Algebra - Administrator baze podataka

poruka: 5
|
čitano: 8.094
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Algebra - Administrator baze podataka

Pozdrav svima,

 

Zanimam me ova Algebrina edukacija , iskustva polaznika i da li se "isplati"? pretraživao sam po temama, ali nigdje nisam našao za nju. 

 

SQL sam učio na faksu, nisam ekspert, ali nisam ni početnik skroz. Da li netko zna satnicu tog tečaja, jer radim puno radno vrijeme do 5, kad su predavanja, ojim danima i otkad? možda nisam vidio dobro na stranici, ali tamo nisam našao.  

 

Hvala unaprijed na infromacijama

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Algebra - Administrator baze podataka

Pridružujem se pitanju. Spremam se za MTA Software Developement Fundamentals na koji planiram uskoro izići. Jedno od poglavlja se odnosi i na SQL. S obzirom da me zanimaju i baze podataka, mislio sam i na MTA Database Fundamentals s kojim bi zaokružio nekakvu početničku cjelinu. Poslije toga bi vidio kojim ću smijerom: u baze ili u developement. Mislio sam se upisati u Algebru na Administrator baza podataka: http://www.algebra.hr/edukacija/racunalne-mreze-i-sistemska-administracija/administrator-baza-podataka/

 

Program mi se čini dosta kvalitetan i fokusiran na ono što bi se trebalo naučiti iako imam negativno iskustvo s jednim drugim programom. Ima li tko da je išao na taj program obrazovanja da kaže vrijedi li i da li se nauči što na njemu. Je li dovoljan za MTA?

 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Algebra - Administrator baze podataka

Prošao sam taj tečaj prije dosta godina (AFAIK, 2011.). Realno, nije baš nešto. Jako dobro posluži kao uvod, ali meni je falilo dosta znanja za položiti ispit Microsoft SQL Server 2008, Implementation and Maintenance.

www.petvolta.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Algebra - Administrator baze podataka

Netko pametan u Algebri je mislio kako bi bilo dobro koristiti nastavni materijal sa visokog učilišta algebra. To znači hrpetinu apsolutno beskorisneteorije i raznih definicija koje moraš znati na ispitima. Očito nisu svjesni razlike između riječi "osposobljavanje" i "obrazovanje." Na algebri baš ne shvačaju da osobe koje upišu programe OSPOSOBLJAVANJA na otvorenom učilištu nemaju ni vremena, volje, ni koristi da se zamaraju debilnim i beskorisnim definicijama. Uglavnom moj savjet jest da uštedite novac i samostalno naučite što vas zanima, te zatim položite neke certifikate kao dokaz svog znanja. 

Dux Croatorum
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
offline
Algebra - Administrator baze podataka

Pozdrav,

dali je netko u posljednje vrijeme išao na ovaj tečaj ili je čuo neke informacije od polaznika? Nekako mi se čini da su to samo "osnove osnova", ili se varam? 

mmiklauz
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice