SAD kopiraju EU: i tamo se predlaže univerzalni pu

poruka: 3
|
čitano: 5.636
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SAD kopiraju EU: i tamo se predlaže univerzalni pu".
14 godina
offline
SAD kopiraju EU: i tamo se predlaže univerzalni pu

Ajde konacno, bratstvo i jedinstvo

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
SAD kopiraju EU: i tamo se predlaže univerzalni pu

Osim što je kupovina novih punjača iritantna, ponekad je i financijski trošak, navodi se dalje u pismu. Prema podacima kojima potpisnici raspolažu, prosječan američki potrošač posjeduje tri punjača za mobitele, a njih više od 40% žali se kako ponekad ne može napuniti svoj uređaj zbog nekompatibilnosti dostupnih punjača.

 

jebes mi sve, na ovakve izjave prosvikam na najjace.

kao da smo svi debili... kupovina novih punjaca je iritantna? ponekad je i financijski trosak, ne kuzim, zar ponekad nije? tri punjaca i ne moze napuniti mob zbog nekompatibilnosti?

 

ovo je u rangu nedavnog clanka u jutarnjem gdje zbog nedostatka el. instalacija za automobile (rat u ukrajini naravno) treba preci sa fosilnih na elektro vozila. valjda u elektro autima nema zica???

 
5 0 hvala 0
14 godina
offline
SAD kopiraju EU: i tamo se predlaže univerzalni pu

.... i punjač koji ne bi gušio inovativnost...wtf?. Kako punjač može gušiti inovativnost? I nije rečeno da treba biti usb c punjač, (kojega je izabrala EU i to ne naprečac nego su dobro razmislili),  tako da Apple opet može pokušati staviti neki svoj bijesni standard, a cilj je da se sve ujednači. I ti američki seratori se bave onim o čemu nemaju pojma. Tako da @Memphis, nije sigurno da će zavladati bratstvo i jedinstvo...

dolazim odmah - Godot
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2022 18:53 (učo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice