Europol i Eurojust ponovno udarili na IPTV pirate

poruka: 63
|
čitano: 13.449
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Europol i Eurojust ponovno udarili na IPTV pirate".
7 godina
offline
Re: Europol i Eurojust ponovno udarili na IPTV pir

Superheroj , odavno sam shvatio da je igranje uživo ipak daleko daleko kvalitetnije i za moje tijelo, i za moju psihu, socijalizaciju, privatne i poslovne kontakte i druženja, itd itd.

Teretana, streljana, stolni tenis, nogomet, jogging, paintball, birtije, restorani, druženja uživo..... nepada mi napamet to pokušavati virtualno...

14 godina
offline
Europol i Eurojust ponovno udarili na IPTV pirate

Čak i ako platiš sve A1 pakete, MaxTV to go, Netflix, Prime Video, Eurosport Player, NBA League Pass... nakon >1000kn troška opet ne možeš gledati baš sve. Događaju se i situacije da ti plaćeni servis crkne usred prijenosa i server ostane satima nedostupan. Tu su i regionalna ograničenja gdje pojedini provideri žustro ratuju protiv VPN IP adresa. Onaj tko je strastveni gledatelj nečega je prisiljen koristiti piratski IPTV, čak i kad plaća legalne usluge.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
offline
Re: Europol i Eurojust ponovno udarili na IPTV pir
Plaćam godinama hbo go i ne zato jer sam super bogat ili ne znam što, nego čisto iz razloga što je cijena prihvatljiva (5e), a sadržaj dobar, ima stvarno super Poljskih serija ili Čeških za koje nema nigdje prijevoda i slične stvari, isto se događa se netfilixom, sad kad su počeli gurati lokalizaciju sigurno budu povećali broj pretplatnika.
 
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice