Sky Map - mobilni planetarij za lako otkrivanje po

poruka: 2
|
čitano: 1.904
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sky Map - mobilni planetarij za lako otkrivanje po".
15 godina
offline
Sky Map - mobilni planetarij za lako otkrivanje po

eo i primjera iz prirode, kojim se pokazuje kako svatko može imati svoj planetarij uz minimalan trošak i bez telefona: jutros (noćas? oko pol 5 ujutro) je nebo bilo neuobičajeno vedro te se na jarunu zapiljih u predmetno (nebo, jelte). svaki unešto ozbiljnije evoluirao primat na mojem bi mjestu pritom zastao te nepomično zurio u davnu prošlost, kad su ta svjetla tek započela put do nas. ali ne, jebiga. ja nastavio hodati i zabio se u štangu nosača ljuljačke na dječjem igralištu. tad sam vidio sve zvijezde, što inače ne bi bilo moguće, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog svjetlosnog zagađenja. no bar su naočale ostale čitave a izvukoh i pouku ("kad zuriš u nebo hodajući, prvo provjeri da barem 100 - 200 m ispred i okolo nema tvrdih, nepomičnih i uspravnih prepreka"). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Sky Map - mobilni planetarij za lako otkrivanje po

Meni je Sky Safari puno bolja aplikacija za to, dosta naprednija, imaju free verziju, plus i pro. Puno vise detalja i opcija, a imaju i kompas ofc a i opis svakog objekta. 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice