Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan

poruka: 10
|
čitano: 2.165
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan".
15 godina
neaktivan
offline
Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan

Autofelacio...

scientia est potentia
 
12 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O h
Jedan od tristo je sposoban za samopušenje? Teorijski ili empirijski zaključeno?

Ajmo, bolovci, priznajte pa da Hrvati podignu prosjek u nečemu.

Doc, priznaj da si ovim zadnjim biserom namjerno želio isprovocirarati komentarima gladne bugovce. Evo već vidim Ajara, Petka i ine kako testiraju biser :-)
 
8 0 hvala 0
15 godina
offline
Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan

Ovo vezano za štucanje... Meni uvijek pomogne zadržavanje daha što duže mogu. Često pomogne iz prve, a ako ne, tada ponovno zadržim dah i tako sve dok ne prestane. To mi je najbolji način, a prije kada sam bio dijete su mi govorili da popijem čašu vode. I to bi mi pomoglo, ali stvar je u tome da se isto ne diše. Piti što duže bez stajanja. I treći način koji bi mi nekad pomogao je lagano pritiskanje sljepoočnica. A to se sjećam da sam jednom vidio na nekom stranom kanalu na MaxTV-u gdje je neka cura došla na Hitnu jer je već nekoliko dana štucala bez prestanka. I liječnici su joj pokušavali pomoći na razne načine (i ove već opisane) i čak su je uspavali i opet je štucala. Onda su izvukli neku debelu medicinsku knjižurinu i u njoj gledali što se sve može učiniti. Znam da su pokušali još neke stvari primjeniti prema toj knjizi, ali bez uspjeha i onda su naišli na to sa sljepoočnicama i stvarno - spasili su curu od muke štucanja jer nije mogla ni spavati ako se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2020 8:55 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
offline
Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan

br.368 nije istina, niti najmanje ne to ne brine i mislim da me nikada niti neće

 
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan

#366

Mene svrbi mozak kad vidim jednoga kolegu na poslu, tak da nije točno 

#367

Doc, daj podijeli ovo na faceu s ekipom iz vrhuške vlasti - proglasili te budu antidržavnim elementom, i trumpovim špijunom - jamerika je zlo...

#368

+1

S tim da se čak više bojim gubitka ključeva, pa provjeravam po par puta...

A kaj se mobitela tiče, baš me zanima jel ga budem prije izgubil ili razbil, za sad skoro tri godine a još u mint stanju.

#369

Štucanje je moje prokletstvo, cijeli život se borim s time, i moram reći da ovi savjeti kaj je kolega dao prije mene stvarno drže vodu, ili zadržiš dah dovoljno dugo ili puno vode na naglo, samo treba procijeniti kad bude naišlo pa taman prije udara.

A kaj se hrkanja tiče - najgore je kaj ljudi nemaju konstantni tempo, tad bi bilo sve lako, a ne ovak malo allegro, pa malo...

#370

Ne moram ni probavat  (zeam se).

Uglavnom, tko bi rekao da je skolioza tak česta kod muškaraca - 1:300, tj. 0.3333% je jako puno 

 

 

Kruha i igala...
 
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan

366 - a u kaj onda spadaju hemoroidi - vanjski ili unutarnji svrbež? ili - zakaj velimo da curu "svrbi pica" (mislimo li pri tom na vanjski ili unutarnji dio)? 

 

367 - a kako je u razjedinjenim državama (na pr. balkanskima ili istočnostarokontinentalnim)? za ovo u americi mi je jasno: mandule jednostavno imaš dok trudnoću i ne nužno i ne uvijek svojevoljno. kak je s "donjim krajnicima"? 

 

368 - samo ako interpleta nestane a treba mi za rad (pače, ne mogu beza nj). onda sam živčan k'o kurva u crkvi. inače ne. uvijek se nađe štošta drugo za učiniti (čitati, čitati, igrati se s cuckom, bla ...). 

 

369 - znanstveni se radovi pišu o frekvi i snazi hrkanja, a obaraju se i rekordi. usput i radi usporedbe:  (klik na smajlića; da, može se). a za štucanje propisuju i lijekove! đizus ... 

 

370 - sad su mnoge stvari iz povijesti jasnije. samo se ne zna tko od njih. 

 

pe se i o te: corona virus je bolji od ožujskog ili argusa. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2020 11:16 (Ajar).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
offline
Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan

Kakve bedastoće.

 
0 4 hvala 0
7 godina
offline
Re: Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O h
Ajar kaže...

1) 366 - a u kaj onda spadaju hemoroidi - vanjski ili unutarnji svrbež? ili - zakaj velimo da curu "svrbi pica" (mislimo li pri tom na vanjski ili unutarnji dio)? 

2) 367 - a kako je u razjedinjenim državama (na pr. balkanskima ili istočnostarokontinentalnim)? za ovo u americi mi je jasno: mandule jednostavno imaš dok trudnoću i ne nužno i ne uvijek svojevoljno. kak je s "donjim krajnicima"? 

3) 368 - samo ako interpleta nestane a treba mi za rad (pače, ne mogu beza nj). onda sam živčan k'o kurva u crkvi. inače ne. uvijek se nađe štošta drugo za učiniti (čitati, čitati, igrati se s cuckom, bla ...). 

4) 369 - znanstveni se radovi pišu o frekvi i snazi hrkanja, a obaraju se i rekordi. usput i radi usporedbe:  (klik na smajlića; da, može se). a za štucanje propisuju i lijekove! đizus ... 

5) 370 - sad su mnoge stvari iz povijesti jasnije. samo se ne zna tko od njih. 

6) pe se i o te: corona virus je bolji od ožujskog ili argusa. 

 1) hemići su i jedno i drugo, idealan lijek je žarač za žigosanje stoke, čim ga izvadiš iz vatre drito u pakšu (zezam se, ni slučajno). Ali zanimljivu si temu potegnuo - jel npr. ljuto pomaže?, čekamo da se doc izjasni (osim ako nije u nekom od ranijih bisera, striko alzheimer me stigao pa ne  znam više.

A ovo za cure; očito ono uzročno-posljedično, svak se češe đe ga svrbi.

Tak da ti to ona zapravo daje znak  (jel to ona s audijem?).

2) sotono jedna, pa danas i muški imaju pravo na trudnoću u juesendej, a ti ovako generaliziraš...

3) 

Ajar ovisnik o internetu.

Još samo čekamo da napraviš profil na instaču.

(nema veze kaj je većinom vezano uz posao, to nisam pročital ).

4) vidiš, pa ti bi lakše objasnil nekim kolegama da je 6 dB tiši ventilator 50% tiši od 6dB glasnijeg, ja se trudio, ko da pričam zidu...

5)

zna se - onaj koji je najsamozadovoljniji

6) kad već kupuješ u lidla, probaj perlenbacher, od jeftine klase zapravo jako dobar, s tim da ja volim i desetku  u limenci kad je idealno doba (kasno proljeće do sred ljeta - onda sjebu fermentaciju), tak da oko pive ne treba biti snob, svatko ima različit ukus.

 

P.S. isprike na gramatičkim greškama, travarica radi svoje...

(a nije baš ni da sam inače neki finka-moguš)

 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2020 11:57 (fer-de-lance).
16 godina
moderator
offline
Re: Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O h
Izzy kaže...

Ovo vezano za štucanje... Meni uvijek pomogne zadržavanje daha što duže mogu. Često pomogne iz prve, a ako ne, tada ponovno zadržim dah i tako sve dok ne prestane. To mi je najbolji način, a prije kada sam bio dijete su mi govorili da popijem čašu vode. I to bi mi pomoglo, ali stvar je u tome da se isto ne diše. Piti što duže bez stajanja. I treći način koji bi mi nekad pomogao je lagano pritiskanje sljepoočnica. A to se sjećam da sam jednom vidio na nekom stranom kanalu na MaxTV-u gdje je neka cura došla na Hitnu jer je već nekoliko dana štucala bez...

 Eh, ne ide to tako lako - mora se popiti vode "preko oštrice noža" (drži ga se ispod brade)! A što će ti prerezati štucavicu ako nema noža?

 

Tako se to liječilo kod nas u Slavoniji... 

...
5 godina
offline
Bacanje medicinskog biserja by Doc (#74) - O hrkan

#370

Alfred Kinsey bio je čak uvjeren da tom spolnom praksom vladaju trojica od tisuću muškaraca, dakle vrlo veliki postotak onih koji se samozadovoljavaju. U suštini postoje dva uvjeta. Da imate dovoljno veliki penis i vrlo gipku kralježnicu. Samo nešto od toga će na žalost  biti premalo. I pažnja, muškarci koji su isprobali autofelaciju rekli su da je osjećaj u ustima puno bolji od osjećaja na penisu. Mnogi od njih su bili sposobni obliznuti samo glavić penisa, a tek su rijetki mogli izvesti potpuno pravo solo pušenje. Kinsey je tu želju objasnio pomoću naših predaka, dakle životinja, koje jako rado ližu spolovila i na taj se način i peru

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice