Strateške igre za android, ne za djecu

poruka: 1
|
čitano: 6.466
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
offline
Strateške igre za android, ne za djecu

Pokušavam već godinama naći neku dobru strategiju za android koja bi bila na tragu Civilizations serijala, odnosno po mogućnosti potpuno 4X strategija (dopao mi se je Stellaris sa exp packovima, zbog radnje u svemiru i više nego Europa Universalis) ali sve što se nudi je jednostavno rečeno (nadam se da se nitko neće uvrijediti) retardirano, neuspjelo i bedasto.

Na svakoj stranici koja preporuča strategije za android se spominje Clash of Clans, ali to mi je igra za malu djecu, čak nije niti sjena nekakvim 4X strategijama, Civilization Revolution 2 mi je jednostavno blijeda sjena Civilizationa na računalu i jednostavno loše napravljena igra. FreeCiv je na tragu onog što tražim ali je nažalost samo dobra simulacija starog Civilizationa. Što se tiče grafički Civilization 3 mi se najviše sviđa, da naprave takvu, ali sa boljim opcijama i mogućnostima bilo bi odlično.

Plague Inc. mi je fantastična strategija (dok je nisu uzjeb*** plaćanjem za svakojake smicalice za "varanje" i jednostavnije igranje) ali nije 4X/grand strategy.

Plants and Zombies je također odlična arkadna strategija ali prerastao sam je pred petnaestak godina. Bila mi je zanimljiva neko kratko vrijeme ali takva kakva je bolje odgovara pretinejđerskoj djeci.

 

Ima li nešto za android što bi moglo ući u kategoriju nekakve grand strategy igre/4X a da nalikuje takvim igrama na PC?

Imam mobitel sa 8 jezgri, snapdragon 821, 4gige rama i svašta nešto a ponuda za njega mi je nikakva. Znam da još dugo neću dobiti Stellaris na mobitelu, ali tako nešto mi je trenutno mokri san.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.10.2017 12:39 (Interland).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice