Potop tržišta kriptovaluta, bitcoin potonuo gotovo

poruka: 63
|
čitano: 17.946
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Potop tržišta kriptovaluta, bitcoin potonuo gotovo".
16 godina
offline
Potop tržišta kriptovaluta, bitcoin potonuo gotovo

Je l' ovo nova vest ili ja slabo pratim? FTX hakovan, ukradeno im $600M u kriptu. link 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
offline
Potop tržišta kriptovaluta, bitcoin potonuo gotovo

Ljudi, koliko puta treba napisat da je kripto zabava za bogate. Ima ljudi koji su se kockali i uspjeli, također ima i drugih. Svatko tko je davao savjete drugima i govorio moraš imat vjeru, taj ima dobar želudac ili ga je dobitak zaslijepio i stvarno je vjerovao u to što govori. Kao religija. Kripto uopće nije loša stvar, ali moraš se postavit tako da te nebi trebalo bit briga što bude sa tim novcem. Kad dobiješ i misliš da je vrijeme, povučeš. Kad izgubiš, nema veze. Tko god misli da je trebao samo dobit, svaka mu čast. Držat sva jaja, svu ušteđevinu u jednoj košari, kriptu, je suludo. Tko drži neku određenu količinu, od običnih ljudi, super. Ima se sa čime bavit u budućnosti. Bitcoin neće propast, situacija na tržištu je sada takva da se sve iz rizičnih skupina povlači. Tko želi na sigurno, ptice na grani znaju, državne obveznice, zlato, možda i dionice tehnoloških divova. Opet se ima sa čime zanimat, novac nije mrtvi kapital na računu, a nije toliki rizik da ti Musk sa tweetom korigira cijenu.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Potop tržišta kriptovaluta, bitcoin potonuo go
Posmatrač kaže...
segregator kaže...
,,,,

 

 I što kaže gazda Jezda, oće vratit novce?

 Nemam pojma nisam mu dao pare. Kao ni u kripto.....I on je obecavao brzu zaradu i velike kamate kao i ovi iz kripta... Kod Jezde su popusili oni sto su muislili da ce se obogatiti preko noci... Zvuci vrlo slicno kriptu....

 

 12. 02. 2022. sam napisao da će BlockFi propasti jer varaju ljude na njihovim dolarima i kriptu dižu kredite koje onda opravdavaju drugim kriptom

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-bughr/uhiceni-pljackasi-kriptomjenjacnice-bitfin/287166.aspx?page=0&jumpto=6474607&sort=asc&view=flat

 

Jučer je BlockFi stopirao isplate jer su pare korisnika ili pronevjerili ili prebacili na FTX i sad pušiona.

 

https://blockworks.co/news/blockfi-stops-withdrawals-hinting-ftx-mess-can-only-get-worse/

 

06. 04. 2022. rekao sam da će Terra/Luna propasti jer je nemoguće da jedan token osigurava drugi, jer je to šema gdje zmija jede vlastiti rep i neslavno će propasti.

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-bughr/poznati-detalji-kako-doslo-do-spektakularne/287961.aspx?page=0&jumpto=6493549&sort=asc&view=flat

 

11.05. Terra Luna je slavno propala, a Vlasnik DoKwon je bjegunac na tjeralici.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-10-17/how-onetime-crypto-titan-do-kwon-became-a-fugitive-quicktake

 

27.04. rekao sam da je SBF prevara i da će propasti i to pokazao člankom u kojem je i tada bilo jasno da su SBF i FTX ponzi šema koja će vrlo brzo implodirati.

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-bughr/poznati-detalji-kako-doslo-do-spektakularne/287961.aspx?page=0&jumpto=6499882&sort=asc&view=flat

 

Danas čitamo kako su SBF i FTX bili ponzi šema gdje su se osiguravali bezvrijednim tokenima koje su sami izdali i prbacivali prave dolare korisnika u Alameda Research.

 

E sad, kako sam i spominjao da će i 3AC propasti, ili sam jebeni genije ili je apsolutno sve u kriptu prevara koja će u dogledno vrijeme propasti.

 

Što nas čeka do Božića i Uskrsa?

 

1. Coinbase koji bez institucijskih ulagača neće moći puno, a nakon FTX US prevare bojim se da ih više ni neće biti

2. Binance koji je jedino živ jer SBF nije mogao napraviti njima što je CZ napravio SBFu, ali i dalje imaju 40% osiguranja u vlastitom tokenu (nadam se da ste do sad naučili da je osguranje u vlastitom tokenu pec pec, no no)

3. Nexo - jer mi nije jasno kako oni uoće i rade dalje

4. Crypto.com jer su jahali na valu selebritija kalibra Mat Damona, a sad će bit sretni ako Steven Seagal i Kevin Spacy pristanu.

 

I u svojoj kategoriji Tether koji je jučer u maniri najpoštenije firme na svijetu izmjenio podatke na stranici da odgovaraju "atestaciji" od 30. rujna 2022. - 42 dana prije kolapsa FTX - a napomenimo i da su FTX i Alameda bili najvei kupci i mešetari Tethera.


 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice