Garmin predstavio Fenix 7 seriju satova i okrugli

poruka: 32
|
čitano: 13.651
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Garmin predstavio Fenix 7 seriju satova i okrugli ".
13 godina
offline
Re: Garmin predstavio Fenix 7 seriju satova i okru
Maddog_HR kaže...

jedno pitanje za korisnike - da li garmin ima notifikaciju o pozivu (vidio sam da mail i poruke ima pokriveno)?

 

To mi je u poslu nenadmasan feature, zato sto nemam uvijek mobitel pored sebe, a i drzim ga na vibri uvijek...Samung watch u open spaceu lovi i na drugi kraj prostorije, cca 15-20m. U stanu je nesto losija situacija zbog zidova. A i dobro dodje kad sam na bajku.

Osobno sam trenutno vlasnik FENIX 6X Pro modela, i "vrlo prvi feature" koji sam uočio na njemu je taj, obavijest o pozivu, čak i o odgovaranju. 

Osobno sam razmišlanja da taj feature imaju pod normalno svi novi modeli, sedam i Epix, obzirom je to po mojem entry level postavka na urama kao Garmin. 

 

U kontekstu novih modela, osobno mi je onaj 7X boje bijelog pijeska Najbolje me se dojmio i uočio ga, obzirom crnog nosi skorom 39 na 40 korisnika, ako me i uz veći omjer. 

ATJ Lučko
10 godina
offline
Garmin predstavio Fenix 7 seriju satova i okrugli

Što se senzor, osobito alt/baro tiče više su nego dobri. Svaki barometarski visinomjer se svakodnevno "baždari" zbog promjena vanjskog tlaka zraka, ručno. Brze promjene tlaka u kasno proljeće/rano ljeto su za svaki barometarski visinomjer na ovom svijetu, ubojstvo, zato postoji opcija na satu Sensor Mode - Auto/Alt only/Baro only i u toj ćeš situaciji primjenit Alt only da bi sat stavio u mod gdje nagle promjene tlaka neće utjecat na očitavanje visine. Tu opciju večina zrakoplovnih visinomjera NEMA. Korištenje GPS-a za kalibraciju, osobno koristim sa opcijom DEM. Sa nekim nadogradnjama softvera Garmin zna to zeznut, ali odmah po forumskim porukama korisnika u beta verziji to i poprave i to vrlo brzo. Temperatura mi ne koristi puno, ali ima jedan watch skin od SHN-a koja vrši temp offset ruke toliko dobro da je gotovo u stupanj. Zaboravio sam točno ime skina, sorry. Sve ovo iz mog iskustva s Deltom, a to je ipak najjači model Fenix 6 serije. Sad samo čekam inačicu tactix serije 7, pa pikam ili 7x solar ili tactix. Epix je fenomenalan, ali baterija mi je bitnija.

 

EDIT: zamjenio sam pojmove - aktivnosti sa promjenom visine Alt mod, intenzivne promjene vremena (nevrijeme, CB, bura, itd... ) Baro mod.

مرګ ژوبله
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2022 14:30 (Super64).
 
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice