Umjetni živčani sustav osjeća svjetlost i uči hvat

poruka: 3
|
čitano: 2.058
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Umjetni živčani sustav osjeća svjetlost i uči hvat".
6 godina
offline
Umjetni živčani sustav osjeća svjetlost i uči hvat

Stotine milijardi dolara leži u industriji xxx robota i robotica

 

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Umjetni živčani sustav osjeća svjetlost i uči hvat

dok je sustav živčan, ništa dobro ne može učiniti. prvo se mora primiriti. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Umjetni živčani sustav osjeća svjetlost i uči hvat

-neuronski ili neurotičan.. da, semantika uz ostatak klasičnog 'novinarsko-senzacionalnog' (žutila).. kao riječ u naslovu, ''osjeća''.

.. stara stvar, npr klipić iz 2011te.. sad je 21va, dakle već desetljeće dok (da sad ne tražim, dynamcsove primjere hvatanja-dodavanja itd.) je to sve stvar optičkih-foto senzora kao i computinga potrebnog za koordinaciju-rad sustava.
-jedina 'nova' stvar je brzina response timea sklopke pod opušteno-normalno-stisnuto .. kao pokušaj 'osjećaja' dok se u komunikaciji to jednostavno ne želi, tj ne želi se sporiji response-transfer podatka, nikad, tj nikad ne može dati bolji rezultat sprojiji prijenos ili obrada podataka, jedino što može je kao kapacitivni kondenzator, amortizer služiti za silu (snagu) kao primjer primiti jaje-krhko ili kamen, tijelo istog oblika, različite čvrstoće, mase itd.. tj feedback koji se time prenesu sustavu koji da adekvatno kompenzira snagu-pritisak i ne zdrobi jaje. .. ali to nije sporiji response, nego sila koja se primjenjuje dok samo vrijeme obrade ili prijenosa podatka nikad ne može dati predonost sproijem.
.. ai koji uči, koji u početku ima 'sporost' 2,56 sec .. dok 'učenjem' ubrza na 0,23 sec .. je ekšli glupost, tj bez učenja ima odavno brže response-transfer i sama ideja-želja-cilj je pogrešna, osim želje da recimo ai nije program-kod koji je napravio neki pametni programer-tim, nego nešto nastalo samo po sebi.. osim što je to besmisleno-nemoguće, jer 'auto' nema želju putovati, npr kao turista, pa tako neće ni ići na put oko svijeta da bi naučio rute-ceste-puteve i tad empirijom naučiti koja je ruta kraća ako poželi doći od točke a do točke b.. tj postoje karte i nije potrebno da auto ode na ekspediciju oko zemlje na recimo 80 dana kako bi to otkrio, pa tako ni robot ne mora učiti loviti loptu kao dijete nego to može trenutno znati klasičnim programskim kodom kao što radi svaki calculator s 2+2=4 (ili složenije formule gdje se primjeti prednost računala vs osobe-čovjeka).
-pogrešna želja, no klasično za studije koje moraju trošiti fondove i izmišljati toplu vodu..
-tj pogrešna želja-studija koja želi sporiji rezultat, dok je amortizer stvar kontrole sile, kao gas na autu znati dozirati.. dok početnik može stisnuti do daske...
ovaj stari klipić prikazuje kako to već odavno radi, dovoljno brzo-computing, dok dinamiksovi primjeri uključuju 'jato' igrača koje se dodaje-lovi lopte, nekoliko dronova koji drže mrežu i moraju koordinirati let itd. dok im je brzina-sila izbačaja stvar koordiniranog computinga i transfera podataka međusobno, tj recimo laički kao optička mreža vs bakar ili g3-4-5.. tj veća brzina daje mogućnost, manja je eliminira jer na npr comport-baudima recimo 300 jednostavno nema dovoljno podataka u zadanom vremenu komunikacije da se obavi sinkronizacija, rad, odluka itd.. .. odnosno, kao kašnjenje upravljanja rovera s marsa, to je problem, samo problem, nikad prednost. Brzina transfera je idealno vrijeme nula ili brzinom svjetlosti... sklopovi su sporiji, trenutno na gigahercima za komercijalu, prekidač tranzistora-vrata, on-off.. tj ono što simbolički predstavlja zglob-transfer-spoj 'neurona' pokušajem mimike živog organizma. To je ok za silu, ne za obradu.
stari klipić..
.
drugi
, 2013ta.. =algoritam, ne ai i ostale klik-bajt studijske gluposti :)
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice