Windows 10 nadogradnja 21H1 bit će manja i lakša z

poruka: 5
|
čitano: 5.448
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 10 nadogradnja 21H1 bit će manja i lakša z".
15 godina
offline
Windows 10 nadogradnja 21H1 bit će manja i lakša z

Nije sada nama Insiderima omogućena 21H1 nego smo to mi dobili prije nove godine.
Inače (još nisam ali uskoro ću otvoriti Insider temu, ispričavam se što kasnim) primjetio sam dok Update radi.. još uvijek djeljenji ili Share folder dijeli dok update radi.

Biće puno novina... ali eto nije u ovoj temi da pričam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2021 13:10 (Envy).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
offline
Windows 10 nadogradnja 21H1 bit će manja i lakša z

-naravno da je manja-lakša kad ekšli promjena nema..

 

+ jedan važan fičer od 2020-10-h2 ..(uz povik ahtcung!!!.. daje se na znanje..) napokon više ne uklanja install-shortcute starih wingamesa(w7).. + napokon defrag nije senilan, jedino još translator promašuje s prijevodom..

-za 21-h1 (ako će to biti naziv, jer svaki put mijenjaju.. tj više izmjena oko naziva nego u updateu).. je očekivano, ništa, nova winver-builda i možda ciklusi budu unutar predviđenih datuma, tj korigirani su 04-ti mjesec i 10ti (izvorno, 03-09) tj od 20-10-h2, je prvi put build-oznaka u skladu s mjesecom-nazivom verzije, sve ostale su kasnile 1-2-3mj.. i postale besmislica, tj naziv koji veze nema s time što označava, jer kasni, odnosno, čemu fama oko builda-broja, koji ne mora bili redni-brojčanik-verzijski broj, nego može biti npr datumski..

 

-a datumski je upravo zato jer zapravo verzija nema, nema izmjena koje bi opravdavale verzijske oznake-nomenklaturu inače u programiranju (kao i pravila kad ide cjelobrojni, kad decimalni verzijski broj..).

-još samo da odustanu od besmislenih ciklusa, tj datuma kao bitnog za os, primarno mora biti kvaliteta, da radi, ništa drugo dok je tad verzija ono što označava stvarnu izmjenu, fix ili novi fičer.. ne sjenu ikone ili nijansu slike backgrounda.. ili kako notepad hendla utf-16 charset..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
4 0 hvala 1
12 godina
offline
Windows 10 nadogradnja 21H1 bit će manja i lakša z

kad će sun valley i moderniji izgled od ovog "fluidnog" prahistorijskog četvrtastog dizajna koji i nakon 5 godina nije koherentan? bilo bi bolje da uvedu stare servisne pakete i totalno ukinu taj njihov režim nadogradnji u kojem počevši od imena ne znaju jel bi pišali ili kakali.

Tko leti vrijedi, tko ne leti ne vrijedi!
 
1 1 hvala 0
15 godina
offline
Windows 10 nadogradnja 21H1 bit će manja i lakša z

Lakša? Svaka mi, po pravilu, uredno "uništi" Windows Desktop Gadgets, koji koristim samo zbog jednog jedinog gadgeta koji mi treba, pa moram odraditi uninstall/install. Dalje, sve video/audio renderere mi vrati na system default, pa ih za svaki multimedijalni program moram nanovo namjestiti. Ima još toga, trenutno se ne mogu sjetiti, ali poanta je da nakon svake njihove "velike" nadogradnje trebam izgubiti sat-dva za dovesti računalo u prijašnje stanje. I za Boga miloga, hoće li više dovršiti dark mode izgled??? Pa je li toliki problem promijeniti boju komfirmacijskih prozora u tamno? I kad će konačno proraditi kako treba dark izgled onih programa koji se vežu za system shell? Zašto mi je FileZilla i dalje bijela i zamara moje izmučene oči, ako sam systemski mod prebacio na dark? I neka se odluče hoće li vratiti klasični control panel, ili ćemo postavke podešavati kroz one mobiteloidne settingse u potpunosti? Ovaj hibrid koji je sada aktualan je katastrofa. Malo opcija tamo, malo ovamo...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jaluški diletanti i jednostavno, hm...prodane duše! Takvi i slični njima, brzo bi prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2021 0:53 (BlackMoon).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
offline
Windows 10 nadogradnja 21H1 bit će manja i lakša z

Iz Microsofta uredno demantiraju da su prešli na raspored izdavanja jedne manje i jedne velike nadogradnje godišnje. Yet, svake godine ista priča.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice