Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 13 pi

poruka: 97
|
čitano: 28.152
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 13 pi".
12 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
Drago kaže...

Ne znam za ostale forumdžije, ali ovaj formdžija bi se "uzjebao" i da su bile dvije cure jer je ovaj nivo romantičnog zapleta u razini Ane Žube, Ljubavni vikend roman, "Čekala je svog muškarca", ali s dva njegovana bradonje (u postapokalipsi da sve bude još smješnije). 

 

Doslovce su preslikane formule iz tih ljubića.

 

(To je, usput, vrlo tipizirani tip beletristike gdje se točno zna kako se spajaju likovi, koliko nedaća moraju proći prije nego im se ostvari ljubav, kakvi moraju biti - ona lijepa, uredna, poštena, netko o njoj ovisi zbog čega ne može upoznati muškarca svojih snova; on visok, muževan, nesretno oženjen ili mu je žena umrla ili umire, ostavlja ga s djetetom ili djecom koju nakon peripetija ona prihvati kao svoje i bude bolja mater od prave matere. 

 

Ona je usput i superseksi i u krevetu živa vatra, ali se čuva za njega, Pravoga, a on je nakon razvoda/ženine smrti/odveli je vanzemaljci-zombiji voteva povučen i čak mu se i čini da mu nije više do žena kad ono međutim.)

 

Ova dvojica se tako napokon savršeno pogode, okolo apokalipsa, a ovaj ima razrađen "perimeter" s tehnologijom izvučenom valjda iz dupeta (inače se svi 20 godina nakon apokalipse odijevaju u robu koja je od nošenja i pranja trebala biti dezintegrirana 15 godina ranije); tip kuva bolje od Nadaline (a znamo da kad Nadalina muti jaja, zamuti pamet svima), ali, eto, bolest, daj tablete (koje tablete, batebog, nema civilizacije? One koje si kupio u istom dućanu u kojem kupuješ opremu za "perimeter", naravno...) i kme-smrt, ajd se sad ti nemoj uživiti u nešto TAKO UVJERLJIVO.

 

Sve si ti to lijepo karikirao, Drago, ali na isti način može se karikirati doslovno svaki film, serija ili igra, ma koliko bio dobar ili loš. Suspenzija nevjerice iliti suspension of disbelief mora postojati, inače koja je svrha gledanja ili igranja bilo čega? 

 

Svemu se uz malo truda može naći manjkavosti i sve se može posprdno komentirati. Evo Doc je posvetio čitav tekst tome da osnovna premisa serije uopće nije moguća. Pa to je veći skandal nego gay par od kojih jedan dobro kuha.

 

Stvar je u tome možeš li se u nešto uživiti ili ne. Ranije si napisao da ti je serija dosadna, pa pretpostavljam da ne možeš. Čemu se dalje mučiti? Ili je lakše ako se prvo tome izrugaš?

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
16 godina
moderator
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1

Pa raspravljamo o seriji? Ili ne smijemo raspravljati o seriji izuzev s udivljenjem?

 

"Suspenzija nevjerice iliti suspension of disbelief mora postojati, inače koja je svrha gledanja ili igranja bilo čega? " - DA! Pa to ja kažem!

 

Samo se meni čini da ti misliš da se gledatelj sam treba prisiliti na suspenziju nevjerice, samo to tako ne funkcionira. Nije na gledatelju/čitatelju/igraču da prisili sebe da se uživi čak i ako se nije uživio (što je ionako nemoguće) već je posao onoga tko stvara djelo da stvori takvu atmosferu da se čak i nemoguće stvari u toj literarnoj realnosti čine stvarnima. 

 

S tim da su igra i film dva različita medija. U igru sam došao "to chew bubblegum i kick some asses", kako kaže Nada u SF-u They Live, pa je priča i razvoj likova samo usputni bonus koji je u odnosu na medij i kontekst dobar i onakav kakav je. 

 

Nakon toga su "razradili" likove za seriju gdje je Pedro varijanta mrmljajućeg Cavilla iz Witchera i prve dvije epizode su prazne (netko je već napisao da se ništa ne događa), a u trećoj sam trebao biti ganut "Ronom Swansonom" što je bila prva asocijacija kad sam ga vidio da glumi Billa. A kad su došli do kreveta već sam se smijao.

 

Pa "Ron Swanson", šta se trebam praviti da nisam vidio zilijun memova s njime?!

 

 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2023 12:41 (Drago).
14 godina
offline
Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 13 pi

Pa OK, ne može se sve svidjeti svima. Čist normalno.

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
Drago kaže...
BlueMax kaže...

 

Nisam homofob, ali..

 

Serija Oz je snimana u zatvoru gdje je pederizam jedini oblik seksa. Što svojevoljni što prisilni.

 

Ne smetaju mi scene u seriji TLOU jer je ne gledam a vjerojatno je neću ni gledati. Ne zbog takvih scena nego zato jer je život prekratak za gledanje serija snimljenih po igrici, pogotovo po nekoj koju sam prešao i znam što će se dogoditi.

Problem s guranjem homoseksualizma u filmove i serije je najviše u tome što je cijela ta branša puna homoseksualizma. Možda oni živući u svom svijetu stvarno stiću dojam kako je svako treći par na svijetu hetero no u stvarnosti je daleko od toga.

Nisam opterećen mržnjom prema bilo kome na osnovu nekakve pripadnosti ali prisilno ubacivanje tema kao što su rasizam, homofobija i sl. u filmove i serije u kojima im nema mjesta škode i onako tankim scenarijima po kojima Hollywood danas snima.

Jasno mi je što se time želi postići no bojim se da se postiže suprotno.

 

Zar u TLOU nije bilo dovoljno da mala bude homo kao što je i u igrici (ekspanziji)?

 

 

 

Ma koga smetaju "scene seksa" u TLOU? Kakve "scene seksa"? Di su u TLOU "scene seksa"? U kojoj je minuti ta "scena seksa", valjda sam to prespavao? Ono kad jedan bradonja dođe s šugamanom, legne u krevet i onda vidimo njihove bradate face izbliza? To je "scena seksa"?

 

 

 Nisam nigdje ni napisao "scene seksa" nego "scene" jer bi bilo poprilično čudno da mi smetaju bilo kakve scene, pa i one seksa, u seriji koju ne gledam. Ako sam dobro shvatio iz prethodnih postova, riječ je o onom opaljenom liku koji je minirao pola grada do kojeg dolaziš premještajući dasku preko krovova i od kojeg Joel traži protuuslugu pa idu tražiti akumulator i nađu ga u kući u kojoj se objesio njegov partner?

U seriji su proširili priču i od njih dvojice napravili homoseksualce? Ne čudi me.

 

Sljedeći je valjda remake Kuma u kojem će na svoje doći homoseksualci, ljubitelji životinja, vegani, borci protiv CO2 emisija, feministkinje... Pa će homoseksualni Micha Corleonsky na romobilu uz kojeg trči udomljeni pas, scenaristi koji ne zna je li muško ili žensko umjesto konjske glave u krevet staviti porciju ruskog tofua. Očekujem 9.9 na IMDB-u.

 

Sreća pa se po Europi i Aziji prave serije i filmovi neopterećeni takvim sranjima i CGI-jem nego pričom, pa još ima kvalitetnih uradaka na koje se isplati potrošiti vrijeme.

 

Najgore od svega je što se ova diskusija proširila i na ovu, potencijalno zanimljivu, temu o gljivama. Ja sam glasove u svojoj glavi uvijek pripisivao demonima a u biti to dolazi od gljivica na stopalima?

14 godina
offline
Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 13 pi

A kaj su bili u igri? Jako dobri prijatelji 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
Jedan je bio ludi bombaš a drugi viseće truplo.
 
1 0 hvala 0
16 godina
offline
Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 13 pi

>>Amazonski pauk (trenutno zombie - nit' mozga, nit' pameti), prekriven bijelim pahuljastim kolonijama gljive Entomophthorales

 

jel ima ovga i kod nas?

kod mene u podrumu su paukovi znali pocrkati i bili bi skroz bijeli "dlakavi", a zapravo ih je prekrila gljivica.

podrum je bio solidno vlazan i nije bio dio stambene kuce.

 

slika nije moja al tocno tako je izgledalo

 

 

 

 

 

edit:

jebali vas spojleri u komentarima

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2023 20:17 (nixass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
Pauci inace vole suhe prostorije, cudi me da su se tamo nastanili. Mozda ih je gljivica dovela do vlazne prostorije zbog pogodnosti rasta kao sto mrave dovede na visoke grane?

Sto se tice spojlera, tek je treca epizoda, radnja tece sporo ko da su replikanti a ne zombiji okolo tako da nisi nista propustio.
 
0 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
kirat kaže...
Pauci inace vole suhe prostorije, cudi me da su se tamo nastanili. Mozda ih je gljivica dovela do vlazne prostorije zbog pogodnosti rasta kao sto mrave dovede na visoke grane?

Sto se tice spojlera, tek je treca epizoda, radnja tece sporo ko da su replikanti a ne zombiji okolo tako da nisi nista propustio.

 Imam ja jednog takvog tam gdje mi je hidrafor

Jako vlažno mjesto.

Uslikam ak je jos tamo

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina
moderator
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
digitall kaže...
Psiho246 kaže...
digitall kaže...
u trećoj je samo nedostajao krupni prikaz penisa kako penetrira u anus.

nemam stvarno ništa protiv gay populacije, i znam da zbog današnjeg brutalnog forsiranja serija bez toga ne može izaći, ali opet... u pola epizode se moglo ubaciti nešto korisnije za priču od žvaljenja...

 Nemas nista protiv njih ali samo da ih ne vidis jel?
Jel isto tako reagiras na poljupce musko-zenskog?

Treca epizoda je jedna predivna ljubavna prica, a nikakav woke pokret. Inace bih rekao, uopce nebitno je li musko-musko ljubavna prica ili bilo koja druga kombinacija spolova, jer ljubav je ljubav.

No ovdje ipak ima veze.

Buduci da je apokalipsa, a po nekim istrazivanja gay ljudi cine 10ak% populacije, puno je teze naci partnera kao gay osoba u apokalipsi.

Jos k tome ako je osoba bila closeted prije apokalipse, uglavnom ne ocekuje da ce se ostvariti emocionalno i seksualno do kraja zivota, koji vjerojatno ni nece biti dugacak.

 

Upravo to daje snagu i ljepotu ovoj prici, kako obicna - hetero ljubavna prica, ne bi mogla.

 da pojasnim; da se radilo o dvije ženske ili o muško-žensko, ili životinja -kukac, ili što god, isto bi reagirao, jer toliko nepotrebno isforsiran beskonačan prikaz toga nema smisla.. vrijeme se moglo puno bolje iskoristiti, učiniti epizodu zanimljivijom/korisnijom, ovo je mlaćenje mrtvog konja, ono, ako netko nije skužio da su gay iz scene od prije 5 min, ajmo ponoviti to isto za svaki slučaj, pa onda daj još jednom, sto je sigurno sigurno je... katastrofa 

i da, to je woke shit

 Ovo je u prvom redu epizoda o - ljubavi koja omogućava da netko ipak preživi apokalipsu. Usput i bitna (za nas koji nismo igrali igru) da nam objasni što je to u proteklim godinama bila inspiracija glavnim likvima da izdrže u urbanom zatvoru i što ih je motiviralo na bijeg.

 

A sad što bi ti valjda radije da se malo više baca napalma po zombijima i općenito akcije. akcije i još malo više akcije - možda si sklon stereotipima (dajte malo više masovnih scena, novih oružja, novih čudovišta, neki neočekivani obrati i sl.)?

 

Meni je recimo prva epizda bila dosadna i prespora, druga solidna, a treća mi je baš fora s tom Ana Žube pričom i stilom petparačkih ljubića - jer sve što ima veze sa zombijima meni je literarno na toj razini, pa mi se to uklapa, a i bilo mi je zabavno što je ovo izgledalo više smiješno nego strašno.

 

Filmski - treba JAKO imati na umu da svaku epizodu režira drugi režiser, što očito ima velikog utjecaja na interpretaciju same priče.

 

Btw - a gljive? Jadne, spale su trenutno na epizodnu ulogu...  Njihovo vrijeme valjda tek dolazi?

...
16 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
kirat kaže...

Sto se tice spojlera, tek je treca epizoda, radnja tece sporo ko da su replikanti a ne zombiji okolo tako da nisi nista propustio.

vise me muce spojleri iz igre koju iako ne namjeravam igrat, moguce da ce doci u seriju

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
8 godina
offline
Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 13 pi

Evo još je na svom mjestu.

Iskreno nisam prvo nit skuzio da je to pauk

 

 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
Miro kaže...

Btw - a gljive? Jadne, spale su trenutno na epizodnu ulogu...  Njihovo vrijeme valjda tek dolazi?

 

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
10 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1

 

Pogledao treću epizodu i ne mogu vjerovati glupostima, razvlačenju i općoj dosadi!

Inače, tih srcedrapajućih scena raspada i umiranja bilo je puno više i puno kvalitetnijih u The Walking Dead. Ako je The Last of Us prva serija zombi-kategorije koju gledate, OK. Inače, kliše za klišejem.

 

I čekajte malo, vi to stvarno tvrdite da su u trgovine i druge lance opskrbe diljem svijeta istovremeno došle zalihe brašna, šećera (što su sve zdrobili u epizodi) jedne te iste marke?
I da su onda silna domaćinstva, silne pekare i tvornice istovremeno zagrabile u te nove vreće brašna i šećera te ispekle kruh, napravile slastice i što sve ne upravo iz te pošiljke?
I onda je X % populacije (ne kaže se točno koliko, ali trebao bi biti značajni udio) praktički istovremeno tj. isti dan (jer tako doslovno kaže u seriji - ne sjećam se više je li Pedro rekao četvrtak ili petak) zagrizlo u te proizvode?

 

Od ovoga je realniji narativ AP da ne zna ništa o korupciji i organiziranom kriminalu u svojoj stranci!!!

16 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
Santana kaže...

Evo još je na svom mjestu.

Iskreno nisam prvo nit skuzio da je to pauk

 

 

ja sam ih prvi put vidio jos tamo krajem osnovne skole, najprije sam mislio da ti nasi lokalni pauci mijenjaju kozu ko i tarantule pa da je to neki ostatak koze koji se posusio.

kad ono, preslo na covjeka i izazvalo apokalipsu

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
13 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
SveZauzeto kaže...

 

Pogledao treću epizodu i ne mogu vjerovati glupostima, razvlačenju i općoj dosadi!

Inače, tih srcedrapajućih scena raspada i umiranja bilo je puno više i puno kvalitetnijih u The Walking Dead. Ako je The Last of Us prva serija zombi-kategorije koju gledate, OK. Inače, kliše za klišejem.

 

I čekajte malo, vi to stvarno tvrdite da su u trgovine i druge lance opskrbe diljem svijeta istovremeno došle zalihe brašna, šećera (što su sve zdrobili u epizodi) jedne te iste marke?
I da su onda silna domaćinstva, silne pekare i tvornice istovremeno zagrabile u te nove vreće brašna i šećera te ispekle kruh, napravile slastice i što sve ne upravo iz te pošiljke?
I onda je X % populacije (ne kaže se točno koliko, ali trebao bi biti značajni udio) praktički istovremeno tj. isti dan (jer tako doslovno kaže u seriji - ne sjećam se više je li Pedro rekao četvrtak ili petak) zagrizlo u te proizvode?

 

Od ovoga je realniji narativ AP da ne zna ništa o korupciji i organiziranom kriminalu u svojoj stranci!!!

 Serija je sa j*benim zombijima i infected. Kako bi uopće izgledalo nešto što je realistično u tom kontekstu? Šta je sljedeće, prigovaranje na Marvel filmove jer nema smisla da postoji čovjek pauk?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
Drago kaže...

Pa raspravljamo o seriji? Ili ne smijemo raspravljati o seriji izuzev s udivljenjem?

 

"Suspenzija nevjerice iliti suspension of disbelief mora postojati, inače koja je svrha gledanja ili igranja bilo čega? " - DA! Pa to ja kažem!

 

Samo se meni čini da ti misliš da se gledatelj sam treba prisiliti na suspenziju nevjerice, samo to tako ne funkcionira. Nije na gledatelju/čitatelju/igraču da prisili sebe da se uživi čak i ako se nije uživio (što je ionako nemoguće) već je posao onoga tko stvara djelo da stvori takvu atmosferu da se čak i nemoguće stvari u toj literarnoj realnosti čine stvarnima. 

 

S tim da su igra i film dva različita medija. U igru sam došao "to chew bubblegum i kick some asses", kako kaže Nada u SF-u They Live, pa je priča i razvoj likova samo usputni bonus koji je u odnosu na medij i kontekst dobar i onakav kakav je. 

 

Nakon toga su "razradili" likove za seriju gdje je Pedro varijanta mrmljajućeg Calvila iz Witchera i prve dvije epizode su prazne (netko je već napisao da se ništa ne događa), a u trećoj sam trebao biti ganut "Ronom Swansonom" što je bila prva asocijacija kad sam ga vidio da glumi Billa. A kad su došli do kreveta već sam se smijao.

 

Pa "Ron Swanson", šta se trebam praviti da nisam vidio zilijun memova s njime?!

 

 

 

Mislim da je suspenzija nevjerice i na gledatelju dijelom i na gledatelju, ne samo na teret kreatora. Osobno mislim da su kreatori u prve dvije epizode stvorili vrlo vjerodostojnu presliku atmosfere iz igre, a sad prirodno je da ne dijele svi takvo mišljenje.

 

Što se Rona Swansona tiče, moguće da kod mene nema tih asocijacija jer nikad nisam bio neki fan Parks & Recreationa (Office obožavam, ali P&R koji je sličnog formata sam više puta počinjao i nikada odgledao), pa niti memovi nisu ostavljali neki utisak na mene. Zato ni nemam taj osjećaj da je "out of place". 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
BlueMax kaže...

Nisam opterećen mržnjom prema bilo kome na osnovu nekakve pripadnosti ali prisilno ubacivanje tema kao što su rasizam, homofobija i sl. u filmove i serije u kojima im nema mjesta škode i onako tankim scenarijima po kojima Hollywood danas snima.

 

 

 

 

Ne znam za druge, ali ja u toj trecoj epizodi nisam primjetio da se serija uopce dotice tih tema. Kao sto je Miro napisao, to je u osnovi ljubavna prica a to sto se neki uzjebu na samu pomisao dva muskarca u vezi je vec nesto drugo.

 

Mogu zamisliti uzjebanost forumasa da je Zica izasla ovih dana a ne prije 20 godina. Naime, najzajebaniji i najkulji lik u cijeloj seriji kojeg se dileri boje vise nego policije je gej. A tu je i ona detektivka koja je takodjer otvoreno gej. I kao bonus, oboje su crnci. Garant bi ih hrpa prestala gledati seriju jer bi se kmecalo o jos jednoj woke gluposti i guranju gej agende tamo gdje joj nije mjesto te bi na kraju propustili ponajbolju seriju ikad snimljenu.

 

Moguce je problem u tome sto se ta woke sranja zaista guraju u sve i svasta pa onda kad se pojavi nesto sto u svojoj biti nema veze sa time ljudi bezrazlozno triggeraju kao u The Last of Us slucaju.

 

 

 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2023 11:14 (geronimo4661).
16 godina
moderator
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
Q-Tip kaže...

 

 

Mislim da je suspenzija nevjerice i na gledatelju dijelom i na gledatelju, ne samo na teret kreatora.

 

Krivo misliš.

 

EDIT: Ne želim ispasti grub, a sad sam shvatio da ovaj odgovor tako zvuči, ali stvar je u ovome: hoćeš li ispravljati Krležu, primjerice? Čitaš Hrvatski bog Mars i skužiš da je autor zamijenio (što Krleža nije, govorim ŠBBKBB) Galiciju u Španjolskoj s onom u Ukrajini. Mislim, to bi bio "deal-breaker" za čitatelja i teško da bi se mogao oporaviti od saznanja da autor piše gluposti, i sad bih sam sebe trebao napumpati da to nije bitno: "Uživi se, Drago, šta ima veze, idemo dalje!".

 

To tako ne funkcionira.

 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2023 11:29 (Drago).
9 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
NEW_MAN kaže...

 

 

Danas je IN srat po svima i svemu te se zaliti na sve. 

 netočno, danas nisi normalan ako nisi gay

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
geronimo4661 kaže...

  Nisam igrao igru ali meni je ova epizoda bila super, frajeri su imali sve a opet na kraju su, ajmo reć, ostali bez svega. Šteta, znao sam da neće dobro završit njih dvoje u toj apokalipsi ali nisam se ovome nadao... kako god da bilo, super su sve epizode za sada. 

Sve Vas Volim
16 godina
moderator
offline
Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 13 pi

Dajte se skulirajte malo s prostaštvom i gay-bashingom i općenito uvredljivim postovima za bilo koga ili ću zaključati temu.

 
1 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
geronimo4661 kaže...

Ne znam za druge, ali ja u toj trecoj epizodi nisam primjetio da se serija uopce dotice tih tema. Kao sto je Miro napisao, to je u osnovi ljubavna prica a to sto se neki uzjebu na samu pomisao dva muskarca u vezi je vec nesto drugo.

 

Mogu zamisliti uzjebanost forumasa da je Zica izasla ovih dana a ne prije 20 godina. Naime, najzajebaniji i najkulji lik u cijeloj seriji kojeg se dileri boje vise nego policije je gej. A tu je i ona detektivka koja je takodjer otvoreno gej. I kao bonus, oboje su crnci. Garant bi ih hrpa prestala gledati seriju jer bi se kmecalo o jos jednoj woke gluposti i guranju gej agende tamo gdje joj nije mjesto te bi na kraju propustili ponajbolju seriju ikad snimljenu.

 

Moguce je problem u tome sto se ta woke sranja zaista guraju u sve i svasta pa onda kad se pojavi nesto sto u svojoj biti nema veze sa time ljudi bezrazlozno triggeraju kao u The Last of Us slucaju.

 

 

 

 Ja nisam ništa primijetio jer seriju ne gledam. Komentiram komentare.

Što se Žice tiče, likovi su vrhunski razrađeni i nisu tu ubačeni samo da bi bilo crnaca i homoseksualaca. Omar je car!

 

8 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
BlueMax kaže...
geronimo4661 kaže...

Ne znam za druge, ali ja u toj trecoj epizodi nisam primjetio da se serija uopce dotice tih tema. Kao sto je Miro napisao, to je u osnovi ljubavna prica a to sto se neki uzjebu na samu pomisao dva muskarca u vezi je vec nesto drugo.

 

Mogu zamisliti uzjebanost forumasa da je Zica izasla ovih dana a ne prije 20 godina. Naime, najzajebaniji i najkulji lik u cijeloj seriji kojeg se dileri boje vise nego policije je gej. A tu je i ona detektivka koja je takodjer otvoreno gej. I kao bonus, oboje su crnci. Garant bi ih hrpa prestala gledati seriju jer bi se kmecalo o jos jednoj woke gluposti i guranju gej agende tamo gdje joj nije mjesto te bi na kraju propustili ponajbolju seriju ikad snimljenu.

 

Moguce je problem u tome sto se ta woke sranja zaista guraju u sve i svasta pa onda kad se pojavi nesto sto u svojoj biti nema veze sa time ljudi bezrazlozno triggeraju kao u The Last of Us slucaju.

 

 

 

 Ja nisam ništa primijetio jer seriju ne gledam. Komentiram komentare.

Što se Žice tiče, likovi su vrhunski razrađeni i nisu tu ubačeni samo da bi bilo crnaca i homoseksualaca. Omar je car!

 

 Pa kak znas da ovdje jesu, ak ne gledas? 

Serija ionak nema neki izbor kad je igra tak napravljena. 

2013. godine nije bilo bas nekih kontroverzi oko toga. Nit tu na forumu niti van foruma.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
11 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
BlueMax kaže...

Što se Žice tiče, likovi su vrhunski razrađeni i nisu tu ubačeni samo da bi bilo crnaca i homoseksualaca. Omar je car!

 

 Naravno da nisu ubaceni tamo samo zbog toga te naravno da je Omar zakon, ali da je serija pustena danas neuki gledatelj bi bio triggeran jer je upravo to jedna od prvih stvari koje saznamo o njemu a jos uz to nije jedini bitan lik u seriji koji je gej.

12 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
digitall kaže...
NEW_MAN kaže...

 

 

Danas je IN srat po svima i svemu te se zaliti na sve. 

 netočno, danas nisi normalan ako nisi gay

 To su totalne gluposti. Pokaži mi primjer gdje je netko nazvan nenormalnim zato što je straight. Ja ću ti samo na ovom forumu naći 1000 primjera gdje je neto nazvan nenormalnim, bolesnim, poremećenim... zato jer je gay.

Ili prelistaj crne kronike pa mi nađi da je netko pretučen zato što je straight, da je zatvoren, izbačen iz sportskog kluba i još milijun primjera ograničavanja osnovnih ljudskih prava.

 

15 godina
offline
Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 13 pi

Što se nepotrebnih ljubavnih zapleta tiče, mislim sa nema serije, ili ih je jako malo, koja nije zasrana nepotrebnim ljubavnim zapletima.

 

I to najčešće oko 3 sezone kad je već svima dosta svega.

 

Jedan od razloga zašto više ne gledam serije koje su dulje od 6 epizoda i koje imaju ansambl bland brineta glumaca jer će se neminovno svi medjusobno povatati.

 

U biti uopće ne gledam serije vise ne znam sta komentiram

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
wyks kaže...

...

U biti uopće ne gledam serije vise ne znam sta komentiram

 imas potrebu za sudjelovanjem u raspravi "posto poto" 

5 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1
wyks kaže...

Što se nepotrebnih ljubavnih zapleta tiče, mislim sa nema serije, ili ih je jako malo, koja nije zasrana nepotrebnim ljubavnim zapletima.

 

I to najčešće oko 3 sezone kad je već svima dosta svega.

 

Jedan od razloga zašto više ne gledam serije koje su dulje od 6 epizoda i koje imaju ansambl bland brineta glumaca jer će se neminovno svi medjusobno povatati.

 

U biti uopće ne gledam serije vise ne znam sta komentiram

 Samo što je ovdje počelo i završilo u 40-ak minuta sočnog gej seksa... Fajn baj mi, upoznali ih tko su, što su, kako su i isto tako ih i ispratili. Pojma nemam što će dalje bit i dali ima još koje gej dupe na vidiku a da ga treba malo "razradit"...

Sve Vas Volim
15 godina
offline
Re: Zombie-gljive iz TV-serije „The Last of Us“: 1

A šta je sa onime kad su se Joey i Rachel skoro uzeli u Prijateljima one sezone?

 

Ili kad je Jackie iz ludih 70ih prošla sve iz ekipe, osim Erica jer je ovaj uteko iz serije prije nego mu uvale takve glupe skripte?

 

U pola serija se više ni ne zna tko je s kime i kad bio oženio ili prekinuo.

 

Fimovi su još gori.

 

Siguran sam da svi muževi/žene po selima i obalnim gradićima Amerike strepe kad se markantni momak iz srednje / zgođusna poslovnjača vrati iz velikog grada. Odma ih uhvatit trta oće li ih supružnik napucat jer se rasplamsala ljubav iza tribina školskog igrališta.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice