EU optužila Valve i proizvođače igara za geoblokir

poruka: 4
|
čitano: 2.214
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EU optužila Valve i proizvođače igara za geoblokir".
15 godina
offline
EU optužila Valve i proizvođače igara za geoblokir

Da ali kako ce zaobici cenzure? Npr. ima igara koje su blokirane u Njemackoj (pocevsi od obicne krvi, seksizma pa sve do nacizma i sl. ideologija) bas kao i mnogi video i audio sadrzaj na youtube-u (prvenstveno muzicki video spotovi), dok je u nekim zemljama dozvoljeno prikazivati i raspravljati doslovno o svemu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2019 23:26 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: EU optužila Valve i proizvođače igara za geobl

Kakve cenzure? Igre blokirane u njemackoj su blokirane zbog njemackih zakona a ne zbog porizvodjaca igara. Video i audio sadrzaji na yutube su blokirani jer je youtube privatna kompanija i ima pravo da odredjuje sta ce prihvatiti a sta ne na svom servisu. Niko nikome ne brani da napravi svoj alternativni servis i mlati po cemu god hoce....

A i postoje geoblokiranja zbog autorskih prava koja se posjeduju za odredjenu zemlju dok za druge ne. Ja u BiH ne mogu gledati masu stvari iz susjednih zemalja radi autorskih prava. O kakvoj cenzuri pricas? 

5 godina
protjeran
offline
EU optužila Valve i proizvođače igara za geoblokir

Uklanjanje preostalih regionalnih zaključavanja moglo bi dovesti do povišenja cijena nekih naslova kako bi se cijene izjednačile na području cijele EU

 

Sto ne mogu smanjiti cijenu nego bas moraju povecati da bi se izjednacile cijene? ^^ Valve isti muktarosi kao epic, kazu davamo devovima vise provizije, i ljudi se zaletili tamo jer racunaju kako ce cijena igre biti manje kad ono qurac.

 
0 1 hvala 0
16 godina
offline
EU optužila Valve i proizvođače igara za geoblokir

Da je samoproblem u Valveu... pa to rade i mnogi drugi, npr Instagram, ima ih još samo ne mogu se sad sjetiti svih tih naziva...

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice