Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twitter

poruka: 223
|
čitano: 42.250
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twitter".
12 godina
offline
Re: Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twi
texas.bug kaže...
DarthMarkus kaže...
Uopće ne branim Trumpa, ali ponavljam pamflete Fox Newsa ko papagaj.

 Stavi onda ekonomske pokazatelje iz vremena Obame i vremena Trumpa pa da vidimo sto je cinjenica, a sto pamflet. 

Potpuno je tocno da ce korona kriza srusit Trumpovu statistiku, ali prije toga ima bolje ekonomske rezultate od Obame. 

Sto je meni zapravo razlog da budem protiv Trumpa, a za Bidena. 

Voila. Pogledaj od kojeg nivioa je Obama krenuo i od kakvog stock plummeta (kojeg će ponovo Trump učiniti). Pogledaj Trumpovu oscilaciju u grafu zbog njegovih sranja sa Kinom i EU.

 

 

https://www.bbc.com/news/world-45827430

 

Ono, ne da jaše Obamin val, nego leži na njemu. 

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
15 godina
offline
Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twitter

Evo i "zahtjeva" famozne "Antifa/BLM krajine" u Seattleu:

THE DEMANDS OF THE COLLECTIVE BLACK VOICES AT FREE CAPITOL HILL TO THE GOVERNMENT OF SEATTLE, WASHINGTON

Dobro, digla se prilična frka, ali nakon ovog možda cijelu stvar ne bi trebalo shvaćati previše ozbiljno, jer se očito radi o analfabetskim, djetinjastim besmislicama u stilu "kako mali Ivica zamišlja revoluciju". I to s posebnim potrebama, jedan onako baš pravi Facebook/Twitter mentalitet, hrpa tupana koji ne znaju ništa ni o čemu, ali zato zahtijevaju. Međutim, u kontekstu recentnih masovnih "mirnih prosvjeda protiv rasizma", jedan dio je iznimno zanimljiv:

"We demand the hospitals and care facilities of Seattle employ black doctors and nurses specifically to help care for black patients."

Ma krasno. Koliko je prošlo od ukidanja rasne segregacije u USA, 60-tak godina? Više? Rasizam je zlo, ali izgleda da ovim antifa/BLM nesretnicima to još nitko nije javio. Trebali su bolje paziti u školi.

Visak kaže...
Ti si  nešto gadno pobrkao, pa baš desnica zaziva građanski rat. Boogallo Boysi se isključivo time bave..

Desnica je odgovorna za hrpu mrtvih, tisuće ranjenih i milijarde dolara štete u "mirnim prosvjedima"? Da desnica želi građanski rat, koliko oružja imaju, on bi se davno dogodio. Ne bi CNN morao izmišljati nekakve "Boogaloo" bla, bla i ljutiti se na Fox što pušta snimke bezbrojnih slučajeva "mirnog" antifa/BLM nasilja, pljačke i paleža po desecima američkih gradova.  

Visak kaže...
Od tri navedena linka upravo su prva dva ratno huškačka. CNN je samo naveo činjenice, koje ti ni na koji način nisi osporio.

"Mirni prosvjedi" su činjenice? Pozivanje na mir, razum, red i zakon je "huškanje"? Citirat ću samog sebe: "...ljevičari uopće ne priznaju postojanje objektivne stvarnosti. Njima je 'stvarnost' samo ono što oni žele."

Visak kaže...
Smiješno je u moru laži kad Tucker kaže: 'Nobody is born with sin, that's insane', a osnova Kršćanstva je upravo rođenje s grijehom.

Ni to nisi razumio. Tucker govori o rasizmu, o rasističkim bljuvotinama koje je taj tip napisao i koje su mu odjednom preko noći oproštene. Religija s tim nema doslovno nikakve sveze. 

 

Edit: poveznica.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 15:42 (Judg3 Dr3dd).
Moj PC  
0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Re: Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twi
telefon 2 kaže...
texas.bug kaže...
DarthMarkus kaže...
texas.bug kaže...

Istina nije bitna i nije cilj mass medija istina nego putem fake newsa stvaranje određenog narativa.

Sto se mene tice bolje da se SAD kao najveca sila koja tezi hegemoniji u svijetu bave sami sobom nego ostatkom svijeta. Iako mislim da im ovi prosvjedi nece nimalo nastetit nazalost.

Za mene je najbolji kandidat bio Sanders, jer je moje misljenje da bi taj socijalist najvise urusio ekonomsku moc SAD-a, a time i ono cega je ta ekonomska moc temelj, globalnu silu koju predstavljaju.

Trump je mozda i najgori izbor, iako nije zapoceo ni jedan novi rat,i pokusao je, ne svojom krivnjom bezuspjesno povuci vojsku iz nekih ratova. Međutim za vrijeme Trumpa americka ekonomija je prosperirala, sa izuzetkom korona razdoblja. Sutra kad Trump ode ostavit ce jaku ekonomiju kao osnovu za globalnu moc i dominaciju SAD-a u svijetu

 Ovo naravno nije ništa istina.

 

Prestani ponavljat sranja FOX newsa i kopirat retardirane komentare sa youtuba,Indeksa, dnevno.hr.

 

Najveći uzlet ekonomija je doživjela za vrijeme Obamine administracije, istina , za vrijeme Trumpa je nastavila rest oko 2%-5%, što će sada sve pasti u vodu zbog korona virusa.

 

P.S. POTUS nema ustavno pravo započeti rat ni sa kim. Zato je glupan napumpao situaciju koja je dovela do sranja u Iranu, Venecueli, Meksiku i poplarizirao debile poput Bolsonara koji svaki dan rade nemjerljivu štetu cijelom čovječanstvu.

 

Ovo obojano neću komentirat jer će me migrena ćopit.

 Obama prosjecan godisnji rast BDP: 1.6%

 

Trump prosjecan godisnji rast BDP: 2.7%

 

(Bush je imao prosjecan godisnji rast 2.2%)

 

Stopa nezaposlenosti 12/2019. je 3.5% najmanja u proteklih 50 godina.

 

Istina ova zadnja tekuca godina ce uslijed korone dotuci te Trumpove ekonomske rezultate.

 

 

Ono sto je mnogo vaznije, intervencionizam i ratovanje u drugim drzavama.

 

Obama je naslijedio ratove u Afganistanu i Iraku, i zapoceo ratove i americku umjesanost u Siriju, Libiju i Jemen. Također proveo vojne intervencije, zracne udare u Somaliji i Pakistanu. Međutim uzasi rata u Jemenu nisu prikazani u mass medijima, pa onda ih ni nema?

Obama je također prvi americki predsjednik u povijest koji je konstantno bio u ratu tijekom oba mandata, od pocetka do kraja tijekom svih 8 godina. Mozda Obama to nije htio, ali ova cinjenica je tu i ne moze se pobrisati.

 

Trump nije zapoceo ni jedan jedini novi rat. Bez obzira na njegovo ponasanje u međunarodnim odnosima, ovo je cinjenica.

Dapace posvadio se sa Mattisom, ministrom obrane oko americkog povlacenja iz sirijskog rata. Mattis je bio toliko protiv povlacenja americke vojske iz Sirije da je dao ostavku. Na kraju nazalost Trump nije uspio povuci vojsku i pridonijeti okoncanju tog rata. 

 

Jos jedna cinjenica, americka vojska u Siriji je od vremena Obame protivno međunarodnom pravu. Ne postoji niti poziv vlade Sirije, niti odobrenje UN-a za tu intervenciju.

 

Da ne bi ispalo da branim Trumpa da je mnogo bolji, jer nije. Na poziv irackog parlamenta da vojska SAD-a napusti Irak odgovorio je prijetnjama

https://edition.cnn.com/2020/01/06/middleeast/iraq-us-troops-explainer-intl/index.html

 

 

Jaka ekonomija jest osnova za projiciranje vojne moci po svijetu. Bez novca ne mozes desetljecima zapocinjati ratove na drugom kraju svijeta. 

 

 

Ne znam kakva su to sranja u Iranu, Venecueli i Meksiku? Koliko znam za razliku od Sirije, Libije i Jemena gdje je ratove zapoceo dobitnik nobelove nagrade za mir, u ovim drzavama se ne ratuje. Uopce ne branim Trumpa, ali to su cinjenice

 

 Znači, Donald "You're fired" Trump mirotvorac? Vidiš, vidiš....

 

A zašto je onda silno htio poslati vojsku na svoje građane?

 

Nisam ga nazvao mirotvorcem.

Dapace sve je to americka politika gdje oni sebe vide kao izuzetne koji imaju pravo unistit bilo koju drugu drzavu ako im se tako hoce.

 

Trump nije bolji od te politike, jedina razlika sto njega vise zanima vlastita ekonomija nego ratovanje i rusenje drugih drzava. I zbog te okolnosti koja nema veze s njegovom dobrotom meni je bolja opcija od recimo Hillary koja je puno agresivnija u vanjskoj politici.

 

Sto se tice slanja vojske, bolje reci nacionalne garde, ona je poslana. I to u nijednom slucaju od Trumpa. Evo tu se pisalo o tome tko je i zasto poslao nac.gardu

https://forum.bug.hr/forum/topic/komentari-clanaka-bughr/trumpov-udar-drustvene-mreze-kao-osveta-twitter/275748.aspx?jumpto=6147109&sort=asc&view=flat&page=5

 

Ja svakako nisam da se salje vojska na vlastite građane, ali ako moram birati onda bi radije da americki predsjednik salje americku vojsku na americke građane, nego da salje americku vojsku na iracke, sirijske ili venecuelanske građane

Sigurna trazilica: https://www.startpage.com/ Sigurna e-posta: https://protonmail.com/
10 godina
neaktivan
offline
Re: Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twi
DarthMarkus kaže...
texas.bug kaže...
DarthMarkus kaže...
Uopće ne branim Trumpa, ali ponavljam pamflete Fox Newsa ko papagaj.

 Stavi onda ekonomske pokazatelje iz vremena Obame i vremena Trumpa pa da vidimo sto je cinjenica, a sto pamflet. 

Potpuno je tocno da ce korona kriza srusit Trumpovu statistiku, ali prije toga ima bolje ekonomske rezultate od Obame. 

Sto je meni zapravo razlog da budem protiv Trumpa, a za Bidena. 

Voila. Pogledaj od kojeg nivioa je Obama krenuo i od kakvog stock plummeta (kojeg će ponovo Trump učiniti). Pogledaj Trumpovu oscilaciju u grafu zbog njegovih sranja sa Kinom i EU.

 

 

https://www.bbc.com/news/world-45827430

 

Ono, ne da jaše Obamin val, nego leži na njemu. 

 Manipulativno novinarstvo.

Izaberu 1 kvartal iz Trumpove ere koji je imao rast 2.1% i 1 kvartal iz Obamine ere koji je imao 5.5% To se zove cherry picking.

Sto nisu napisali prosjecan porast godisnje u vrijeme Obame, koji je uz onaj Jimmy Carrera najlosiji od drugog svjetskog rata?

 

Svi grafovi koje su stavili pokazuju da je ekonomija na visim razinama, a nezaposlenost na nizim. 

Istina te ekonomske rezultate ce oborit korona pa ce Trumpov mandat imati nize rezultate, kao sto je istina da je Obama dosao u vrijeme ekonomske krize. 

 

Ja sam rekao da ne vjerujem da je Trump toliko los za SAD, i zato sam protiv njega, odnosno razmisljam da li bi Biden bio jos losiji. 

Kad bi Trump zbilja bio tako los, on bi bio moj favorit za celo SAD-a.

Vjerojatno bi najgori bio socijalist Sanders i zato mi je zao sto je izgubio. 

 

Sigurna trazilica: https://www.startpage.com/ Sigurna e-posta: https://protonmail.com/
16 godina
neaktivan
offline
Re: Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twi
texas.bug kaže...

 Stavi onda ekonomske pokazatelje iz vremena Obame i vremena Trumpa pa da vidimo sto je cinjenica, a sto pamflet. 

 

 A relevantni ekonomski pokazatelj je BDP? I onda glumite da ste protiv MSM, a pušite njihove priče ko veliki. BDP, o kojem mediji jedino pričaju, je samo jedan od pokazatelja, koji govori koliko državi u cjelini dobro ekonomski ide. Ne govori nimalo kako je građanima, bilo ekonomski ili egzistencijalno. Možeš imati veliki BDP, a veliku stopu smrtnosti, jer su ti bolničke usluge skupe, što podiže BDP, ali ubija ljude.

 

Ali i uz veliki BDP ne znači da ljudi imaju više novca. Ako Bezos zaradi trilijune dolara, to će dignuti BDP, ali nikome osim njega neće biti bolje. Ako gledamo medijan prihoda vidimo da ga je Obama (2009.-2016.) značajno povećao, dok je Trump u trenutku nailaska korone bio točno na mjestu gdje je preuzeo. Znači uz sav ekonomski rast medijan se nije ni pomaknuo, što znači da je sve otišlo najbogatijima. 

 Što jest njegov uspjeh, jer je to i bio plan od početka.

 

A to je trend koji traje desetljećima, da ekonomija raste, a veći dio građana od toga nema ništa.

Utoliko je ekonomija za vrijeme Obame bila drastično bolja.

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2020 16:36 (Visak).
15 godina
offline
Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twitter

Nit je Obama bio bogom dan niti je Trump iz pakla.

 

Kao i  uvijek istina je negdje u sredini

 

https://www.washingtonpost.com/business/2019/08/20/trump-v-obama-economy-charts/

With the anonymity of the internet where one can be anything they want, it constantly amazes me how many choose to be assholes.
 
2 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Re: Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twi
Visak kaže...
texas.bug kaže...

 Stavi onda ekonomske pokazatelje iz vremena Obame i vremena Trumpa pa da vidimo sto je cinjenica, a sto pamflet. 

 

 A relevantni ekonomski pokazatelj je BDP? I onda glumite da ste protiv MSM, a pušite njihove priče ko veliki. BDP, o kojem mediji jedino pričaju, je samo jedan od pokazatelja, koji govori koliko državi u cjelini dobro ekonomski ide. Ne govori nimalo kako je građanima, bilo ekonomski ili egzistencijalno. Možeš imati veliki BDP, a veliku stopu smrtnosti, jer su ti bolničke usluge skupe, što podiže BDP, ali ubija ljude.

 

Ali i uz veliki BDP ne znači da ljudi imaju više novca. Ako Bezos zaradi trilijune dolara, to će dignuti BDP, ali nikome osim njega neće biti bolje. Ako gledamo medijan prihoda vidimo da ga je Obama (2009.-2016.) značajno povećao, dok je Trump u trenutku nailaska korone bio točno na mjestu gdje je preuzeo. Znači uz sav ekonomski rast medijan se nije ni pomaknuo, što znači da je sve otišlo najbogatijima. 

 Što jest njegov uspjeh, jer je to i bio plan od početka.

 

A to je trend koji traje desetljećima, da ekonomija raste, a veći dio građana od toga nema ništa.

Utoliko je ekonomija za vrijeme Obame bila drastično bolja.

 To se slazem BDP je jedan od pokazatelj. Iako najcesce se uzima.

Tocno je da porast BDP moze biti od koristi samo malom dijelu vladajuce kaste.

Ali ja ovdje govorim o rastu BDP-a kao rastu ekonomske moci drzave, pri cemu namjerno za tu prigodu zanemarujem sto postoji veci ili manji dio siromasnih koji nisu imali nikakve koristi od toga.

 

U pogledu medijana sve je pogresno.

Medijan je u vrijeme Busha porastao 401$, u vrijeme Obame 1043$ (obojica po 8 godina) a u vrijeme Trumpovog nepotpunog jednog mandata 4 144$

https://www.heritage.org/markets-and-finance/commentary/middle-class-incomes-surging-thanks-trump-policies

 

I naravno oni MSM koji su protiv Trumpa ce radit verbalne akrobacije, cherry picking i slicno da prikazu njegov mandat i u ovom dijelu kao neuspjeh, ali brojke su brojke.

https://en.wikipedia.org/wiki/Household_income_in_the_United_States

Sasvim sigurno ce ova kriza puno nastetit ekonomskim pokazateljima Trumpova mandata.

Sigurna trazilica: https://www.startpage.com/ Sigurna e-posta: https://protonmail.com/
10 godina
neaktivan
offline
Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twitter

tablica

Sigurna trazilica: https://www.startpage.com/ Sigurna e-posta: https://protonmail.com/
 
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
offline
Re: Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twi
syncmaster245b kaže...

Nit je Obama bio bogom dan niti je Trump iz pakla.

 

Kao i  uvijek istina je negdje u sredini

 

https://www.washingtonpost.com/business/2019/08/20/trump-v-obama-economy-charts/

 Naravno. Trump je izdanak americke izuzetnosti i superiornosti, oni su zbilja u to uvjereni. Samo sto on to iskazuje na karikaturalan trumpovski nacin.

I sreca sto su njegovi osobni interesi i fokus na unutarnjim pitanjima, a da ne trazi po globusu nove mete.

Iako je pitanje koliko cak i predsjednik moze napravit protiv deep state. Evo Trump je htio ozbiljno povuci vojsku i Sirije, bilo je povuci potegni, ali na kraju nisu mu dali, nije uspio.

 

I zato je meni smijesno i zabavno kad netko iz nebitne drzave koju na karti ne znaju naci, npr. Hrvatske, kao tu neki na forumu, daju svoje savjete kako bi "izuzetni" trebali reformirati svoje stoljetne ustavne i izborne postavke. Oni su ti koji su izuzetni i zato oni drugima govore kako da se reformiraju, a ne da njima to netko govori.

 

Jedini nacin da svijet malo odahne od te silne izuzetnosti je da se izuzetni sami sa sobom zabave. Ali naravno mislit da ce ovi prosvjedi tome pridonijeti je naivno.

Sigurna trazilica: https://www.startpage.com/ Sigurna e-posta: https://protonmail.com/
15 godina
offline
Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twitter

Iako je to teško povjerovati s obzirom što se događalo, govorilo, pisalo i objavljivalo u posljednje preko 3 godine, kako se približavaju USA izbori, orwellovsko medijsko pranje mozga se pojačava. Evo podatka s tzv. "nevertrumperskog" portala Daily Wire:

The Media’s Broadcast Brutality Against Trump

"...from March 4 (when Joe Biden had basically wrapped up the Democratic nomination) through May 31, Trump coverage on the ABC, CBS and NBC evening newscasts was 94% negative. In May, it was 99.5% negative, an all-time low."

U jednom prethodnom postu sam naveo popis najvećih USA gradova u kojima redom dugi niz godina vladaju američki Demokrati, a sad pogledajmo otkad su neki od njihovih trenutno najpoznatijih i najmoćnijih političara na sceni (samo Kongres, House i Senat):

Nancy Pelosi - od 1987.
Dianne Feinstein - od 1992.
Jerry Nadler - od 1992.
Chuck Schummer - od 1998.

Dakle, u visokoj politici, u samom vrhu vlasti, svi su preko 20 godina. Čak je i nešto mlađi Adam Schiff kongresnik još od 2001. Demokrat Clinton je vladao od 1993. do 2001, RINO Republikanac Bush do 2009, a potom Obama. Ali prema poludjelim američkim mass medijima, čije nonsense i iracionalnosti prepisuju i kao papige ponavljaju domaći HRTV, Hina & co, a za njima i neki ovdašnji komentatori, za sve USA probleme, beskrajne ratove, enormni vanjski dug, bezakonje u velikim gradovima, promjene klime, koronu, nezaposlenost, ideološke izmišljotine tipa "sustavski rasizam", cijene kokica u kinima... kriv je, pogađate - Donald Trump. Koji prije izbora za predsjednika USA krajem 2016. nikada nije obnašao političku funkciju.

Naravno, lijevoj propagandi to nije nimalo važno. Činjenice ne znače ništa. Putem medija, osobito putem tzv. "društvenih mreža", ljevica je stvorila svoju vlastitu paralelnu stvarnost. U tome fanatičnom virtualnom Jim Jones svijetu više nema mjesta za bilo što i bilo koga tko ne pristaje na proglašene ideološke dogme i histerično vrištanje koje je zamijenilo bilo kakvu raspravu o bilo čemu. S bezumljem nema dijaloga. Jednako je čak i kada podatci dolaze iz lijevih izvora, nebitno, koga je briga. Sljedbenici Facebook/Twitter kulta su tu samo da poslušno marširaju i urlaju parole, antifa/BLM rulji mozak ne da ne treba, nego im smeta. Evo još jedan od nažalost bezbrojnih recentnih primjera:

This is What Happens When Protesters are Confronted with Data and Facts



Moj PC  
2 5 hvala 0
15 godina
online
Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twitter

Hmm, tko li je jos korsitio razlicito obojane obrnute trokute, ili dvostruke trokute  kako bi obiljezio protivnike rezima i drzavne neprijatelje>

Hmmmmmm....

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_concentration_camp_badge

 

(https://www.facebook.com/1771156219840594/posts/2674044392885101/?d=n)

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
online
Re: Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twi
wyks kaže...

Hmm, tko li je jos korsitio razlicito obojane obrnute trokute, ili dvostruke trokute  kako bi obiljezio protivnike rezima i drzavne neprijatelje>

Hmmmmmm....

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_concentration_camp_badge

 

(https://www.facebook.com/1771156219840594/posts/2674044392885101/?d=n)

 Mislim da treba više (tebe) zabrinjavti to što ti pratiš "Team Trump", nego gluposti koje isti objavljuju...

16 godina
neaktivan
offline
Re: Trumpov udar na društvene mreže kao osveta Twi
Suspendirali Trumpu račun na 12 sati. O nepravde.

Sad se svi čude kao pura dreku, a tip mjesecima javno poziva na državni udar.
Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...
 
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice