Selfie - za savršenu sliku o sebi

poruka: 8
|
čitano: 3.559
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Selfie - za savršenu sliku o sebi".
15 godina
offline
Selfie - za savršenu sliku o sebi

pa je. tu je odavno netko ispravno primijetio da je i selfie patologija (kao i ovisnosti i ine devijacije ponašanja), skoro pa statistički predvidljiva. no mnijem kako je ozbiljiniji problem u tome što to ne zlorabi samo farmaceutika, nego i ini "kalemi" na masovno poticanje takvih "epizoda" - proizvođači kozmetike, "tehnoloških dodataka" (hardverskih i softverskih), šuft inetnetski portali (poput net.hr), kirurzi plastičari i bla. razvio se čitav ekosustav oko termina "fucked-up brain". to što su selfijima podložnije žene (i s vi koji se takvima ćute) nije niš čudno: i crkve su ih pune. ukratko: što gore, to bolje. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Selfie - za savršenu sliku o sebi
Moju prijateljicu face recognition njenog telefona ujutro ne prepoznaje. Jadna, mora se našminkati da pregleda instagram, fb, ...
morrisoN
 
19 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
offline
Re: Selfie - za savršenu sliku o sebi
Nazalost jos jedan od mnogo negativnih ucinaka drustvenih mreza di su posebno "pogodjene" tinejdjerice. Dobro je ajar reka, to je kompletan lobi od kozmetike, portala, plasticnih kirurga i rekao bi jos posebno okoline i nametanja iskrivljenih vrijednosti u drustvu.
Postavlja se pitanje kako zastiti vlastito dijete od svega toga, jer roditelj ostaje jedina zastita posto drustvo kao takvo uopce ni ne pokusava.
Jednom sam gleda neki dokumentarac o ljudima s psihickim poremecajem zbog kojeg jedan dio svoga tijela nisu dozivljavali/percipirali kao svoj. Konkretno, lik desnu nogu nije dozivljava kao svoju i nije bio miran dok je nije amputirao (prolazio je vise psih. vjestacenja i tek kad su se ovi uvjerili da ce stvarno lik bit sretniji bez te noge, amputirali su mu je)
 
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Re: Selfie - za savršenu sliku o sebi
Kao što je besmrtni Charlie Harper primjetio, tko bi s nama spavao da nema žena s niskim samopoštovanjem.
Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2018 11:49 (Visak).
 
7 0 hvala 0
8 godina
offline
Selfie - za savršenu sliku o sebi

Što se tiče estetske kirurgije tu bi ipak trebala biti presudna lječnička etika. Kirurg bi trebao odbiti pacijenta ako estetska operacija nije medicinski opravdana, još manje ako nanosi pacijentu štetu u psihičkom smislu. Tu ne bi trebalo biti razlike prema drugim terapijama. Estetska bi se operacija  mogla obaviti samo uz  lječničku uputnicu. Kad bi se tako postavile stvari, imali bi zdraviju populaciju, posebice mlađu. A što se ostalog tiče svaka djevojka, pa i žena voli da lijepo izgleda: "Mila majko ja ću se vrizirat, pa će momci za mnom vantazirat."

 
2 0 hvala 0
8 godina
offline
Selfie - za savršenu sliku o sebi

Mislim da su ovakva ponašanja dobra. Odmah vidiš koga treba zaobići u širokom luku.

Ja rekoh
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
offline
Selfie - za savršenu sliku o sebi

Pita prijateljica prijateljicu: "A kakve su ti to dlaćice između cica?" "Bila sam na face-fintingu... ", odgovori ova. 

 
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Selfie - za savršenu sliku o sebi

Današnje mlade cure su uvučene u to da nisu ni svijesne. Djevojka mi je pričala o kompleksu lijepih žena koje same sebi nikada nisu dovoljno dobre. I rekao bi čovjek sad kako su ovim opsjednute curice koje nemaju posla nikakvog, ali stvarno nije istina, varate se. Većina mladih žena je opsjednuta izgledom i ogromnim nesigurnostima, iako neke možda ne objavljuju slike iz srama. 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice