Čestitamo hrvatskoj reprezentaciji na plasmanu u f

poruka: 36
|
čitano: 11.496
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Čestitamo hrvatskoj reprezentaciji na plasmanu u f".
6 godina
protjeran
offline
Re: Čestitamo hrvatskoj reprezentaciji na plasmanu
dastefan kaže...

Fulao si poantu. Htio sam reći da stižu nove generacije (a ne da je mali Vida već sad sjajan nogometaš), nikad se ne zna i nemože se već unaprijed reći da se neće ponoviti više nikad u našem životu. A ti odmah pesimistično. OPTIMIZAM, kužiš?

 Znaš li ti uopće znaćenje riječi "poanta" ?

 

Tvoj tekst je trebao imati poantu a nije.

Što si ti htio napisati ne znam, nisam vidovit.

koja budala može misliti da je "mali Vida već sad "sjajan nogometaš ?!

Sad si objasnio što si mislio ali to nije naravoučenije.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas nemamo sreće
15 godina
offline
Čestitamo hrvatskoj reprezentaciji na plasmanu u f

Čestitke vatrenim iz BiH.

Sretno u finalu!

morrisoN
 
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Čestitamo hrvatskoj reprezentaciji na plasmanu u f

Ako netko planira opljačkat državu onda je idealno vrijeme u noći sa Nedjelje na Ponedjeljak kad bude finale. Milislim da tad slobodno mogu šleperi sa parama nestat iz države nitko nebi primjetio a i bilo bi im svejedno. Preporučam vladi da u toj noći digne pdv i uvede nove poreze nikoga neće biti briga. Neka uče od Putina koji je u sjeni potiho uveo rusima mirovinsku reformu za vrijeme utakmica SP.

 
6 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Čestitamo hrvatskoj reprezentaciji na plasmanu u f

Ja sam ponosan na naše igraće :) Oni ne predstavljaju samo sebe nego i Hrvatsku. To se bude pamtilo dugooo :)  

 

U nedjelju ćemo smazati Francuze ko francusku salatu :D :D :D

 

Inače nemojte odma biti pesimistični kada naši isprva gube ili odma reći da ćemo izgubiti od Francuza, mrzim te pesimiste koji šire tako lošu energiju, moramo biti optimisti i slati pozitivnu energiju igračima . I ako izgube nema veze, bit je da smo dali sve od sebe i  drugo mjesto je nešto najbolje gdje još nismo bili tj gdje još nije Hrvatska bila :)

 

Nisam ponosan na našu vladu jer, krade, kasnije na suđenju uspiju razvuči sve da ode u zastaru ili neki dobe kaznu da gule krumpir .  Nisam ponosan što njih nije sramota spustiti plaću na prosječnu u Hrvatskoj, nije u redu da drugi kopaju a oni žive kao da ne postoji sutra.

 

Još jednom, ponosan sam na naše igraće :)  kad su razbijali engleze vidjelo se da daju sve od sebe, imali su stare ozlijede, neke su hvatali grćevi u misićima ali naši su nastavili igrati ne tijelom nego dušom :)

 
3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Čestitamo hrvatskoj reprezentaciji na plasmanu u f

konačno će ona pjesma "Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta" dobiti pravo značenje

Netko radi što zna a netko zna šta radi.
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
offline
Čestitamo hrvatskoj reprezentaciji na plasmanu u f

Ja sam inače oduvijek pesimist kaj se nogometa tiče, pogotovo naše repke i dinama, ali protiv francuske imamo stvarno realne šanse.

Vida i Lovren budu Griezmana bez problema zaustavili, Giroud je imbecil (takvi jedino mogu i igrat u Arsenalu - nisam ovo mislio kao uvredu), a jedini koji nam mogu napraviti pravi nered su Pogba i Mbappe, a ak njih stisnu veznjaci Pogba bude pogotovo odmah posustao, jer on se razigra samo kad ga nitko ne pokriva (inače je kao messi - nema ga).

Tak da samo Mbappea zatvorit, a defenzivni vezni su im ionako striktni defenzivci, a od bočnih samo treba na Pavarda par puta oštro i usrao se bude od straha.

Kad sam bio mlad i trenirao nogomet, meni je uvijek bilo najdraže stalno ići u duele jedan na jedan i izudarati najbolje protivničke igrače, a imao sam ponekad i najmanje kartona od svih u sezoni, samo ih treba izudarat dok sudac ne gleda, najbolje špicom u listove, kao slučajno.

Fali nam Asanović...

 

 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2018 10:56 (fer-de-lance).
 
3 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice