Video tjednik: Mobiteli, kava kao lijek, Google as

poruka: 5
|
čitano: 2.535
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Video tjednik: Mobiteli, kava kao lijek, Google as".
6 godina
protjeran
offline
Video tjednik: Mobiteli, kava kao lijek, Google as

Koliko vi obleke imate :)

Brajanov život
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Video tjednik: Mobiteli, kava kao lijek, Google as

Statler & Waldorf?

 NHF ;)

Štono bi K. Urličić rekla: dajte malo više personalitija!
Ovo me fura na mame koje klincima pišu lektiru jer su sami prelijeni, ali su onda i mame prelijene pa skidaju gotove lektire s weba, no i to im je preteško pa ondak pogledaju jubito sažetak.

Treba paricu zaraditi, nemere se samo ovako postati BugNetflix :D

Malo hintova:

Uz temu s Google Duplex (asistent za frizera), mogli ste uključiti usporedbu s Cortanom & Alexom i dati osobni komentar:


(5:30 "Alexa, what do you think of Cortana?")

 

Nikoa vs Tesla je ovako trebalo izgledati, i odma pregršt tema za zeku i osobne komentare ;)

 Glede foruma(ša), interakcija i involvacija je nužna, ali "recept" ne postoji; treba pipljivo i u rukavicama, a da sve ostane casual & sexy... hard task.

 
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Video tjednik: Mobiteli, kava kao lijek, Googl
Danas smo konačno dobili potvrdu - Galic je žensko
Ja rekoh
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
offline
Video tjednik: Mobiteli, kava kao lijek, Google as

Stječe se dojam da ste previše ufurani u te svoje moderatorske uloge, čim ste počeli o kartonima i kartoniranju odmah ste živnuli. Nije to loše samo po sebi, znam da ćete vi odmah reći "neke moderature mora biti" ali blockchain tehnologija je takav starinski način moderature (sa kartonima, suspenzijama i dramom) već prevazišla. Danas postoje socijalne mreže bazirane na Graphene blockchainu (kao npr. Steemit) koje sasvim dobro funkcioniraju bez ikakve moderature centraliziranog tipa (koja se vama izgleda dosta omilila).

Distributed Computing Statistics for Croatia http://goo.gl/5b6Q5W
 
0 2 hvala 0
10 godina
offline
Video tjednik: Mobiteli, kava kao lijek, Google as

Za kavopije, znanstveno istraživanje je pomoglo da ne moraju robovati uvriježenim mišljenjima da je kava štetna kod srčanih bolesti.
Nego, čak ide u prilogu zdravlju.

 

Dobro je kod osvrta na protekli tjedna vratiti se na teme koje su mi promakle, jer mi na prvu nisu se učinile zanimljive, ali nakon vašeg osvrta, vrlo rado se vratim njima.
Kao što je tema o Nikolinim kamionima.

 

Da, Sanda&Iva su uznemirile duhove, jer su mlade, pametne i zanimljive, te ulaze na prostor koji opet je uvriježeno "muški".
Neki muškarci nikako se ne mogu pomirit sa činjeicama da su žene jednako vrijedne kao i muškarci.
Svako stoga pozdravljam afirmaciju žena u u bilo kojem podrućju ICT.

Neka se udruže u PUBG Davor i Sansen, brijem da bi ekipa sa članovima takvog kalibra, ne bi imali premca, te da bi svojoj ekipi bila tvrdi orah, ako već ih ne može pobijediti.
Kad običan gejmer vidi kaj Sansen radi ekipi u PUBG, samo se povuče u svoju sobu, isključi Internet, ugasi svjetlo, legne u krevet, poki se dekom preko glave i ode spavati...
Sanda je odlična u svemu što radi.

 

Ne smije se ekipi što hejta davati publicitet, jer njih i pali to, samo kako bi bili u centru pozornosti.
Bolja je opcija izvuči najbolji savjet ili neki pametan komentar na neku temu, da se afirmiraju oni koji pridonose kvaliteti foruma svojih forumskim članstvom.
Npr., netko ima problema sa Winsima, te mu ekipa pomogne da riješi problem. Na primjer, kolega forumaš Bunker na SW/HW temama.
Ili pak kada netko pomogne nekome oko zadaće i tome slično.
Samo najbolje postove.


Ili pak ono što je Davor iznio u posljednjoj emisiji, kada mu neki forumaš ide pisati da se ne kuži u sluške, a Davor imao pod rukama, nebrojeno puno.
To je očita glupost i/ili neznanje, ali ne trebaju takvi likovi dolaziti do izražaja, nego recimo neko kao što je bio naš Friday(nažalost, nije više na forumu).

Rasprave, svakako da. Ali hjetanje nikada. Znam, da se ono ne može spriječiti 100%, ali može se destimulirati kartoniranjem prekšitelja forumskih pravila.
Ljudi se moraju naučiti pristojno raspravljati, te biti na kulturno razini.
Stoga, ne mislim da su vaši kartoni kao moderatora neopravdani, nego svakako dobrodošli u podizanju sveopće kvalitete foruma.

 

Odlična emisija, dragi moji bugovci.

 

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice