Top 5 tech trendova za budućnost sa 5 zvjezdica

poruka: 4
|
čitano: 2.188
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Top 5 tech trendova za budućnost sa 5 zvjezdica".
8 godina
offline
Top 5 tech trendova za budućnost sa 5 zvjezdica

Kaj peble nije propao?

Ja rekoh
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Top 5 tech trendova za budućnost sa 5 zvjezdica

krvi ti od issa...opet

 
2 1 hvala 0
16 godina
moderator
offline
Re: Top 5 tech trendova za budućnost sa 5 zvjezdic
Feudalac kaže...

Kaj peble nije propao?

 Myriam je otišla iz Pebblea prije nego je Pebble otišao - vrit... Detaljnije o tome je ispričala u odličnom intervjuu kojeg je napravio kolega Miro Wranka s T-portala, pa citiram to pitanje s odgovorom:

 

Kad smo već kod Pebblea, što se dogodilo s njima? Zašto nisu uspjeli?

Pebble je imao sve elemente za komercijalni uspjeh. Ali napravili su niz pogrešaka koje su ih stajale predvodničke pozicije. Mogli su, primjerice, ući u partnerstvo s Microsoftom ili prodati tvrtku za nemale iznose. Upozoravala sam ih na to dok sam još radila za njih, no to im nije dobro sjelo. Šteta jer su bili u poziciji natjecati se s Appleom, koji je pokazao kako je moguće napraviti održiv posao s tom kategorijom uređaja. Odabrali su to ne učiniti i to je bila strateška pogreška. Mislim da nisu htjeli izgubiti kontrolu, predati svoje dijete nekom drugom. Vjerujem da su imali najbolje namjere, ali žao mi je što nisu slušali niz upozorenja koja su dobili. Doista sam vjerovala u njih. Zbog Pebblea sam počela nositi ručne satove.

 

Inače, cijeli intervju možeš pronaći na ovom linku: https://www.tportal.hr/tehno/clanak/svjetska-blogerica-otkrila-nam-je-kako-ce-izgledati-smartfon-buducnosti-i-sto-misli-o-hrvatskim-tehno-uspjesnicama-foto-20180130

 

Također, intervju je u tiskanom obliku prenesen i u novom broju Mreže.

 

 

 

drpetric
15 godina
offline
Top 5 tech trendova za budućnost sa 5 zvjezdica

strašan je frajer ova cura. svaka bi je majka za zeta. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2018 13:17 (Ajar).
Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice