Ja nisam na keto dijeti, no volim povremeni post 16/8, 24h, a bome i duže (5 dana samo voda),
S ovim se mogu složiti, jer je dokazano da je jednom tjedno zdravo ne jesti ništa. A i od ovih 16/8 dnevnih pauza ti neće biti ništa, ali, ako si zdrav.
Ovaj dio, pet dana samo voda, odeš ako imaš štelu, pet dana na infuziju i problem solved. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.

Jel to onaj Gamechangers film ili kako se već zove? Taj film je čista propaganda, cherry pickanje. Mnogi sportaši neće prezati pred ničim (pa koliko ih je samo na dopingu!) i da im veganstvo donosi kompetitivnu prednost, svi bi bili vegani. A stvarnost je potpuno suprotna.
Istraživanjima se manipulira i dokazuju se neistinite stvari - preuveličava se učinkovitost lijekova, minimaliziraju se nuspojave.
Lijepo me opeklo, mazao sam se nekih možda tjedan dana nekakvom običnom hidratacijskom kremom - nisam se gulio i vrlo brzo sam zaboravio da se sve to dogodilo. Da sam to napravio prijašnjih godina, ne bi bilo baš ugodno. Tako da bih rekao da je ovo napredak.