Logitech G603 i G613 - Bežični igrači

poruka: 5
|
čitano: 2.586
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Logitech G603 i G613 - Bežični igrači".
16 godina
odjavljen
offline
Logitech G603 i G613 - Bežični igrači

Dobra reca Danijele 

Freak Show Inc.
 
2 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: Logitech G603 i G613 - Bežični igrači
Pogodjeno sve , imam ovaj kombo vec neko vrijeme i sve pet.

jedino nepotrebno su mi ove dodatne g tipke na tipkovnici .... A sta se tice kotacica , posto sam se prebacia s mx mastera na kojemu je kotacic smece bez obzira sta ima ta 2 moda rada nebi reka da je minus ovome misu sta ima klasican kotacic....cak i back i forward tipke na misu su mi nepotrebne ..

Jedino sta me zanima je u kojem formatu tipkovnica salje znakove i postoji li mogucnost da neko drugi s logi stickom snifa ...
12 godina
neaktivan
offline
Logitech G603 i G613 - Bežični igrači

uskoro je moj g603 posto me ludjacki nervira kabl od misa. procitao sam sve moguce recenzije i definitivno ga uzimam oko bozica. cijena ovog misa je u pragu 500 kn (czc.cz) trgovina. blizu mene 5 min autom. zasto su u hr toliko cijene vise ?porez na budale ili nesto drugo?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Logitech G603 i G613 - Bežični igrači
Cijene su bome paprene, a tome dosta pridonosi činjenica da su bežični. Na tipkovnici mi žica nikada nije smetala tako da mi je to nepotrebno. Također ovi mehanički prekidači su znatno lošiji od mx cherry-a koji bi se mogli naći za tu cijenu.

Miš je odličan, ali opet nepotrebno skup. Duplo jeftiniji miš će u gamingu napraviti isti posao kao ovaj.

Ugl. ovo je za one koji padaju na bežićnost i imaju para na bacanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Logitech G603 i G613 - Bežični igrači

u trenucima opuštanja uz igre i poigrice iz računaljke služim se njihovom (običnom?) dugmetarom k270 ali žičnim mišom (razer) i nema nikakvih lagof ili trzavicof. sve k'o podmazano. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice