Tekstil koji pamti i mijenja oblik inspiriran je l

poruka: 2
|
čitano: 1.781
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tekstil koji pamti i mijenja oblik inspiriran je l".
16 godina
offline
Tekstil koji pamti i mijenja oblik inspiriran je l

Znači moći će se umjesto pegle koristiti samo sprej s vodom 😁💪

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Tekstil koji pamti i mijenja oblik inspiriran je l

.. u modnoj industriji. .. i već vidim primjenu :) slikovito.

.... šeće tako manekenka klase linda ketvokom, ljulja, neka majica ili jakna, .. na pucketanje prstima pretvori se u badić ili jednostavno odleprša dok ushićeni novinari blicaju za naslovnice koje prolaze cenzuru (djeca, playboy..) jer dnevne novine nisu pornjava mada je slika ista kao i sadržaj.

-bit će i filmić jamačno neki takvog sadržaja (ili bez), možda pod nazivom 50 nijansi tkanine, možda 9-i-po inča, možda debbie do dalas.. ili remake starwarsa gdje dartwajder uz hroptavo disanje hekla šal kad mu car donira printer i sav ushićen vikne, to je to.. sad više neću biti promukli na hladnoći.. ili ivica-marica ili neka godoovska.

 

ili realnije, novi materijali kao printanje vs klasično šivanje.. pa sad matematika, ono što je jeftinije printati, printat će se, ono što je jeftinije šivati, šivat će se dok jeftina radna snaga radi za dollar i jeftinija je od 'tinte' ispisa, pa osim spomenutog modnog slučaja ili ekscentrik bogataša nema baš neke posebne primjene ili isplativosti za široke narodne mase (širina se ne čita kao obim struka ili pretile osobe nego populacija-ljudi, masovnost.. mada je i maseni udio dio pretilosti-debljine..) :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice