Nova metoda zaustavlja kibernetičke napade za manj

poruka: 3
|
čitano: 2.936
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nova metoda zaustavlja kibernetičke napade za manj".
16 godina
offline
Nova metoda zaustavlja kibernetičke napade za manj

Eventualno se zabrani BitCoin da ne mogu dobiti lovu samo tako i uvesti dozivotne kazne za hakere eventualno ih streljat. Darkweb i BitCoin su hakerima toliko olaksali biznis da se svaka budala moze baviti istim.

Nama su sjebali firmu i sve zivo zakljucali ali smo imali dobar backup te nismo izgubili podatke. Izgubili smo dobra dva mjeseca prije nego smo sve vratili i obnovili.

 

Moja preporuka svima je Backup To Tape ili jako dobro osigurat backup Server (Repository). Dobar antivirus - https://www.paloaltonetworks.com/cortex/cortex-xdr i nista bez MFA.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
offline
Nova metoda zaustavlja kibernetičke napade za manj

moja je frendica preživjela prvi kibernetički napad kad je njezin, sad već pokojni (ne zbog toga), suprug ljut (na softver, ne hardver) bacio miš svom snagom prema zidu a ona se zatekla na putanji. sljedeći se dogodio kad joj je (u od njega naslijeđenom računalu i tijekom od njega naslieđenog obrta) krepalo napajanje koje dan prije dobilo naponski udar iz mreže, a tijekom olujetine, a zbog isključenog ups-a s prenaponskom (ovaj dio ne zna objasniti). treći kibernetički napad bio je softverske naravi no ništa manje pogibeljan: jedan klijent donio je za tisak dokumente na usb-u, na kojem windows defender (navodno ažuran) nije spazio nametnika. sve se sretno završilo. hardver je zamijenjen i ispravno priključen a sav softver instaliran nanovo. i eo, već nekoliko mjeseci se ne javlja. ili nije preživjela četvrti napad ili je sve u redu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2022 14:36 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Nova metoda zaustavlja kibernetičke napade za
NEW_MAN kaže...

.. Darkweb i BitCoin su hakerima toliko olaksali biznis da se svaka budala moze baviti istim.

..

 -servis za potrebe cia i sl. igrača.. zato postoji, da ujko ne želi ne bi ga ni bilo...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice