Chrome će kroz dvije godine ukinuti podršku za thi

poruka: 1
|
čitano: 1.296
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chrome će kroz dvije godine ukinuti podršku za thi".
8 godina
online
Chrome će kroz dvije godine ukinuti podršku za thi

Za dvije godine neće niti trebati nikakav cookie.

Ista stvar se može realizirati na neki drugi način, npr. local storage + malo js ili još bolje globalni SSO npr. JWT (s obzirom da skoro svi browseri su u pozadini Chrome engine, svejedno je koji koristiš "oni" znaju tko si i koliko para imaš na računu i koliko si puta taj dan bio na wc-u [i jel tvrdno ili meko] :P ).

Na svim stanicama automatski si registriran (a možeš biti samo jednom pa paziš kako se ponašaš, ban je pravi ban) i prijavljen si samim klikom na stranicu, ali bez osobnih podataka trećim strana, ali sa svim detalji o ostalim tvojim općim podacima [spol, starost, interesi, nedavno kupljene stavke i sl..]) ... GUID na djelu naravno digitalno potpisan javnim big brother ključem [ne možeš se praviti da si netko drugi] :)

Nema dosadnih poruka o privatnosti, o dozvoli korištenja cookie, bez fake komentara, nema bot gamadi ..... ma utopija :)

 

I onda me netko probudi ...

 

 

 

 

 

 

 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice