Kemičar u kući (#67): što je krije iza ljekovite a

poruka: 3
|
čitano: 5.033
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kemičar u kući (#67): što je krije iza ljekovite a".
10 godina
neaktivan
offline
Kemičar u kući (#67): što je krije iza ljekovite a

Mind blowing stivo na sabahu.

sve ti znas, ali nista ne kontas
 
1 0 hvala 0
15 godina
offline
Kemičar u kući (#67): što je krije iza ljekovite a

iza ljekovite alkalne vode krije se grm u kojem leži zečica. moj djed je znao reći: "vatra čisti sve, a smrt je lijek za sve!" (umro je u požaru) 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.8.2022 15:50 (Ajar).
Moj PC  
4 0 hvala 0
4 godine
offline
Kemičar u kući (#67): što je krije iza ljekovite a

Baš zbog želučane kiseline je gotovo nemoguće sniziti pH u organizmu (krvi i ostalim tekućinama) samo putem tvari koje se lako rastvaraju u želucu.

Također - nakon uzimanja takvih "čudesnih" preparata značajno se snižava pH u želucu, pa se nakon toga bar sat vremena ne bi smjela uzimati nikakva druga hrana, jer bi inače došlo do zastoja u probavi.

Pravi "trik" je u hrani koja svojim razlaganjem u crijevima stvara alkalnu reakciju, a - vjerovali ili ne - alkalnu reakciju će izazvati i sok od limuna, koji je sam po sebi kisel.

Regulacija pH u tjelesnim tekućinama postiže se prvenstveno konzumacijom svježeg voća i povrća u dovoljnim količinama, ali i izbjegavanjem nikotina, alkohola i - živcira ja.

U današnje doba najteže je izbjeći ovo treće...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2022 19:05 (MladenBan).
 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice