Softverska greška uzrokovala okupljanje autonomnih

poruka: 6
|
čitano: 10.328
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Softverska greška uzrokovala okupljanje autonomnih".
7 godina
offline
Softverska greška uzrokovala okupljanje autonomnih

jeli ovo prvi AI štrajk? xD

Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Softverska greška uzrokovala okupljanje autono

Ma jok.

To je poruka iz buducnosti.

 

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
23 mjeseca
protjeran
offline
Re: Softverska greška uzrokovala okupljanje autono
Jedva čekam vidjeti kod nas takav ustanak robotaksija
 
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Softverska greška uzrokovala okupljanje autono
dabar_solta_V2 kaže...

jeli ovo prvi AI štrajk? xD

 Igraju li robo-taxiji šah na chess.com dok štrajkaju ili dok zavlače turiste ispred Glavnog kolodvora?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
offline
Softverska greška uzrokovala okupljanje autonomnih

.. upravo sam pomislio na šahste i štrajk.. nešto nespojivo, nemoguće, jer štrajk u definiciji znači obustava RADA.. :))

-a sjetim se i ai-šahova kao go.. može li on štrajkati? kad mu kažu igraj turnir on kaže neću, idem na more-GO.. tad će ai biti pravi ai, rekao bi 'ljudina od čovjeka' ... :))

 

-ovako, za ovaj 'slučaj' .. težište na riječ-korjen 'slučajnost'.. može biti bug-greška, slučajnost.. može, a može biti i besplatna reklama, jer eto nešto se piše.

-iduće pitanje jer se spominje i moguća kazna.. po kojoj osnovi bi policija to kaznila? neprijavljen skup-okupljanje? blokada prometa? .. ne vidim kako bi se to opravdalo-obrazložilo kao kazna, no možda oni znaju nešto više, npr da nije slučajnost i da recimo spominju kaznu po drugoj-izmišljenoj osnovi kako bi nekako to kaznili recimo nedozvoljeno reklamiranje. .. pa i to da je opet policija u toj igri, grad-vlasti, da čak na štetu građana i gubljenja parnica time i troška-naknade to rade tj porezni novac tad legalno pređe u nečije ruke, a opet je to sve rekama, svi vidimo neke taxije u nekom gradu. firmu za koju inače nikad ne bi čuli-tražili-pitali jer nam naprosto nije bitna, tj stvara se vijest-slučaj i prenosi medijima samo zato jer je .. taxi? ai? policija? ... naslov? nešto se dogodilo? što? nešto kažnjivo ili slučajnost? .. tko to zna, policija, mediji? može li netko to istražiti, istražuje li netko to iz medija? ili istražujemo samo a51, svemirce, kriminal-drogu.. ovo ne? .. tj moguće je svašta a tek kad se malo istraži, zagrebe možda se nešto otkrije, recimo simbioza gradskih vlasti i privatnih interesa nekih firmi..

 

.. a zašto sad tipkam? .. jer je u mom zaseoku od nedavno sve puno romobilčića-boltića.. ono ima ih po gelenderu, na parkingu, na ulazu.. uzmi-vozi. .. a tko stoji iza? koje dozvole ima, što policija može u slučaju problema, prekršaja, nezgode.. ima li policajac naputak, zna li da je romobil i dalje pješak i to da nema svjetla-zvonce.. no ako je na prometnici tad može i kazna.

-može li 'zaselak' dati dozvolu nekoj firmi, privatnoj ili javnoj-gradskoj za tako nešto? gdje su papiri, gdje je pečat-potpis-dozvola? tko je kome i što dozvolio? npr dozvolimo kafiću postavljanje jednog stola 1x1m .. on postavi dva-više, ima dozvolu.. no tko zna za što, koliko, kako.. i odgovornost, kao i policija naputak.

-tko može i kome dati takvu dozvolu.. i imamo ludi vikend sa stinama boltića koji kao pokemoni rastu po čošovima-kvartovima, na mjestima gdje romobil-pješak nema što tražiti kao parking-cesta, odnosno nisam primijetio ni jednog policajca da je prošetao desetak dana.. i sad se ludilo već smiruje-prolazi, no stvarno mi nije jasno tko-kako i kakve dozvole daje-izdaje, za što, npr korišteje apps-kratica, gps traženje-lokacija, pravila gdje smiju i ne smiju voziti ili godine vozača, osobna itd. dok app traži punoljetnost no klinac bez problema može voziti i to zakon ne brani pa ne može ni policija. Tj što može policija? .. čekati da se nešto dogodi? Tko daje dozvole, kako, kome, za što, za koliko.. itd.

 

-postoje li mediji? novinari? .. postavljaju li oni neka pitanja osim mikiju kad oplete po plenkiju?.. mediji? zato čitamo o nekom usa selu i taxiju koji nas zanima onak-nikak.. ali ne o onom što je tu, pod nosom, oko policijske stanice koja je recimo u centru-epicentru-parkiću s endemično izniknulim boltićima i jamačno svim potrebnim dozvolama-papirima, jer naravno ne bi to kum bez papira.. ili?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Softverska greška uzrokovala okupljanje autonomnih

Ne postoji inteligencija da ispravi ljudsku glupost sto je covjecanstvo uopce pocelo sa implementacijom umjetne "inteligencije" gdje treba i ne treba...

Truth in engineering.
 
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice