Beč želi postati prvi 5G grad u Europi

poruka: 19
|
čitano: 6.646
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Beč želi postati prvi 5G grad u Europi".
13 godina
offline
Beč želi postati prvi 5G grad u Europi

Kad Balkanac potpisnik jedne od anti 5G peticija s novim (5G) mobitelom dođe u Beč i skuži kako super brzo radi internet pljuvat će po zaostalosti naših telekoma i bit će im kriva i država i politika i....

 
17 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
Byron kaže...

Kad Balkanac potpisnik jedne od anti 5G peticija s novim (5G) mobitelom dođe u Beč i skuži kako super brzo radi internet pljuvat će po zaostalosti naših telekoma i bit će im kriva i država i politika i....

 jedino ako si balkanac koji surfa njavu u 4k. poanta uopce nije u brzini surfanja, nego iOT, autonomne djindjuve, smart gradovi (ne klupe, lol) isl.

 

poraz za vrlo osvijestene austrijance - koji nisu dozvolili da se npr. gotova nuklearka pusti u promet, koji su pokrenuli akciju protiv kontroverznog EU zakona o autohtonom sjemenu (Saatgutverordnung 2004.) koji je pogodovao monsantu alias bayeru alias coravom koji radi na uvaljivanju GMO sjemena s terminacijom 3. svijetu - lijepo je to opisala Vandana Shiva, jer su lopinu potjerali iz indije, ali on ne pusca nego uvlajuje dalje 4. svijetu), koji su makar na papiru zabranili dokazano kancerogeni Roundup itd. - je zahvaljujuci petoj koloni - nakon naciste koji se zaletio i difamirao Kurca, Strabag & kupovanje medija i inu ogromnu korupciju, vezani uz notorni Novomatic koji je poput Ivice financirao sve bandite podjednako, samo da mogu nesmetani kockati - lokalni tzv. crveni koji su se namastili prilikom kapitalnih gradjevinskih pothvata poput renoviranja Westbahnhofa, izgradnje novog Hauptbahnhofa (na kojem su nakon par mjeseci blago meni - otpadali komadi betona, navodno armiranog) popusili i izbore od klero-nacista i postali su jako mekani za - korupciju zbog putra na glavi. a svi se vade na digitalizaciju - to je ono peto cega se zecina cak nije mogla ni sjetiti.

 

jako je lijepo citati o celnim ljudima A1, Magente isl. *danas* ali ce tek biti fora za koju godinu, kad ce ih, ko i sve prijasnje garniture tradicionalno razvlaciti po sudovima zbog - korupcije. osim, u hrvatskoj, jer se takvi stakori zovu u emisije da budu gosti, umjesto da su u remetincu...

 

nota bene, Grausam = Okrutni, Bierwirt = krcmar (pivnicar) - ako budemo zivi za koju godinu, kad ovi odrade posao i prime otpremnine, kad se okrutni nakrcme, lijepo cemo citati o njima.

a kada su snalazljiivi glodari iz Magente preuzeli liberalni valjda 20 godina - izuzetni - Telekabel koji je nudio fantasticne brzine interneta, prvo sto su napravili je da su stare kupce masno nasanjkali ugusivsi im internet na smijesne brzine, tako da je odista nekad brze surfati 4G-om nego kablom, sto je idiotski. Slucajno znam firmu koja je postavljala opticke kablove 2000. g. kroz cijeli Bec - nakon tog posla ogromna firma je samo nestala u vidu lastinog repa - ne mozes je ni nasurfat, 0 bodova. a kakav je kabel bio? monstrum promjera flase od recimo litre. a koliko optickih kablova unutra? sasvim dovoljno da se sav promet moze lijepo nadgledati od strane jedne "firme" koja je financirala i hepeninge po hrvatskoj :) trept! ergo, brzina interneta (kablovskog) u Becu a i sire moze *sigurno* imati vecu propusnost - toliku da je velika vecina hardvera, CATxy klase kablova, rutera i kartica nemre popratiti, da svi surfaju na najbrze, strimaju isl.

 

ako mislite da sam ubrijao na 5G panicare koji kure bazne stanice - jok, dapace - radio sam na softveru optimiranja snage baznih stanica GSM i UMTS i inog (postoji samo sacica firmi koja gradi infrastrukturu - ne mislim samo na tornjeve) i specijalna predavanja o 5G i IoT sam slusao drito kod profesora na predavanjima organiziranima samo za nas, i bili su jako involvirani, prije bome 6-7 godina. dakle, specifikacije antena, azimuti, karakteristike isl. i da, mogu mi ocenasit o ne-ionizirajucim zracenjima, ali isto tako sam u drugom gradu upoznao osobu koja je morala u stanu prakticki sacinjavati faradejev kavez jer nije mogla podnijeti "obicno" zracenje mobitela.

 

 

i da, da nije sve u teorijama zavjere, jedan drugi grad - Brisel je zaustavio izgradjnu svoje 5G mreze prosle godine, a nije da bi mu bila potrebnija nego Becu, jer tu dolazi sva eurokratska "krema", nego jednostavno ne zele da im gradjani budu zamorcici. moze se lijepo naci na netu, 180 lijecnika iz zemalja vascijele EU traze moratorij - studije koje ce ispitati utjecaj zracenja, frkevencijskog pojasa, itd. na zivim bicima. pri tom ne misle na kupljene studije, kupljene vjestake i ostale "nezavisne" stucnjake.

dezurni mi mogu nacrtati "aluminum foil" sesiric na glavi, ali slobodno naguglajte gore navedene informacije pa recite koja nije istinita.

 

btw. naravno da ce Proximus u Belgiji progurati 5G - na mala vrata - preko briselskog aerodroma koji je u Zaventemu - tako blizu, a druga vlada, druga pokrajina, drugi jezik, drugi krajobraz - razlog zasto su debili nabili sve EU zgrade u strogi centar oko Schumana, Luxemburga i inih trgova ugusivsi ionako prometno skenjat grad. 

 

no jos jednom - nikakve teorije zavjere, nego *lijecnici* zabrinuti za zdravlje ljudi.

do tada, beclije ce biti zamorcici, bez obzira kakav efekt nove bazne stanice i antene imale na njih i sve nas zecine, na kraju krajeva.

 

o tome necete tako skoro citati. bas nigdje.

 

 

 

13 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nikola kaže...
...mogu mi ocenasit o ne-ionizirajucim zracenjima, ali isto tako sam u drugom gradu upoznao osobu koja je morala u stanu prakticki sacinjavati faradejev kavez jer nije mogla podnijeti "obicno" zracenje mobitela.

 

Pitaj cijenjenog autora bugovih članaka, poznatog nam doktora neka ti, ako ima vremena/volje, kaže koliko je njegovih kolega izliječilo bolesnika sa šećernom vodicom (ne znam jesi li kada čuo za placebo lijek? vjerojatno nisi)

 

 

nikola kaže...
moze se lijepo naci na netu, 180 lijecnika iz zemalja vascijele EU traze moratorij - studije koje ce ispitati utjecaj zracenja, frkevencijskog pojasa, itd. na zivim bicima. pri tom ne misle na kupljene studije, kupljene vjestake i ostale "nezavisne" stucnjake.

 

Što bi tražio nekoga iz drugih zemalja kad imamo Lovrena i Cetinskog, njima najviše vjerujem.

8 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
"lijecnici" zabrinuti za zdravlje ljudi. Njih stotinu? Zanimljivo.

Sta ce biti kada shvatimo da su automehanicari zabrinuti za sigurnost u prometu?

 
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Beč želi postati prvi 5G grad u Europi

kad iznenada zahladi, zakiši i zavjetri kao danas, dođe čovjeku da si zapali koji 5g odašiljač i malo se ugrije, možda ispeče kakvu kobasicu. dimni signali se daleko vide, haug. valja čuvati šume i drvo. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi

Tata, ti imaš 10 razreda osnovne vidim.

 

Koja hrpa sranja. Baš me nešto boli... 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
7 godina
protjeran
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nikola kaže...

djeco, znam cinjenice bole.

 

 

 

 Nikola drzi se kucanja koda za strane gospodare inace ces ostati gladan. Malo si se ispuhao na forumu i sad idi dalje. Ako je 5G stetan onda je i 4G isto. Medjutim nemas nikakave konkretne cinjenice i dokaze da kvantificiras tu "stetnost". 

16 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
sisko93 kaže...
Pitaj cijenjenog autora bugovih članaka, poznatog nam doktora neka ti, ako ima vremena/volje, kaže koliko je njegovih kolega izliječilo bolesnika sa šećernom vodicom (ne znam jesi li kada čuo za placebo lijek? vjerojatno nisi)

 

mudri sisko, doca jako cijenim i rado bih cuo njegovo misljenje. samo ti je krivo pitanje.

 

pravo pitanje bi bilo je li doc protiv toga da se klinicki ispita utjecaj *bilo cega* na ljude prije siroke upotrebe? to je ono sto je grupa ovih lijecnika trazila, ako "umes da citas s razumevanjem".

ako su dosadasnja ispitivanja nepotpuna, "korisnici" nove mreze postaju alpha testeri, ali na zalost i sve beclije - pokusni kunici. 

btw. ispricavam se docu, jer je covjek u bugu da se zeza, ne moramo ga i tu navlaciti za rukav i traziti za misljenje o svakom crvenilu na dupetu - nekad treba razmisliti i svojom glavom.

 

time uopce ne ulazim u to je li i koliko stetno zracenje baznih stanica jer pitanje je i o snazi istih, tipu antene i usmjerenosti snopa, kako je isto postignuto - siguran sam da i sam znas ove detalje, i koji problemi nastaju u hand-over podrucjima isl. ili jos vise o samim uredjajima koji su ti drito na glavushi - koliko zrace oni sami isl.

 

stvar je u *potencijalnoj* opasnosti.

kao sto su ljude plasili da ce voznja prvim parnim strojem uzrokovati urnebes, kao sto je edison przio slonove da dokaze da je izmjenicna struja opasna, lijepo se sjetiti i DDT-ja, nuklearnih pokusa, desetljeca koristenja azbesta u gradjevini, preparata i ljekova od kojih su se radjala djeca s najgorim deformitetima/velikim glavama, blazenim vremenima kad se kokain kupovao u apotekama ili bio sastojak u koka-koli, pesticidima poput "Roundupa" koji je pouzdano kancerogen isl. ko je do tad krepo, krepo je.

 

a fudbaleri, pevaljke i teniseri imaju pravo na svoje misljenje - cak i oni koji na toj prici iscu hljeb nasusni, poput jednog lepog saborskog zastupnika - ta imaju pravo na to, kao sto ti imas pravo sprdati se s njima.

point je da svatko ima svoje interese - spodobe iz telekoma da namlate sto vise para, jer je frka otkako je uvedena flat eu roaming odredba, politicari da se namire dok je mandata, casopisi da ne jede previse oglasivace i sponzore; a moj je zdravlje i sigurnost ljudi, konkretno u becu.

a tvoj?

 

16 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
O_O_O kaže...
 Ako je 5G stetan onda je i 4G isto. Medjutim nemas nikakave konkretne cinjenice i dokaze da kvantificiras tu "stetnost". 

 

bas to, nemam. a ti imas dokaze da nije? lol.

 

zato ispitivanja. drago mi je da si shvatio poantu. 

16 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nikola kaže...

poraz za vrlo osvijestene austrijance - koji nisu dozvolili da se npr. gotova nuklearka pusti u promet, 

 

da, zato su par kilometara dalje izgradili i pustili u pogon termoelektranu na ugljen, i pobili vise ljudi (ili im skratili zivot) nego da je ta nuklearka radila stoljecima (karikirano).

s lijepim se hvalis.

https://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%BCrnrohr_Power_Station

 

 

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nixass kaže... 

da, zato su par kilometara dalje izgradili i pustili u pogon termoelektranu na ugljen, i pobili vise ljudi (ili im skratili zivot) nego da je ta nuklearka radila stoljecima (karikirano).

s lijepim se hvalis.

https://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%BCrnrohr_Power_Station

 

 

 

https://www.igwindkraft.at/fakten/?xmlval_ID_KEY%5B0%5D=1234

 

12 godina
offline
Beč želi postati prvi 5G grad u Europi

Ne pali zarulje po kuci ipak proizvode UV zrake. 

 
1 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
Pero Dinamit kaže...

Tata, ti imaš 10 razreda osnovne vidim.

 

Koja hrpa sranja. Baš me nešto boli... 

zabluda - nisam ti tata, ali se iskreno nadam da znas tko jest.

 

sve duse s daddy issues trebaju vozda, tateke, poglavnike, führere... ima jedan frisko, prodao je boga oca. zovu caca. probaj kod njega. 

 

vise ucitelj... citati. citati. mislim imas i google translator ako zapne.

citati s razumijevanjem. 

 

16 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nikola kaže...
nixass kaže... 

da, zato su par kilometara dalje izgradili i pustili u pogon termoelektranu na ugljen, i pobili vise ljudi (ili im skratili zivot) nego da je ta nuklearka radila stoljecima (karikirano).

s lijepim se hvalis.

https://en.wikipedia.org/wiki/D%C3%BCrnrohr_Power_Station

 

 

 

https://www.igwindkraft.at/fakten/?xmlval_ID_KEY%5B0%5D=1234

 

naravno, a dok vjetar ne puse i dok sunce ne sija struju dobivas iz metana jednorogovih prdeza.

sa rastom obnovljivih izvora raste i njihov backup solution, koji nije uopce CO2 friendly.

i daleko od toga da su vjetroturbine dobre za okolis, daleko..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2020 13:08 (nixass).
7 godina
protjeran
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nikola kaže...
Pero Dinamit kaže...

Tata, ti imaš 10 razreda osnovne vidim.

 

Koja hrpa sranja. Baš me nešto boli... 

zabluda - nisam ti tata, ali se iskreno nadam da znas tko jest.

 

sve duse s daddy issues trebaju vozda, tateke, poglavnike, führere... ima jedan frisko, prodao je boga oca. zovu caca. probaj kod njega. 

 

vise ucitelj... citati. citati. mislim imas i google translator ako zapne.

citati s razumijevanjem. 

 

 Mozda da ti svekolikom puku objasnis sto pise na svakom individualnom linku i preneses svoje vidjenje, pa da se mozemo nasmijati. Inace si samo ljepitelj linkova.

13 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nikola kaže...
mudri sisko, doca jako cijenim i rado bih cuo njegovo misljenje. samo ti je krivo pitanje.

Što te sram pitat za njegovo mišljenje pa da nam svima proslijediš odgovor od spomenutog u vezi 5g?

 

Ako misliš na ovo markirano pitanje ne znam zašto je krivo, pa odgovor može biti samo "Da" ili "Ne", tako jednostavno.

 

Kad smo već kod doca, nedavno je objavio na društvenoj mreži stav svoga kolege radiologa koji se bavi, pazi sad!, ionizirajućem zračenju.

 

 

Ispričao bi se samo autoru članka koji je imao ovdje na portalu članak o utjecaju 5g na zdravlje, ali Bugova tražilica ima jako kratku povijest pa ju nisam uspio pronaći, a ne bih krivo imenuo autora, jednog od par autora inače odličnih znanstvenih članaka

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2020 18:39 (sisko93).
6 godina
protjeran
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nikola kaže...
sisko93 kaže...
Pitaj cijenjenog autora bugovih članaka, poznatog nam doktora neka ti, ako ima vremena/volje, kaže koliko je njegovih kolega izliječilo bolesnika sa šećernom vodicom (ne znam jesi li kada čuo za placebo lijek? vjerojatno nisi)

 

mudri sisko, doca jako cijenim i rado bih cuo njegovo misljenje. samo ti je krivo pitanje.

 

pravo pitanje bi bilo je li doc protiv toga da se klinicki ispita utjecaj *bilo cega* na ljude prije siroke upotrebe? to je ono sto je grupa ovih lijecnika trazila, ako "umes da citas s razumevanjem".

ako su dosadasnja ispitivanja nepotpuna, "korisnici" nove mreze postaju alpha testeri, ali na zalost i sve beclije - pokusni kunici. 

btw. ispricavam se docu, jer je covjek u bugu da se zeza, ne moramo ga i tu navlaciti za rukav i traziti za misljenje o svakom crvenilu na dupetu - nekad treba razmisliti i svojom glavom.

 

 

 

 ako imaš kakvu vezu nabavi mi taj 5g odašiljač pa istražujte na meni, bolje da umrem od tog famoznog 5g zračenja nego da se propucam zbog ovog t-com hibridbox

8 godina
offline
Re: Beč želi postati prvi 5G grad u Europi
nikola kaže...
O_O_O kaže...
 Ako je 5G stetan onda je i 4G isto. Medjutim nemas nikakave konkretne cinjenice i dokaze da kvantificiras tu "stetnost". 

 bas to, nemam. a ti imas dokaze da nije? lol.

 

zato ispitivanja. drago mi je da si shvatio poantu. 

 

Pernar logika. 
"Možeš dokazati da boga nema? E, onda ima."

Promijeni dobavljača, pali ti neurone brže nego li 4G i 5G zajedno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice