Noise cancelling slušalice (11/13) - Sennheiser 4.

poruka: 4
|
čitano: 4.279
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Noise cancelling slušalice (11/13) - Sennheiser 4.".
15 godina
offline
Re: Noise cancelling slušalice (11/13) - Sennheise
Imao sam HD 4.40. Znači verzija ovih samo bez ANCa. Nisam baš bio zadovoljan zbog malo naglašenog basa ( preferiram više neutralan zvuk ) ali ponajviše zbog nedovoljne glasnoće u Bluetooth načinu.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 9:56 (Hrco).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
offline
Re: Noise cancelling slušalice (11/13) - Sennheise
jel možda netko imao priliku isprobati Sennheiser PXC 550 Wireless, pa ako može par riječi ako je
 
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
offline
Re: Noise cancelling slušalice (11/13) - Sennheise
ajfon123456 kaže...
jel možda netko imao priliku isprobati Sennheiser PXC 550 Wireless, pa ako može par riječi ako je

Imam ih ja vec duze vrijeme i iskilavio sam se sa registracijom da postam ovdje.

 

Imao sam Bose, JBL i Sony NC i Sennheiser mi najvise lezi po zvuku. Bose mi je zvucao previse svijetlo, bez basa, ni eq nije pomogao. NC je bio odlican, udobnost isto tako. JBL ima za mene bolji zvuk od Bose, pasivni NC je isto bolji plus aktivni. Prilikom polijetanja aktivni NC je imao problem sa krckanjem. Problem je sto imaju premale jastucice za moje usi pa postanu neudobne. Sony me sluzio lijepo dok nisam probao Sennheiser.

 

Sennheiser mozda ima malo slabiji NC od Bose al zvuk je meni puno bolji, dubok bas koji ne unistava ostatak spektra. Zvuk je pun detalja, dobra stereo separacija... Da sad ne bullshitam o toplini, treba ih cuti prije kupovine. NC se moze regulirati kroz app ili ukljuciti adaptive NC. Taj mi je obicno uljucen cijelo vrijeme i zamjetno stisava white noice u uredu. Jastucici su veliki tako da nema problema sa dugim koristenjem. Obicno ih uopce ne skinem za vrijeme inter kontinentalnog leta a i baterija uredno izdrzi (>11h). Ima svoju app s kojom se mogu regulirati parametri DSP-a koji ostaju i nakon sto se koristi neki drugi player. Sto na zalost ne vrijedi za EQ. Ima nekoliko modova, Director (moze se editirati), Movie, Speech (dobro dodje za conf call, inace sugovornik ubija basom), Club i DSP off. Slusalice podrzavaju aptX, mogu raditi pasivno ako se isprazni baterija. Ako se spoje sa USB-om (zbog punjenja, npr.), PC ih prepozna kao vanjsku zvucnu i zvuk je onda puno, puno bolji jer ide digitalno do internog DAC-a i pojacala. Na desnoj strani je touchpad koji radi dobro. Swipe gore/dolje - volume up/down, lijevo/desno - back/fwrd, tap - pause, double tap - pass trough, tap and hold - battery level... Baterija traje jako dugo i sa adaptive NC on.

 

Ne znam sto te jos zanima?

14 godina
neaktivan
offline
Noise cancelling slušalice (11/13) - Sennheiser 4.

https://versus.com/en/sennheiser-hd-4-50-btnc-vs-sennheiser-pxc-550

 

osobno imam i koristim PXC550 i sada ih uredno možeš naći za 2000 kn nove i po meni i dalje jedne od top 3 NC slušalica na tržištu

 

ljeti kao i svake on ear malo bude toplije ali ništa prestrašno. Svakako jako udobne i super zvuk za bilo koji žarn glazbe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2018 13:28 (agaspar5).
 
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice