Chrome 70 donosi službenu podršku za PiP mod na Ma

poruka: 2
|
čitano: 1.156
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome 70 donosi službenu podršku za PiP mod na Ma".
14 godina
offline
Chrome 70 donosi službenu podršku za PiP mod na Ma

Opera ovo ima vec jako dugo, al' bolje. Ja sam mislio da je to standard u svim browserima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Chrome 70 donosi službenu podršku za PiP mod na Ma

-bezvezarija na kvadrat.. tj fičer koji je za mobač-tablet (uređaje koji rade u single modu fullscreen..) dok na desktopu od mac/wina imamo prozore, dok browseri imaju opciju otvaranja linka u trenutnom ili novom prozoru.. a ovo je sad video koji je samo bez ostatka nepotrebnog dijela (toolbar-meniji..) tj jednako kao što je to normalno za bilo koji video signal od postanka tv-kartica, tj samo se vga driveru odredi u kojem dijelu windowa prikazuje sadržaj, redirect.. .. i može ih biti stotine ako su resursi računala dovoljni, u slučaju videa primarno dimenzija ekrana, manje sve ostalo.

 

idiotarija na tragu MS-win fičera kad su omogućli korištenje 2, pa kasnije 4!!! prozora u tablet modu.. -glupost na desktopu koji to oduvjek može, kao da čovjeku isčupamo nogu pa mu ugradimo neki plastični batrljak da bi mogao trčati i to nazovemo upgrade-fičer.. umjesto desktop moda vs tablet moda.

 

-zaboravljaju da je desktop-PC polazište, ne obrnuto, ali je mobilno tržište sto puta veće-jače i diktira što je in-hype.. i što je 'pametno, poželjno' i tak to.. Da, za mob koji je do prije par godina imao par pixela ekrana jedva za txt-sms prikaz. Sad ima ekran za gledanje filmića i dovoljno resursa kao pc pa može ono što pc može odavno, reinventing tople vode.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice