Tržište nosivih uređaja raste zahvaljujući pametni

poruka: 4
|
čitano: 1.967
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tržište nosivih uređaja raste zahvaljujući pametni".
15 godina
offline
Tržište nosivih uređaja raste zahvaljujući pametni

Tržište nosivih uređaja je u porastu isključivo zbog povećanja prodaje uređaja koji su nosivi.

 

Očekujte ogromne promjene indeksa na burzama zbog moje stručne analize!

Nema na čemu!

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
online
Tržište nosivih uređaja raste zahvaljujući pametni

a očito raste i broj budala s previše love a premalo mozga. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Tržište nosivih uređaja raste zahvaljujući pametni

Ajar uvijek pogodi bitak.

Boris_CRO (War thunder, il2 Sturmovik, DCS, Steam)
 
0 0 hvala 1
15 godina
online
Re: Tržište nosivih uređaja raste zahvaljujući pam
Korny1603987 kaže...

Ajar uvijek pogodi bitak.

 now seriously, folks: kupiš to (jer si već, pretpostavka!, namirio ostale životne nužnosti a višak ti se nije htjelo ulupat u pivo/vino/žene/pjesmu/dobrotvorne/zlotvorne svrhe) i sad ti to nešto tamo pokazuje. nekakve sličice i brojeve i slova i bla. tvoj blentavi mozak (koji se kao i moj može prevariti običnom optičkom iluzijom) u to povjeruje i trenutačno mijenja percepciju stvarnosti: ti si odjednom zdrav, dobre kondicije, pastuh, model za kip. pun sebe tad se puraniš na povratku s "rekreacije" i nije ti jasno zbog čega te i okoliš ne doživljava takvoga. da nije možda problem u pogrešnom tumačenju očitanja s te naprave? brzo liječniku na provjeru. ne, dobro si ti, samo je baterija malo prošvikala u tome što nosiš pa ti puls ide malo naprijed. duši te? nemreš bežat? nije to zbog stresa/pušenja/nasljednih nedostataka/čegaveć nego je premalo električnih automobila na cestama. zašto? jer su idiotarija: preskupi, nebitni u velikoj slici, malen domet itd. i ti sad, potaknut novim spoznajama o okolišu koji je destruktivan za tvoj bitak, kreneš ispravljati krive drine izumljujući baterije, bezkatranski asfalt, beznaftnu plastiku, sintetičku gumu, maziva od mrkve itd. a to činiš sjedeći/ležeći (čitajući, tipkajući po računalu, daveći ukućane, zanemarujući psa/papigu/mačka/žirafu/zelenu mambu/whatnot, domišljajući se stotinama vragova ...). i tako osjetiš da polako propadaš. to te ponovo tjera na "rekreaciju" i očitavanje naprave na ruci. tvoje brige su sve brojnije, a rezultati sve slabiji. više niti sam sebe ne doživljavaš kao aquamena. i tako ukrug. jednoga ti dana pukne film i skužiš da ti niš od toga nije trebalo i da je jedini koji je od tvoje kupnje naprave imao koristi bio proizvođač i njegov vjerni marketingaš (daht, daht, kocka šećera, daht, daht, daje šapu). a ti si ispao budala i imaš manje novca za nešto korisno (ali još uvijek dovoljno da ga potrošiš na neku beskorisnu điđu, samozavaravajući se kako ti je život iznenada s njom postao bolji i kvalitetniji). ekonomija ovo naziva "preraspodjelom društvenog bogatstva" (no ne u protuzakonitu obliku - neke prijevare su dopuštene a neke ne; ovisi o količini novca uloženog u marketing; i tvojeg novca), a u jednadžbi je, kao varijabla, upravo proporcionalna gluposti onih koji ga trenutačno posjeduju (korelacija s debljinom krumpira i njegovim uspijevanjem na betonu). marketing to zna i to mu je modus operandi. oš još? 

 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2019 17:02 (Ajar).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice