Bug 279

poruka: 3
|
čitano: 975
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
Bug 279

Eto čisto da i ja malo podijelim svoje mišljenje o najnovijem Bugu :)

 

Za početak, prilično su me smorile tri kolumne momaka iz New Orleansa. Tri stranice New Orleansa i tri stranice o tome što su kolumnisti jeli u New Orleansu. Ajde da je jedna kolumna pa se da "progutati" (baš kao i ta njihova hrana koju su jeli), ali baš tri... Osjećao sam se malo kao da čitam neki travel magazin.

 

Dalje, pohvale Davoru što je počeo pisat kolumne, i to kolumne koje pristaju jednom informatičkom časopisu. Posebno mi se svidjela njegova prva kolumna ako se ne varam o procesorima u laptopima, to je područje zbilja zbrkano. Predlažem da to pretvori u temu za jedan od sljedećih Bugova gdje će napraviti nekakvu tablicu za što je koji procesor dobar, koji spada u koji rang, što izbjegavati (AMD E1, obraćam se tebi), što je SoC a što pravi procesor, kako M procesori znaju biti brži od ostalih itd. Sve više ljudi kupuje te jeftikaner laptope gdje je postalo najvažnije koji procesor ćeš odabrati, jer za 2000kn možeš dobiti neupotrebljivi E1 a i sasvim fino upotrebljivi četverojezgreni SoC od Intela. Također bi bilo zabavno vidjeti kako se ti jeftikaneri ponašaju kad se u njih spraši SSD.

A kad smo već kod laptopa, može usput i test grafičkih kartica te isto tako neka lako razumljiva tablica... Izvrtiti par modernih naslova ukljućujući i one najpopularnije - WoT, Dota, CS, LoL i štajaznam te napisati koja je grafička dovoljna za pokretanje tih naslova na kojoj rezoluciji.

 

Tema broja me nije nešto zanimala no dobro je napisana (jedino što Denis ima dosta grešaka grešaka :D ) pa sam je na kraju pročitao. Super su ovi osobni komentari na Gear VR - puno više to znači nego bubanje specifikacija. 

 

Još jedna pohvala Davoru za recenziju Oukitela, mobitela za kojeg bi svi trebali saznati. Općenito mislim da bi Davor trebao pisati recenzije mobitela jer je objektivniji i bolje to radi od Petrica (NHF Petric). Kad Petric recenzira mobitel, imam osjećaj da čitam 2 stranice ukrasnih pridjeva, dok Davor napiše konkretno šta valja a što ne valja i što se može očekivati od mobitela (ponekad se to sazna već i u podnaslovu, u slučaju One plus two). Također kada vidim Petricovu zaluđenost selfi kamerama (oh kako mrzim ovu riječ), dobijem proljev (nisam znao kako ovo napisati na ljepši način).

 

Pa eto, čisto my 2 cents

Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
offline
Bug 279

jedan od boljih brojeva u zadnje vrijeme...također zamjerka na tri slične kolumne o doživljajima iz new orleansa

 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Bug 279

Ja bi se zahvalio sto su mi Bug-ovci uslishali zelju za temu o VR-u , Hvala i

 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 15:49 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice