. Ovo sta sam napisao nemojte smatrat kao uvreda bmwu ili slicno,jer sam teski bmw fan, i zamene je uvijek bio bmw a onda mercedes,mercedes je elegancija,bmw je sportista ;) ,tako da svim vlasnicima bmw-a zelim samo puno srece sa tim autima i neka budu sretni sto ga imaju,jer ce tek nakon par godina shvatiti uistinu koliko su sretni!

12 godina
protjeran
offline
BMW rasprave

Nova M5-ca,to je pravi čistokrvni BMW.

Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren- Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 14:25 (Nem0).
15 godina
neaktivan
offline
BMW rasprave

od kako pratim autoindustiju, BMW mi je oduvijek bio broj 1, vozio sam se u dosta različitih modela (od 530d e39, do 330xd coupe) i jednostavno je feeling drugačiji nego u ostalim autima ne znam zašto... :) odnedavno mi stari vozi 318 d e 46 i nekad mi da da se malo provozam i stvarno je užitak... još i zadnji pogon heheh

Svi su mi BMW-i predobri al m6, m5 e39, 335i coupe i 750i e38 su mi najljepši/najdraži i volio bih se provozat u njima ili imat jednog od njih...

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 15:04 (Magnum1654).
5 godina
neaktivan
offline
BMW rasprave

pozdrav svima, evo da se pohvalim sa 3cim po redu bmw-om ovaj je 318i e36 model, jest da ima 115ks, ali to nije bitno kad si ljubitelj bmw-a, uskoro ce i slike samo da ga uredim malo posto je stajao neko vrijeme pa je prljav :D

 

a i imam puno pitanja pa nadam se da cu bar ovdje dobit kakvu pomoc savjet.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice