Apple će novi Mac Pro ipak proizvoditi u Teksasu

poruka: 2
|
čitano: 1.251
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple će novi Mac Pro ipak proizvoditi u Teksasu".
7 godina
offline
Apple će novi Mac Pro ipak proizvoditi u Teksasu

Skupo smeće sa ugrađenim propustima u dizajnu koje izaziva kvarove koji na kraju skupo koštaju u njihovim servisima jer su na sve moguće načine onemogućili da se uređaj može normalno popraviti. Louos Rossman na YT-u to elaborirao u detalje. #RightToRepair

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2019 23:07 (zokonja).
 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Apple će novi Mac Pro ipak proizvoditi u Teksasu

U neka davna vremena, prije najmanje 30+ neku godinu, jedan je mudar mi čovjek kazao, citiram ga; 

"dok se sve događa ovako kako je do sada biti će kako je, nekom dobro nekom manje dobro, ali kada se probudi Zmaj sa istoka, onda smo nastradali"! 

 

To je njegovo što je kazao imalo višestruko značenje, a jedno i ono, dva "Amer" mora vratiti svoju proizvodnju na svoju zemlju, to se je vrlo znakovito moglo potvrditi/vidjeti kada su Olimpijci Amerike imali "Američka odijela Made in PR China", gdje su odijela bila iznimno loše se pokazala sa protekom vremena! 

Osim upitnog cjenovnog ranga, biti će upitno i kakvu će imati izlaznu kvalitetu nešto "Made in USA", a sjećam se kako sam jednom imao prilike vidjeti, ne i kupiti, NIKE patike "Made in USA" pa kada sam ih tijekom 90-ih želio i sam uzeti konačno, odgovor je bio poražavajući, citira; "toga ne a već poodavno"! 

 

Tko preživi, pričati će o novoj kvaliteti "Made in USA" 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice